Şimdi Ara

RANGE ROVER EVOQUE (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
3
Favori
32.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evoque çıktı diye Land Rover arazi kimliğini kaybetmez.. Terrain Response olduğu müddetçe bu dediğin bayağı zor..

Evoque'un amacı Range Rover kalitesini daha da şehir içine aktarmaktı.. aracın lansmanları birçok ülkede onlarca şehirde ve yüzlerce city shaperlar ile yapıldı.. amacı da buydu zaten...

yeni vites görüntüsü ise zamanla tüm Land Rover - Range Rover'lar da standart olacak.. bunun için onda olsun ama bunda olmasın demek isterken ne demek istediğini çözemedim.. vites kolunun kalkması ve yeni yüzü ile gelmesi aracın gidişinde bir değişikliğe sebep olmuyor ki! değişse ne olur değişmese ne olur? o araca gitse ne olur? gitmese ne olur? Land Rover - Range Rover alacak olan adam o kadar detaya inmiyor, inenlerde yeni nesil vitesin çok eğlenceli olduğunu söylüyorlar.. esas alıcı öncelikle airmatic'in dayanıklı olup olmadığını, terrain response'un gerçekten çok fazla işe yarayıp yaramadığını, aracın arazi koşullarındaki açılarını, neresine kadar suya girebildiğini falan inceliyorlar.. yani vitese gelene kadar konuşulması gereken çok şey var..

• Şu anda 6-7 araçtan oluşan bi tanıtım ekibi kapadokya bölgesindeler bende fırsat bulmuşken arkadaşları kayseride bmw servisinde yakaladım :D

Aracı inceleme fırsatım olduuu. iç tasarım dış dizayn duruşu harika....

İnannın 2011 mıdol M paket 320 bmw mi orda burakıp buna binip gitmek isterdim..
  • Ankara'da yoldaki ilk Evoque'u gordum.. Siyah almis eleman sanki baska renk kalmamış gibi..
  • Ben 2 beyaz gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Ben 2 beyaz gördüm

ama ora İstanbul.. Bide onlardan uzak durmak lazım X1 fln dinlemez terrain resp. gazabına uğrayabilir... :))))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Ben 2 beyaz gördüm

ama ora İstanbul.. Bide onlardan uzak durmak lazım X1 fln dinlemez terrain resp. gazabına uğrayabilir... :))))))))))

Hehe benzinciden pek cikamadiklarindan anlamam ben terrain menrain
  • İzmir de dun dengesiz biri kullaniyodu kordonda sakin giden arabayi sollicam diye kaza yapiyodu kaza yapmamak icin bide cimlere kirdi direksiyonu insanlari ezicekti... Ama dis gorusu cidden cok guzel izmirde ki showrooma daha gelmemis geldigi zaman gidip incelemek istiyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhSyChO -- 5 Kasım 2011; 14:05:32 >
  • bende kıbrıstaki bayide gördüp inceledim.araba gerçekten çok etkileyici görünüyor.normalde donanımlı ve büyük jantlı araçlar daha güzel görünürken evoqueda hepsi güzel görünüyor.ön ızgara yandaki parçalar her donanımda farklı renk.tavan renk seçenekleri ile sanki biraz minileri andırıyor.araba büyük değil.içide önde iyi arkası biraz daha dar.ses sistemleri meridian marka ve bence şimdiye kadar fabrika çıkışlı en iyi ses sistemi(benim dinlediğim mercedes harman kardaon audi a5 (Markayı unuttum) opel insignia infinity) normal ses sistemi 380 watt .bir üst modeli 800 kusur watt ama 2000 euro farlkıvarmış.ama sesi inanılmaz net ve yüksek.arabanın içi çok kaliteli görünüyor.sanki arabanın içi bir terzide diltirilmiş özel bir kıyafet gibi.özellikle ön konsul üzeri dikişli bir deri ile kaplı.otomatik vites düğmesi araba çalışınca yükseliyor.ön lambaların etrafında halka halinde gündüz farı var.arka plakalık da ledli.arka lambalar biraz küçük kalmış.arabanın alt yapısı freelander ile ayni imiş ve hatta dizel motorları peugeot ve fordla ortak imiş.
    bence şimdiye kadar gördüğüm en güzel araba.

• quote:

Ankara'da yoldaki ilk Evoque'u gordum.. Siyah almis eleman sanki baska renk kalmamış gibi..

bende 3 hafta önce anıtkabirin orda görmüştüm.
  • amerika`da bakma sansim oldu ve fiyatini gorunce inanamadim, 45.000 dolar ve burada alan yok bu fiyata

benim ilk amerika`ya gelisim ve haliyle onun saskinligi var ama burada insanlar range rover almak istiyor ama pahali buluyorlar, biz neredeyse onlarin 2 katindan fazla odemek zorundayiz ve almaya calisiyoruz...

keske buradan alip getirme sansim olsa bir tane

• ondan Toyota ve Honda gibi kalasları çok tercih ediyorlar değil mi??..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 17 Kasım 2011; 9:40:54 >
  • quote:

ondan Toyota ve Honda gibi kalasları çok tercih ediyorlar değil mi??..

cok degil, en cok nissan gordum, altima ve murano cok populer, yine nissan`in ust markasi infinty de cokdu.

bugun bostanci kosiflere ugradim ve test surusu yaptim. kullandigim arac benzinliydi ve bir kotu haber, dizel arac getirmeyeceklermis benzinli 2.0 getiriyorlarmis ve baslangic fiyati 77.000 euro, baslangic paketinde navigasyon yok, navigasyonu ayri opsiyon olarak da alamiyorsunuz, navigasyonlu geri gorus kamerali icin toplamda 86bin euro odemek gerekiyor.

arac cok guzel, benzinli hali de guzel ama 12 lt/100 km cok, kaldi ki adam sanki dunyanin en iyi arabasini satiyorduk havasindaydi, dedim benim arabamda bile bu donanimdan daha iyisi var ama bu range rover filan dedi, daha iyileri var oysa.

neyse artik alinacaklar listemde yok ne yazik ki.

• bende benzincide gördüm bi bayanda...:)
  • Herkese iyi akşamlar;
    Arkadaşlar diğer Evoque forumunda konuştuğumuz platform sanırım kapatılmış, oradan PM atan arkadaşlarla iletişime devam ediyoruz ama ben yazılarımızı buradan devam ettirelim derim...
    Diğer forumumuzdaki arkadaşlarmızın bildiğini üzere Evoque dynamic paketin arka difüzörü için yaklaşık 2 aydır Crazy cars Ahmet Usta ve oğlu Selçuk ile uzun çalışmalarımız oldu. Pure Tech paket alan arkadaşların en büyük dileği DYnamic paketteki gibi gösterişli ve spor arka tampona sahip olmaktı. Arkadaşlarımın (ziya bey, burak, mert) hatırladığı gibi Borusan ile görüşmüştük ama pure tech paketlere dynamic tamponu uymuyordu bu sebeple Ahmet Usta'nın kapısını çaldık. Kendisi ustalığını konuşturda ve 2 ay süren uzun uğraşlar sonucunda muhteem bir kalıp çıkartarak orijinal dynamic tamponundan daha şık bir tampon ortaya çıkardı... Sizlerle resimleri paylaıyorum... Artık her isteyen Ahmet Usta'nın ve Selçuk'un kapısını çalabilir ve Evoque'larına renk katabilirler:)
    Ahmet Ertürk
    Adres : Bostancı Oto Sanayi Sitesi,
    Aydınlık Sokak
    No : 7 İçerenköy / İSTANBUL
    (Sanayi Camii arkası)
    Tel : +90 (216) 575 2821
    Gsm : +90 (532) 475 7035
    E-posta : mail@crazy-cars.net

RANGE ROVER EVOQUE

• quote:

Orijinalden alıntı: classiz

Herkese iyi akşamlar;
    Arkadaşlar diğer Evoque forumunda konuştuğumuz platform sanırım kapatılmış, oradan PM atan arkadaşlarla iletişime devam ediyoruz ama ben yazılarımızı buradan devam ettirelim derim...
    Diğer forumumuzdaki arkadaşlarmızın bildiğini üzere Evoque dynamic paketin arka difüzörü için yaklaşık 2 aydır Crazy cars Ahmet Usta ve oğlu Selçuk ile uzun çalışmalarımız oldu. Pure Tech paket alan arkadaşların en büyük dileği DYnamic paketteki gibi gösterişli ve spor arka tampona sahip olmaktı. Arkadaşlarımın (ziya bey, burak, mert) hatırladığı gibi Borusan ile görüşmüştük ama pure tech paketlere dynamic tamponu uymuyordu bu sebeple Ahmet Usta'nın kapısını çaldık. Kendisi ustalığını konuşturda ve 2 ay süren uzun uğraşlar sonucunda muhteem bir kalıp çıkartarak orijinal dynamic tamponundan daha şık bir tampon ortaya çıkardı... Sizlerle resimleri paylaıyorum... Artık her isteyen Ahmet Usta'nın ve Selçuk'un kapısını çalabilir ve Evoque'larına renk katabilirler:)
    Ahmet Ertürk
    Aydınlık Sokak
    (Sanayi Camii arkası)

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

• quote:

quote:

Herkese iyi akşamlar;
    Ahmet Ertürk
    Aydınlık Sokak
    (Sanayi Camii arkası)

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

• quote:

quote:

quote:

Herkese iyi akşamlar;
    Ahmet Ertürk
    Aydınlık Sokak
    (Sanayi Camii arkası)

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

•  RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE
  •  RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

• Classiz iyi geceler;
    4 gözle beklediğimiz haber sonunda geldi, resimler muhteşem, umarız gerçeği de bu kadar güzeldir, emeği geçen herkese teşekkür ederiz, ahmet bey'i arayan ilk ben olacağım ama ben daha farklı bir egzost düşünyorum, sanırım hallederler arkadaşlar...

Bu arada bizim forumun kapanma nedeni, evoque hakkında yanlış teknik bilgiler verilmesiymiş, hukuki olarak müşteriler haz iddia edebilirmiş, bu sebeple domain'i dondurulmuş... Bence çok saçma, hatalı bilgiyi düzeltip foruma devam edilebilirdi.. Neyse yeni adresimiz burası olacak :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.