Şimdi Ara

RamseyBolton Tavsiye Konusu (say yer 869) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
104
Favori
30.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi sarmal 2023 tyt-ayt mat ve problemleri de içeren P*f grubumuz için dm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam turkcede soru cozme yontemin var miydi? Misal once şıklara bi goz atarim sonra paragrafi cozmeye baslarim gibi.. 2 şık arasinda kalinca nasil yapiyordun? Rustu hoca taktik falan hikaye geliyor bana. Sence nasil cozmeli turkce biraz anlatir misin hocam senin yontemini.. Tesekkur ediyorum simdiden

• Rustica R kullanıcısına yanıt

Rüştü hoca taktikleri at çöpe.

İlk soruyu okuyoruz klasik.

Şıklar kısa ise ise hepsini oku ondan sonra paragraf. Şıklar uzunsa 1-2 tanesini okuyordum sanırım sonra paragraf.

Paragrafı okurken kritik cümlelerin altını çiz, kelimeleri yuvarlak içine al. Cevaplar genelde o kelimenin yakın anlamlısını içeren cümle oluyor.

Ben böyle taktik falan aramadım. Deneme çözerken kendi kendine oluştu. Çözerken nasıl çözdüğümü düşünmedim hiç

- Bi de takıldığın soruda fazla kalma sona at direkt. Şüphe duyup işaretlediğin sorulara da işaret koy. Ben tyt de böyle Türkçe de 4-5 net kazandım

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Saydığınız ayt mat kitaplarını 1 yıl boyunca mı yoksa konuyu öğrendikten sonra mı çözdünüz? 1 yıla yaydıysanız hangi aralıklarla bitti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D9E7BB47B -- 18 Ağustos 2022; 21:24:39 >
  • Ağustosta 345 te bildiğim konuları çözmeye başladım. Sonra 345te 12 ye kadar gelince karekök çözdüm. Konu ilerledikçe eksik yerleri çözdüm ikisinden. LTİ bitince 3d yle devam ettim. 3D önermem

Çok düzenli çözdüm ayt matta sb

Teşekkürler

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tekrar sistemi nasildi RAMSAY BALTON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 5 Eylül 2022; 12:37:43 >
  • Tyt de direkt deneme üstünden eksiklerime bakıyordum. Ayt fende ise biyolojide unuttuğumu hissettiğimde mebten palmeden bi okuyordum. Yine onda da çok branş deneme çözerek eksiklerimi ve unuttuğum noktaları belirleyip ona çalışıyordum.
    Son ay meb biyo kitaplarından okuyarak baştan sona tekrar etmiş oldum

• Tebrikler hocam

• bertuqwerty B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Ealar için tyt fen adına bi yazı yazmayı düşünüyorum. Konuya da birkaç şey ekliyeceğim. Başka eklememi istediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz

Hocam

TYT Türkçe kısmını biraz daha açıklayabilirsiniz detaylı bir şekilde çok güzel olur Türkçe denemesi sıklığı ya da paragraf sıklığı dil bilgisi konuları bitince direkt denemeye mi geçtiniz mesela nasıl bir yol izlediniz denemeleri ne sıklıkla çözdünüz gibi güzel olabilir. Aynı şekilde diğer branşlarında deneme olabilir 👍

EA değilim

• Konuyu gücelledim. Eksik olan kısımları belirtebilirsiniz.

EA BROLARIM İÇİN TYT FEN( Sayısallar içinde faydalı tavsiyeler içerir)

Tyt feni yapamayıyor olabilirsiniz ama biyo ve kimyayı çalışırsanız emin olun yaparsınız. Sayısallar aytdeki birkaç konu sayesinde avantajlı ama kimya ve biyo beleş nettir. Hızlı bir şekilde konuları halledin ve basit sb çözebilirsiniz. Yutupta deneme çözümleri var branşların, bunları izleyerek biyo ve kimyada soru tiplerinin neredeyse hepsini görebilirsiniz. Ben kimyada izlemiştim. Fizik içinse işiniz zor :( konu çalışsanız da zorlanacaksınız. Herkes zorlanıyor. En çok çıkan konulara çalışarak birkaç net koparabilirsiniz. Yine deneme çözümleri izleyerek soru tiplerine alışabilirsiniz. Alta denemelerin linkini attım. Başka bulursanız onları da izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLh_CYjYOJk6qv-_eC-ZItTGsfN4NUdPE4

youtube
    2022 Bilgi Sarmal TYT Biyoloji Branş Deneme Çözümleri
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL04do5gGIjvcOrXvPpVCJyNRurkw1VzyM

youtube
    3D TYT Fizik Branş Denemeleri-1 48x7 [2022] Simülasyon Denemeleri
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLYjm5nttJ9Fdww0r3ZVQDIC5PgHAtRoTT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 8 Eylül 2022; 23:4:0 >

• Olm hiç üşenmiyon helal olsun sana

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnsanlara yardımcı olmayı seviyorum

• 10,5k görüntülenme ve 74 favori için herkese teşekkürler 

Hesap acmayip bakan çok vardır hocam

• Hocam geometri için metin hoca demişsiniz kanal linki atabilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.