Şimdi Ara

Ramtech Bilgisayar Kurnazlığı - 2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
7.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Günlerdir yazılanları cizilenleri okuyorum. Bir kac kisi haric müthis bir karalama kampanyası acayip bir nefret dili, alısverisiniz olmamasına ragmen bir magduriyet yasamamanıza ragmen enteresan söylemler. Birde bizim canımızı yakanlara sahsımıza sövenlere karsı vermis oldugumuz cevapları ti ye alıyorsunuz. Öncelikle kati suretle samimi degilsiniz buna emin olabilirsiniz arkadaslar.

Biz firma olarak yada ben sahıs olarak kusursuz oldugumu kati suretle iddaa etmiyorum. Tabiki Beşeriz ve hatalar yapabiliriz. Ancak sizin yaftalamıs oldugunuz gibi yahut düsündügünüz gibi bir firma olsam ne N11 de ne GG de böyle bir satıs puanım ve yorum adetim olmaz. He diyorsanız ki sen N11 ile anlasmıssın kötü yorumları kaldırtıyorsun onuda kati sureetle kabul etmiyorum. Cünkü 3732 olumlu 232 olumsuz yorum var. Böyle bir gücüm olsaydı emin olun 232 adet olumsuz yorumu da kaldırtırdım.

Postu acan arkadas ile ilgili olarak da sunu söyleyecegim. Sordugu üründen temsili resim vs kullanmıyorum. Birebir resimdeki ürünün tarafına ulastıgını söylüyorum kendisine mesajda da gördügünüz gibi. Soru kısmında da Resim gözükmedigi icin kendisine sunu söylüyorum. Elimizde hynix ve kingston var. Sordugunuz ürün hangisi ise o geliyor. Fakat Beyefendi bu yazıyı alıyor devsiriyor ve siz alın ben ne istersem onu gönderirim dedigimi ima ediyor. Böyle bir sey Katiyen söz konusu degildir.

Resimleri de buraya ekliyorum soru kısmında resim görülüp görülmedigini belirtmek adına.
    Ramtech Bilgisayar Kurnazlığı - 2
    Ramtech Bilgisayar Kurnazlığı - 2Ramtech Bilgisayar Kurnazlığı - 2

Allah Rızası icin siz söyleyin terbiyesizlik bu mesajın neresinde.

Diger kısımlar ile alakalı da birkac birsey söylemek istiyorum. Mesela bir arkadas dün ilanıma mesaj atıp erkeklik yaparsam aradıgımda söylediklerimden plak yapacagımı söylemis ve 7.000 küsür tl ye koymus oldugum ilana bu 3000₺ bile etmez surda burda hakkınıza acılmıs bir sürü yazı var. sizi sikayet ettim vs gibi seyler yazmıs. Sonrasında ben kendisine gördügümü ve pek önemsemedigimi belli eden bir yazı yazdıgımda bana '' KUNDUZ '' diye karsılık vermis. Simdi siz yerimde olsanız bu ahlakta bir insana '' tabi beyefendi haklısınız, siz müsteri oldugunuz icin bana istediginiz herseyi söyleyebilirsiniz '' mi dersiniz. Simdi 3000₺ bile etmez dedigi bilgisayarın ilan linkini buraya koyuyorum ben mi cok pahalı koymusum yoksa arkadas mı cok düsük koymus buna siz karar verin. En az benim kadar bilgisayardan anlayan insanlarsınız hatta benden de fazla ama objektif olmanızı istiyorum..
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-15mb-cache-6-12-cekirdek-i7-6800k-cpu-64gb-ddr4-ram-x99-set-820567496/detay/

Daha firmamıza ugramamıs bizi aramamıs önümüzden dahi gecmemis insanlar günlerdir bu arkadasın actıgı postdan dolayı google daki sayfamıza olumsuz yorum yapıp 1 yıldız vermekte. Bana ticari etik dersi vermeye kalkarken bu yaptıgınızın ne kadar etik oldugunu düsünüyorsunuz.

Ücretsiz kargo ile göndermemiz gereken ürünün bedelini güvenlige ödeterek yolladıgımızı söyleyen arkadasa da burdan net sekilde sesleniyorum. Bu tarz durumlar kargo kaynaklı maalesef ki yasanıyor. belki haftada bir kere belki ayda bir kere ve bu durum üzerine bize dönüs yapan her müsterimze ödedigi kargo bedelini eft yapıyoruz. Siz bizi aradınızda nasıl bir muamele ile karsılastınız iletirseniz cok memnun olurum.

Birde Bizi bulursa cok fena yapacagını hayatta pesimizi bırakmayacagını vs söyleyen arkadaslar var. Dükkanımız perpa ticaret merkezi a blok kat 11 no 1492 şişli / istanbul adresinde. Ramazandan sonra bir cay icmeye mutlaka bekleriz.

• ramtechbilgisayar kullanıcısına yanıt
    Beyefendi sorunun temeline halen ulaşamadığımızı görünce gerçekten üzülüyorum. Öncelikle basit bir olayın bu noktaya gelmesinde benim size karşı en ufak bir art niyetimin olmadığına tüm samimiyetimle inanmanızı istiyorum. Bana vereceğiniz sağlıklı ve kesin bir cevapla veya en başından n11'e doğru ürün listelemeyle satış yapsaydınız, konuyu bu noktaya getiremeyeceğimiz kesindi. Ancak olaylar fevkalade uzadı.

Bunun temel nedeni ise sizin örneğine az rastlanır kafa karıştıran satış politikanız ve müşterilerinize karşı etik dışı davranışınız ,kabul edilemez üslubunuz. Bakın yeniden detaylıca en ufak ekleme yapmadan anlatım yapıyorum, lütfen kendinizi size sistemli bir saldırı yapıldığını düşünen komplo teorisyeni esnaf tarafına değil de kurumsal bir firmanın yöneticisi olarak konumlayıp beni biraz da olsa anlamaya çalışın. Hayatım boyunca sizden alışveriş etmemiş bir vatandaş olarak ne google yorumlarınıza baktım ne de müşterilerinizle olan münakaşalara. Direkt ürünü satın alacakken hatta ürün sepetimde iken, ram'in markasını belirtmemiş olduğunuzu fark ederek anında çok basit ve temel bir soru sordum. Takdir edersiniz ki bu soruyu sormak en doğal hakkım. Yanıtınıza göre sepetimdeki ürünü sipariş edeceğim. Burada bir parantez açmak zorundayız çünkü ismi cismi zihnimde kesin olan bir üründen bahsediyoruz. Çünkü ürün çok spesifik ve insanlar durduk yerde rastgele ram alayım demezler. İşte siz bunu anlayamıyorsunuz. Ben, ihtiyaç hasıl olduğu için sistemime uyumlu bir ram bakayım mhz i şöyle olsun, cl si böyle olsun, ddr ı şu standart olsun, kapasitesi şu boyutta olsun markası da x olsun diyerek önce yeterliliklerimi belirledim, ardından sizinle iletişime geçtim. Müşteriler de aynen benim gibidir. İhtiyaçları aşağı yukarı bellidir, o ihtiyaçlarını o standartlarda talep ederler. Örneğin konuya vakıf olanların bildiği üzere dualchannel teknolojiyle satın alınan ramlerde model seri numarası bile aynı olması istenir, tüketiciler tarafından satın alma aşamasında bu hususa özellikle dikkat edilir. Bu kadar ince ayrımların olduğu, en ufak özelliğin dahi sistemi etkilediği bir sektörden bahsettiğimizi tekrar hatırlatmak isterim.

Bakınız, konu üslubunuz haricinde, esas olarak neden x markayı x marka diyerek satmadığınız ile alakalı. Örneğin elimizde 2 ayrı markanın ürününün olduğunu varsayalım. Normal şartlarda mantıklı olan iki ayrı ilan açıp bu ürünleri satışa sunmaktır. Malumunuz tüm dünya üzerinde genel arz bu şekilde işler. Hatta borçlar kanunu da bu metodu temel alarak düzenlenen maddeler mevcuttur. Ancak sizin ürün listeleme metodunuz akılcı değil. X ürünün fotoğrafını listeleyip x veya y gelebilir demenizin mantıklı bir açıklaması olmadığından ben bunu kurnazlıktan başka bir noktaya oturtamıyorum.

Buraya kadar olan kısmı sizinle olan münasebetimizin birinci fazı. İkinci ve olayları büyüten kısmı ise daha trajik! Üslup beyefdendi üslup. Üslup konusunda hassas olan, özsaygısı oturmuşx ahlaklı ve saygılı insanlara karşı "sizden bir beklentimiz yok" veya "sizde zerra kadar ahlak ve terbiye yok" veya "çok daha adam çok daha esnafız" veya "bunu tartacak teraziniz olmadığına emimim" şeklinde cevaplar vermenizi nasıl ve ne ile açıklayacaksınız? Gerçekten merak ediyorum bu tavrın altında ne yatıyor? Üstelik bu cevaplarınızı konuda ss i olmasına rağmen haritalardan da silmişsiniz! Demek ki hatanız var ve bunu anlamaya başladınız. Peki neden halen bu ısrara devam etmektesiniz? Burada kimse sizi yargılamıyor, hakaret etmiyor. Mağduriyet olmadığını belirttiğinşiz konuda ben mağdurum. Yaptığınız saygısızlık yüzünden üzüldüm ve keyfim kaçtı. Ürünü bile almaktan vazgeçtim. Yani sizin zihniyetinizde mağdur yalnızca maddi bir kayıp ile mi eşit? Burada hitabınızdaki terbiyesizliği kınıyor, saygı istiyoruz ve bunu istemek en doğal hakkımız.

Sorularıma hakkaniyetle cevap vermeniz ümidi ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivri13 -- 13 Mayıs 2020; 13:16:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorulanıza hakkaniye ile cevap vereyim. Önelikle su kısımdan baslayayım ben size x veya z demedim. eger mesajı tekrar ve dikkat ile okursanız size resimde görüdügnüz ürün geliyor diyorum üzerine siz net göremediginizi söyleyince bende elimizde sadece hynix ve kingston marka ram var. hangisini alırsanız o geliyor diyelim öncelik olarak bunu cevaplamıs olayım.

Devamında da üslüp dediginiz kısma gelelim. Evet zaafımız ve hatamız olabilir bunu bugün toparlayıp kaldırmısta olabilirim. Ancak bu hala fikrimi ve bakıs acımı degistirmez. Sizi bilmiyorum ama ben hic bir zman belli bir meblag karsılıgı benden ürün alan birinin beni satın alamayacagını ve bana istedigini söyleyemeyecegini savunuyorum. Belki bu benim dogrum ve belki her dogru heryerde söylenmez ancak ne yazık ki bunun önünde gecemiyorum. Bu konuda ki elestirilerinize de sonuna kadar katılıyorum. Ancak durumun böyle olmadıgını birgün benzerini yasarsanız anlarsınız diye düsünüyorum.

Üslup ile alakalı beni elestirirkende degerli dostlarım diyerek acmıs oldugunuz posttaki dostlarınızın hakkımızda ne sekilde ne cümleler kullandıgına bir bakmanızı rica ederim. Yani üslup benim degil Bizlerin genel problemi. Haklı oldugunu düsünen karsısındakine herseyi söyleyebilecegini düsünüyor.

İsinde kurnazlıkla vs hic bir sey ile yakından uzaktan alakası yok. Biz tam 4 senedir n11 ve gg de satıs yapıyoruz. Sadece n11 de 20.000 üzeri satısımız mevcut ve iceriginde küfür ve hakaret olmayan hic bir yorum n11 tarafından silinmiyor buna en büyük yemini dahi edebilirim. %7-8 gibi bir memnuniyetsizlik durumu var ve emin olun bunun önüne gecme sansımız hic yok. Cünkü taktir edersiniz ki herkesi memnun ve mutlu etmek kati suretle imkansız.

Hatanızın farkındasınız kısmına gelince de size karsı yapılmıs bir hata görmemekle birlikte genel anlamda üslup konusunda ki hatamızın evet farkındayız. Düzelmesi icinde elimizden geleni yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Normal sartlarda sizin attıgınız son n11 mesajına eski kafadaki ben olsaydı cok daha farklı bir cevap verirdi ama farkındaysanız kötü bir üsluba bürünmeden olması gereken cevabı verdim. Yani hatayı düzeltme asaması sizle konustuktan sonra degil cok daha öncesinden baslayan bir sürecti.

Bende simdi mesajları tekrar okumanızı ve gercekten samimi bir sekilde size ne cevap verdigimi sentezlemenizi rica ediyorum. Canım ne isterse onu degil hangisini alırsanız onu gönderirim dedigimi göreceginizi umuyorum

• Şeytanın Kırbacı kullanıcısına yanıt
    Mobilden yazdığım için fark etmemişim, yeniden düzenledim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.