Şimdi Ara

Ramtech Bilgisayar Kurnazlığı - 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
7.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamdan 10bin tllik alışveriş yaparsanız aşağılama hakkı yanında bedava geliyor galiba.

Baksanıza küçük tutar alışveriş yapmış insanları aşağıladığına göre

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sivri13 kullanıcısına yanıt
    Hocam mecbur olmadıkça ürün almıyorum, ama alışveriş yaparken çok detaylı araştırıyorum ve biraz tedirgin oluyorum açıkçası. Daha önce bir sorun yaşamıştım, N11 bana gram yardım etmemişti. https://forum.donanimhaber.com/n11-sahte-urun-rezaleti-dorduncu-edit--143042699-3#143051098
  • Böyle soytarılar son zamanlarda çok türedi, alışverişi keseceksin sonra adam olurlar. Bu üslup ile giderlerse yakın zamanda bayrağı diker bunlar.
  • Amacı belli, yapılan ticaret değil insanları kandırarak para kazanmaktır.

• Ramtech sahibi semih diye birisi. En son içerde idi kendisi. Belki af ile çikmiştir bilemiyecegim.. Kuzeni bakiyordu oda önüne geleni düdüklüyordu zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı tarz sorunları hepsiburada.com üzerinden oyuncakhobi mağazasından aldığım üründe yaşadım. İsteyen şikayetvar.com üzerindeki şikayetlerine de bakabilir. Daha ürün elime geçtiği anda faturayı mailime göndermelerini rica ettim. Verdikleri cevaptan sonra nasıl bir firma olduğunu anlamıştım ki bir de ürün arızalı çıktı. Arızalı ürünü iade almamak için 40 takla attılar. Verdikleri cevaplar hep üst perdeden ve kendini beğenmiş tavırlarda ilerliyordu. Bu corona günlerinde defalarca kargoya gitmeme sebep oldular. İnsanlar kibar olmayı ve insan gibi cevap vermeyi "eziklik" olarak tanımladığı için bu tarz "küçük" işletmelerle hep bu sorunlar yaşanır. Bir insan karakterli, kendine güveni tam ve iyi biriyse yaptığı işi de seviyorsa kimseye ters davranmaz. Kimse kimseden ürün satarken ezilip bükülmesini istemiyor. Sadece haklı olarak sorulan sorulara cevap verilmesini ve üründe sorun çıktığında yasalarda yer aldığı gibi arkasında durulmasını istiyor. Çapı fark etmeksizin bazı satıcılar istiyor ki ben ürünü satayım alırken de sonrasında da benle kimse muhattap olmasın, alsınlar gitsinler. Sonrası da öncesi de beni ilgilendirmez. "Sen bakkal mısın kardeşim?" diye sormazlar mı adama? Ben bir kamu kurumunda çalışıyorum ve kullanmadığım ya da güncellemek istediğim eşyalarımı satarım. İkinci el satışı ticari amaçla yapmadığım için sattığım ürünlerde haliyle ticari kaygım da yok. Buna rağmen her zaman açıklayıcı ve kibarca cevap vermişimdir. Bu benim üstünlüğüm değil, normal ve olması gereken durumdur. Esnaf ya da büyük firma olsun insanların sorduğu sorulara ya da iletişimde bulundukları zamanlarda sokak ağzıyla cevap veremezler. Verirlerse de bu tarz eleştirilere maruz kalmaları kaçınılmaz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 11 Mayıs 2020; 13:59:9 >

• N11 de ramtech satıcısından snowman m-t6 cpu soğutucu aldım. Aliexpress'ten almaktan daha ucuza geldi. Askerlik uzadığı için eve gidip kurulumunu yapamadım henüz. İnşallah sorunsuz çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bu şekilde cevap yazan bir esnafın ciddi anlamda akıl sağlığının bozuk olduğunu düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yasoo -- 11 Mayıs 2020; 19:31:30 >
  • Karşılaşsam peşini bırakmayacağım tip bela olurum bölelerine

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Bu ne ya?

Sahibinden üstünden baktım beşer lira farkla bir sürü ilan açmış, tek ürün kategorisinde ürün komboları doldurmuş.

Ayıp denen bir şey var site ilan çöplüğüne dönmüş.
    Sahibinden mesaj attım.Olur da erkeklik yapar ararsa plak çıkartacağım.
  • Cevap geldi foruma ölücü diyor merdiven altı firma şuan aramızda hoş geldin diyin :)
    Ramtech Bilgisayar Kurnazlığı - 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKaleFener -- 11 Mayıs 2020; 20:45:51 >
  • Bu arkadaşla agresifleşmeye gerek yok dostum. Arkadaş gt 730 oyun canavarı derken hayli yanılıyor tabi orası kabak gibi ortada.

Ben ard arda açtığı bu spam ilanlar için şikayette bulundum, ortalık çöpe dönmüş çünkü.

Gerisine bir şey diyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Bu arkadaşla agresifleşmeye gerek yok dostum. Arkadaş gt 730 oyun canavarı derken hayli yanılıyor tabi orası kabak gibi ortada.

Ben ard arda açtığı bu spam ilanlar için şikayette bulundum, ortalık çöpe dönmüş çünkü.

Gerisine bir şey diyemeyeceğim.
    Kafayı yemiş bulduğuna itelemeye çalışıyor işte
  • Adamın teki demiş ki n11 bu tür şahızlara satış imkanı vermemeli. N11 in çokta şeyinde. n11 hb felen satıştan aldığı komisyona bakar gerisi onu bağlamaz. müşteri dolandırılmış, yanlış ürünü kakalamışlar, iade ettiği ürün reddedilmiş hem ürün gitmiş hem para gitmiş felen n11 in hb nin çokta şeyinde. onlar satıştan aldığı komisyona bakar firmalara hiç bir şey olmaz burası Türkiye.
  • Bi darbe de n11’den yersen şaşırma.

N11 satıcısının tarafındadır her zaman.

• Bana da ücretsiz kargolu ürünü ücretli yolladılar. Çalıştığım yerdeki güvenlik ücretini ödemiş ve maalesef ücreti iade de alamadım. Şark kurnazı bir satıcı.

• Şeytanın Kırbacı kullanıcısına yanıt
    Neden birdenbire firma hakkında bu şiddetle savunmacı bir tutum içerisine girdiğinizi henüz anlayamadım. Ancak size konuda defaatle üzerine değinilen noktaları yeniden daha açık bir Türkçe kullanarak, algılayabileceğiniz boyutlara indirgeyerek sunmak istiyorum.
    Başlığı neden açtığımı ilk mesajımda detaylıca anlattığıma inanıyorum. Herşeyden evvel bu başlık altında uslübu bozuk, esnaflıktan nasibini almamış, terbiye yoksunu bir satıcıdan bahsediyoruz. Bu şekilde kurgulanmış satış/esnaf kültürüne hakveriniz ki karşı durmalıyız. Bu duruş tüm tükecilet adınadır. Sonrasında ise rasyonel müşteriler olarak bizler, ürün satın alma kararı alırken marka, model, renk vb. kritik ana özelliklerine göre bir tasnif yapar, o an ki şartlara göre en optimum fayfayı sağlayabileceğimiz kararı tercih ederiz. Bu ürün özelinde ise esas konu marka veya markalar değil, konu satıcının (görünmemesi için art niyetli olunması gereken) ucuz kurnazlığıdır. Takdir edersiniz ki ürün verisi giriş ekranına, 2 ayrı marka girmek zor olduğundan veyahut bundan aciz olduklarından böyle davranıyor olamazlar.. Hynix satmak isterlerse özelliklere bu ürünü girerler, ben yine tercihen kingston alırım burada sorun yok. Ancak satıcı kingston fotoğrafı ekliyor, markaya diğer yazıyor, hynix de çıkabilir diyor. Pes! Siz bu şekilde kurgulanan ticaretten mutmain iseniz buyurun, tercihinize saygı duyarım. Ancak ben ve benim gibi düşünen dostlarım bunu kurnazlık olarak algılamaktadır. Hatta bu ticaret kusura bakmayın düpedüz ahlaksızlıkır. Madalyonun diğer tarafında ise belki hynix değil de bambaşka bir marka ile karşılaştığınızda, hakkınızı saklı tutulan makamlarda nasıl arayacaksınız? Farkında olmak istemeyebilirsiniz ancak ben ve forumdaki birçok dostumuz sizinle aynı fikirde değil. Benim hiçbir konuda hiçkimseye bir bilgilendirme yapmadığım konuda bilgi eksikliğimi görüyor oluşunuz da aslında niyetinizin ne olduğunun vesikası niteliğindedir...

Sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivri13 -- 12 Mayıs 2020; 5:58:43 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.