Şimdi Ara

RANGE ROVER EVOQUE (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
32.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş bu arada işin maliyeti nedir, ne kadara mal olcak bu bize ?
  • metr günaydın;
    bence de bizim forumun kapatılması biraz saçma olmuş ama önemli değil, buradan da devam ederiz :) Diğer arkadaşlara da haber vermek gerek...
    Dostum maliyet konusuna gelince, benim maliyetimi hiç sorma çünkü ben sizler için kendimi feda ettim :) İlk yaptıran ben olduğum i,çin kalıp-model gibi maliyetlere katlandım mama benden sonra, senin gibi gidecek olan arkadaşlar çok daha uygun bir malişyetle yaptıracaklar diye tahmin ediyorum. Bu sebeple ben sana bnm maliyetimi sölemeyeyim, sen direk ahmet ustaya danış derim....
    sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: classiz

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

herkese selam;
    beyler ben gencer, ben de aranıza katıldım... BU arada tampona bittim, müthiş olmuş!!! En başından beri takip ediyordum, sanırım 1 ayı aşkın bir süredir bekliyorduk :)
    Peki dostum, ben şimdi gitsem, bu tampondan istiyorum desem, ne kadar bir süre beklemem gerek, aracımı bırakacak mıyım ?

• slm gencer;
    en fazla 1 saatlik bir montaj işlemi oalcak sanırım ama sen yine de emin olmak içiin Ahmet Ustayı arayıp sorarsan daha iyi olur...
  • arkadaşlar evoque kullanan sarışın kıvırcık saçlı bir kız var plakası ug9489 istanbulda bu kadar iyi araba kullanabilen bir kız daha görmedim ben benden başka gören varsa lütfen haber versin
  • yakıt değerlerinizi paylaşırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkhkmgnl

arkadaşlar evoque kullanan sarışın kıvırcık saçlı bir kız var plakası ug9489 istanbulda bu kadar iyi araba kullanabilen bir kız daha görmedim ben benden başka gören varsa lütfen haber versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabaya Aşık oldum sanırım :)
    Range çok beğenmezdim ama bittim buna
    240hp'de yeme de yanında yat olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

Arabaya Aşık oldum sanırım :)

Bende araca bitiyorum. Ilk firsatta butceyi denklestirirsem almak istiyorum. Ancak sahibinden.com a bakiyorum. Ikinci elde cok deger kaybediyor ve dunya kadar satilik var. Adam 1000 km yapmis satiyor ne is anlamadim. Cok benzin yaktigi asikar ama alanlar bunu bilerek almiyor mu zaten. Benim x1 istanbul da hep yogun trafikte 10-11 in altina inmiyor. Bu arac 15-16 rahat yakar herhalde (benim kullandigim trafikte).

Yinede su an benim icin en favori arac.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 27 Ağustos 2012; 23:20:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

Arabaya Aşık oldum sanırım :)

Bende araca bitiyorum. Ilk firsatta butceyi denklestirirsem almak istiyorum. Ancak sahibinden.com a bakiyorum. Ikinci elde cok deger kaybediyor ve dunya kadar satilik var. Adam 1000 km yapmis satiyor ne is anlamadim. Cok benzin yaktigi asikar ama alanlar bunu bilerek almiyor mu zaten. Benim x1 istanbul da hep yogun trafikte 10-11 in altina inmiyor. Bu arac 15-16 rahat yakar herhalde (benim kullandigim trafikte).

Yinede su an benim icin en favori arac.

X1 nasıl, bende bu aralar aracı değiştirmeyi düşünüyorum max. bütçem 90.000

• Merhaba Arkadaşlar,

Dizel evoque'lar yıl sonuna doğru satışa sunulacak. Ve de şunu belirteyim, araç gerçekten mükemmel, yolculuk yapmak harika, borusan avcılar da test ettik, altında ki gücü hissediyorsun. Experience de de deneyeceğim inşallah eylülün 10'unun da, havanın baya bozmasını bekliyorum, çamurlu çamurlu daha eğlenceli
  • Merhaba arkadaslar,
    Bu haftaici arac listemden eleme yapip, siparis vermek istiyorum ve gonlumden evoque geciyor ancak benzin tuketimi ciddi dusunduruyor. Uzun zamandir kullanan arkadaslar rica etsem ortalama tuketimlerini yazabilirler mi? Simdiden tesekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzen33

Merhaba arkadaslar,
    Bu haftaici arac listemden eleme yapip, siparis vermek istiyorum ve gonlumden evoque geciyor ancak benzin tuketimi ciddi dusunduruyor. Uzun zamandir kullanan arkadaslar rica etsem ortalama tuketimlerini yazabilirler mi? Simdiden tesekkurler...

Hocam hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama tahminim 13-17 litre arası bir rakamı gözden çıkarmak gerekir bu ağırlıkta bir araçta.
    Yani her gün trafiğe girilecek bir araç değil.
  • Merhaba, 2.0 si4 aracım 8500 km de. Şehir içi 12-13, şiehir dışı 9-10, agresif kullanımda ise 15-16 l/100 km tüketimi var. 240hp, 1850 kg ve 4x4 bir araç için aslında oldukça düşük. Diğer SUV lardan farklı olarak ara hızlanmalar çok çok iyi. bu klasmandaki bir araçta yakıt sevkiyatı düşündürüyorsa daha ekonomik markalara gitmek lazım. Kendinizi özel hissedeceğiniz bir araç bu.
  • Bu arada difizör çalışmanızı çok beğendim. Uzun zamandır benimde kafamda olan bir şeyi gerçekleştirmişsiniz. Gerçekten tebrikler. Benim beğenmediğim tek nokta küçük egzos ucu oldu. Bence bu kadar kaslı ve göstrişli araçta o uçlar çok ufak kalıyor. bir resim eklemeye çalışacağım. Buradaki arkadaş egzos uclarının epey büyütmüş ve pure nin kendi tampon ve difizörünü boyatmış. Buda hoş geldi bana.
    Bu arada benimde aracım aynen fotograftaki indus silver. Tavan ve yan aynaları siyah kaplatmayı düşünüyorum. Ön ızgara, sisfarı kapakları yan aksesuar ve arka bagaj çıtasınıda yine aynı şekilde siyaha boyatacağım (dynamic te olduğu gibi).
    aslında tamponun kendisinide yarıya kadar araçla aynı renkte olacak şekilde boyatmak aracı daha da hoş gösterecektir bence. Fakat tamponun sökülmesi gerekir. Oda nasıl yapılır, tırnaklar sensörler kırılırmı düşünüyorum.
    Değerli düşünce ve önerililerinizi beklerim. Sevgi ve saygılar

not: resim dosyasını yükleyemedim: "fake path" diye bir hata veriyor.

• ben bu araci gormeden once butun jiplere suv lara pek sicak bakmazdim. (ozellikle x trail kullandiktan sonra) ama bu arac aklimi basimdan aliyor.
  • Dizel evoque'lar nezaman geliyo ve kac olur en fazla. burara 7 aydır kımse bir şey yazmamış garip
  • Basamakları da çıkmış Evoque'ların, Borusan'da gördüm, broşürü scan ettim, resim altta:

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

• Bu başlık pek ilerlememiş.

Oysa Evoque çok güzel bir araç. Tek sıkıntısı aşırı yüksek fiyatı.

İtalya'da falan 36.000 Euro'dan başlıyor. Bizde de hadi vergi farkı falan 50.000 Euro olsun. 70.000 Euro olunca millet 5 Serisi alıyor tabi.
  • aval buraya da el atmış...

vergi falan 50.000 € diyor birde... hesap yapamadığın nasılda ortada.. acıyorum sana..

36.000€ x 1.80 x 1.18 = 76.464€

cahillik ne zor ya...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.