Şimdi Ara

Randevu almayı başardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce apple'ın sitesinden randevu almayı başardım gençler eski cihazım iphone 4 ve 6 ile saat 11:40 dan beri ileri geri ileri geri yaptım ve iphone 6 cihazıma randevu saatleri gözüktü bu ekranı 2 3 kere yakaladım fakat bu gündür bu saattir ayarlıyayım derken defalarca randevu doldu ve site çöktü. Bu sefer denk gelince direk rasgele basıp durdum ve pazartesi saat 1 gibi çok güzel bir saate denk geldi 😎 olay o kadar hızlı gelişiyorki bir cihazı akadya diğer cihazı zorluya ayarladım aynı anda bastığım halde zorluya randevu görünmedi akasyadan zar zor rasgele alabildim. Sonunda her gün biryeri dağılan bu cihazı değişicem sanırım
     Randevu almayı başardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ç
  • Bende 1 aralık 13:20 ye aldım.1 Haftadır uğraşıyordum.

Bu arada akasya'dan alabildim randevuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 25 Kasım 2014; 0:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

ç

Bu nedir ya? Neyin kafası bu?
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Randevularımız 10 dk arayla ve aynı yerde muhtemelen peş peşe giricez 😊

• eyupkurban kullanıcısına yanıt
    Evet ama akasya store'a ben gitmeyeceğim.Forumdan tanıdık bir abi gidicek.
  • İphone 4 cihazınızı mı değiştireceksiniz? Değiştirecekseniz parayla mı değiştireceksiniz?

• altaymobil kullanıcısına yanıt
    hayır 1 hafta önce aldığım iphone 6 cihazımın home tuşunda sorun yaşıyorum. Müsteri hizmetleri geri iade bir opsiyon sunacaklarını söyledi eğer böyle birşey olursa cihazı iade edip 2. 3. Parti cihazları beklemek olacak benimkisi. Malum forumda i6 1. Parti cihaz alanların sıkıntısı ortada buna bende dahil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.