Şimdi Ara

Randevu sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yarın ehliyet dosyamı teslim etmeye mersin emniyet müsürlüğüne gideceğim ama randevu sistemi varmış benim randevum yok sabah erkenden gitsem herhangi bir sorun çıkarmı teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldshadow33 -- 8 Mayıs 2014; 19:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• randevu almanız gerekiyor bi siteden alıyordunuz ama unuttum ismini hatırlayan arkadşlar vardır
  • Ben randevusuz gittim.Sabah 8de emniyetteydim öğleden sonra 2de aldım ehliyeti.Şehir Ankara.Tabi 1 yıl oldu alalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnakgnl

Ben randevusuz gittim.Sabah 8de emniyetteydim öğleden sonra 2de aldım ehliyeti.Şehir Ankara.Tabi 1 yıl oldu alalı.

Ozaman randevu sistemi varmıydı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: coldshadow33

quote:

Ben randevusuz gittim.Sabah 8de emniyetteydim öğleden sonra 2de aldım ehliyeti.Şehir Ankara.Tabi 1 yıl oldu alalı.

Vardı ben almadım.Epeyidir var randevu sistemi.Randevun varsa sıra beklemiyorsun fark sadece bu..Sen randevu al yinede.Kaynak yapmaya falanda çalış.Ben sırada beklerken ayaküstü 20kişinin dosyası geldi hiç biri de ortada yok.Birinin yakını deyip gelmeden ehliyet alan zibille adam var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coldshadow33

quote:

Vardı ben almadım.Epeyidir var randevu sistemi.Randevun varsa sıra beklemiyorsun fark sadece bu..Sen randevu al yinede.Kaynak yapmaya falanda çalış.Ben sırada beklerken ayaküstü 20kişinin dosyası geldi hiç biri de ortada yok.Birinin yakını deyip gelmeden ehliyet alan zibille adam var.

Dolu olmasa alacağım ama önüzmüzdeki 10 gün dolu kaynak derken nasıl olcak sabah 7 de orda olmayı planlıyorum bi faydası olur galiba erken gitmemin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşe giriş raporu almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.