Şimdi Ara

RANGE ROVER EVOQUE (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
32.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SD4 LR Freelander'de de kullanılan 190 HP 2.2 motor.
  • az önce bir arkadaşımdan telefon aldım!

RR EVOQUE, Kosifler Oto Bostancı şubesinde showroomda görücüye çıkmış.. Araç ile ilgilenenlere duyurulur..
  • Bursa Teknik Oto'ya da gelmiş. Biraz sonra görmeye gidicem kısmetse...

Edit: Kosifler den gelen maildeki pdf.

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinpark -- 29 Eylül 2011; 15:37:59 >

• offf vogue ve sport hastalığı inanılmazdı bende birde bu çıktı

full donanım coupe versiyon çok ama çok güzel olurdu :/

90 100 bin euro civarı durumum olsa düşünmeden full yüklü coupesini alırım

biraz daha bütçe olsa tabiki sportt :)
  • aklıma girmeyin len
  • Bugun İstinye Borusan'da gittim gördüm ve Pure Tech paketli Evoque Coupe alasım geldi :) 68.000 € gerçekten çok iyi fiyat bir Range Rover sahibi olmak için. Keşke verebilicek param olsa verebilsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: binum+ımgreydi

Bugun İstinye Borusan'da gittim gördüm ve Pure Tech paketli Evoque Coupe alasım geldi :) 68.000 € gerçekten çok iyi fiyat bir Range Rover sahibi olmak için. Keşke verebilicek param olsa verebilsem.

İstinye borusan landrover da tadilat var. Araci nerede gordunuz? Ben gittim tadilat devam ettiginden sormadan ciktim.
  • üst katta olabilir..
  • Danışmaya soruyosunuz sizi yönlendiriyolar labirent gibi aşağı yukarı biyerlere yönlendirdiler :)
  • quote:

Bugun İstinye Borusan'da gittim gördüm ve Pure Tech paketli Evoque Coupe alasım geldi :) 68.000 € gerçekten çok iyi fiyat bir Range Rover sahibi olmak için. Keşke verebilicek param olsa verebilsem.

Bursa Teknik Oto'da aynı paket ama 4 kapı için bana 69.000 € dediler...

Edit: İmlâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinpark -- 2 Ekim 2011; 20:09:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinpark

quote:

Bursa Teknik Oto'da aynı paket için ama 4 kapı için bana 69.000 € dediler...

Banada zaten 4 Kapı için 68.000 € dediler. Coupe'si içinde arada 500-1000 € civarı bir fark var diyede ekledi.
  • aslında çokda bi para değil heeaaaa

hep hayal kurardım 75-80 bin k bütçem olsa hiç düşünmedennnn bi 520d alırım başka bir şeyi gözüm görmez diye 100 bin üzerinde olsa range sport tek düşüncem olur diye

ama şunuda görünce 75 binim olsa düşünmeden coupe evoque alırım 5 serisini bile gözümden düşürebilir walla :(

range rover her zaman range rover dır birde böyle iç hacmi dar basık ufak araçlar daha çok çekici geliyor bana o yüzden vogue mi sport mu deseler sport derim amaa bunun da coupe si yakışırdı bana

neyse bunlar hayal tabi
  • Borusan'la görüştüm. Dizel modeller 2012 yılına kadar kesinlikle gelmeyecekmiş. 2012 yılında gelmesi ise çok düşük bir ihtimalmiş. (Değişmez ise planlarında yokmuş)

Zaten dizel olunca 2.2 motorun ÖTV 'si %84 olduğu için (Range rover 4.4 lerler aynı) fiyat epey artıyor. En basit örnek ile;

2.0 Prestige paket : 73.363 EURO
    2.2 Diesel Prestige: 84.266 EURO

11.000 EURO fark var. Fabrika verilerine göre benzinli versiyon şehir içi 11.9 lt yakıyor. İstanbul içi bu değer rahat 15 olur. Km'de 65 - 70 kuruş yakar gibi duruyor. Hesapladım bu farkın kapanması için araç ile 91.000 km yapılması gerekiyor. (Diesel ve benzinli km başı yakıt farkını 30 kuruş hesapladım - Benzinli: 70 kuruş, Dizel: 40 kuruş)

Dolayısıyla dizel beklemenin hiçbir anlamı yok. Çünkü en kuvvetli dizel versiyonu 190 beygir iken benzinli model tam 240 beygir... Bu beygir bu aracı uçurur diyor acilen 20 bin euro bulup x1 ile değiştirmek istiyorum

• abi X3 2.0d verelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

abi X3 2.0d verelim

X3 hala tipsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 6 Ekim 2011; 16:36:59 >
  • o zaman 1.18i Urban Line gider sana

(alakaya çay demle artık )
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

o zaman 1.18i Urban Line gider sana

(alakaya çay demle artık )

Yeni 1 serisinin klima ve radyo ünitesini kıskanmıyor değilim F10 5 serisi gibi yenilemişler. X1 'le X3 üvey evlat gibi eski 3 serisinden kalma üniteler var
  • e bu açıdan bakınca X1'i satıp o parayla 1.18i Urban Line artı gırtlak opsiyon almak içten bile değil..
  • Ve bugun Bebek'te ilk defa yolda görmüş bulunmaktayım. Vatana millete hayırlı olsun :)
  • açıkcası pek beğenmedim aracı,2.0 240 hp olmasına rağmen çokta atak değildi. ve biraz sertti. daha önce bütün land rover modellerini kullanmıştım freelander hariç.

3.0 range rover sport u pek beğenmemiştim,sert gelmişti biraz.

3.0 discovery 4 çok iyiydi,konforlu ve kkesinilkle çok farklı bir araç..

3.6 range rover vogue çok çok iyiydi oda konfroluydu son derece.

ama evoque hem sert olmuş hemde ne olduğu belli olmayan bişey ortaya çıkmış,tavanı çok alçak vs..

benim korkum land rover markasının arazi kimliğini kaybetme olasılığı.2-2.5 yıl sonra yeni gelecek discovery daha sportif olacakmış maalesef..

en basitinden 2012 model discovery 4 lerdeki o f1 vites ve motoru start edince yukarı çıkan daire şeklindeki vites bir arazi aracına heleki disco gibi bir araca hiç gitmemiş.evoque a koy tamamda discovery e koyma !!!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.