Şimdi Ara

Ramtech Bilgisayar Kurnazlığı - 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
7.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sahibinden üstünden baktım beşer lira farkla bir sürü ilan açmış, tek ürün kategorisinde ürün komboları doldurmuş.

Ayıp denen bir şey var site ilan çöplüğüne dönmüş.
  • Eğer bir yer hakkında çok şikayet varsa oradan uzak durun.

N11 den ürün neden alıyorsunuz ki? Çoğu aliexpress den ucuza mal alıp n11 üzerinden kar elde ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsi geçen firmadan 2-3 defa alışverişim oldu ve herhangi bir sorunum olmadı bir tanesinde yanlış ürün göndermişlerdi iade işlemindede herhangi bir pürüz çıkartmamışlardı. buradakileri okuyunca pek bağdaştıramadım aynı yer mi diye.

• adamın verdiği cevaplar esnaftan çok recep ivedik gibi
  • Toplu olarak sipariş geçip toplu olarak iptal etsek güzel olurdu belki N11 bu dolandırıcıların farkına varır.
  • Biriniz arkadasi etiketlesin de az eğlenelim . Yasakta lazım bu elemanlar güzel zaman gecer

• Bunlar perpa'da aynı blokta çalışıyoruz, ram konusunda bizim de sıkıntımız olmuştu marka konusunda yanıltıyorlar.
  • Bu adamlar nasıl iş yapıyor ben anlamıyorum. Adamın müşteriye verdiği cevaplara bak, mağrs adamıyla konuşsan daha usturuplu yazar.

• N11, hepsiburada bu sitelerden son 1 senedir çok şikayet okuyorum. Hepsi satıcıyı koruyor. Ürün alıp sıkıntın yoksa ne ala. Ama eğer sıkıntılı bir ürüne denk geldiysen iade almamak için değiştirmemek için kılı kırk yarıyorlar. 14 gün içinde iade etme hakkını kendi koydukları saçma kurallarla elinden almaya çalışıyorlar. Müşterilerine böyle cevaplar veren satıcının o sitede hala barınabildiğini görmek o sitenin satıcıyı koruduğunun göstergesi. Çünkü orada 10 ay öncesinden yazılmış yorum ve cevaplar var.

Gittigidiyor üzerinden bir çok alışverişim oldu. Görseldeki üründen farklı ürün geldi. Hemen iade ettim. Eksik parçalı ürün geldi hemen iade ettim. Ve iade kabul edildi. Ama bana hiçbir zaman dönüp siz ürünü açmışsınız, kutusu açılmış ürünü geri yollayamazsınız gibi bir şey söylenmedi. Hatta bir keresinde hediye bir ürün aldım paketini açtım ürünü onayladım. Para satıcıya aktarıldı. Alım satım tamam. Ama ürünü hiç kullanmadık 1 hafta sonra satıcıya mesaj attım. Ürünü kullanmak istemiyor aldığım kişi iade etmek istiyorum. Nasıl bir yol izleyebiliriz dedim. Bana aynı adrese kargolayın paranızı hesabınıza aktaracağım dedi. Ürünü kargoladım ve satıcı aynen dediğini yaptı. Bu anlattığım olay 2013 senesinde oluyor. O gün bugündür gittigittiyora çok güvendim ve bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım. Sorun yaşamayan yok mudur illaki vardır ama emin olun N11 ve hepsiburada kadar sorun yaşayan yoktur. Olumlu olumsuz her türlü yorum açık. Hatta n11 de açık gibi birşey var. Satıcı da olumsuz yorum görmüyorsun ürün alırken. Farklı yerlere girip bakabiliyorsun olumsuz yorumlara. Farklı yerde çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende ram bakıyordum sürekli bu firma karşıma çıkıyor, uyarı için sağolun hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaya_es kullanıcısına yanıt
    Rica ediyorum hocam.

• Hocam gümrük vergisiyle tr ile aynı fiyata geliyor beklediğimizde cabası gümrük vergisi minimum 15 tl, seve seve tr den alışveriş yapıyoruz

• DangerousRabbit kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum hocam. N11 benim için sonsuza dek bitmiştir.

• Sahiden değişik bir tip. 15 yaşında kendine kıl değdirmeyen şımarık ve üçkağıtçı bit veled gördüm bir an yorumlarda. Konu up

• çok itici, verdikleri cevapları okurken utandım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.