Şimdi Ara

Range Rover Evoque inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
19.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mukemmel bir arac heryerde oldu gibi burdada saksakliyorum bu araci. Lakin, bir o kadarda korkutucu buluyorum.cok basit 2 sebebi var. adim gibi eminim ki ilk sene ilk kasa sorunlu arizali olacak. (bknz. 2003 range rover HSE >> Vogue.- hatali kapi ve kapi kolu, ses yapan sunrooflar, yeri bulunamayan sesler birsuru detay) (bknz.range rover sport ilk sene ilk kasa benzer hatalar ve sorunlar.)

Bu aracinda bu gruba dahil olacagini dusunuyorum.
    Diger bir korkum ise aracin piyasasi ile ilgili, munferit ithalatcilar pazari ucuracaklar yine ve aracin ikinci el piyasasi gereginden ilerde seyredecek.

Ha ne olur, 2011 kasimda 2012 model olarak gelir, alan alir(bknz.borusan mudur arabalari) 2000 3000km yapar, 2013 modeller gelir ayni sekilde az kmli bulunur borusan ikinci elden daha makul fiyatlara alinabilir.

Yoksa her turlu kumardir onumuzdeki ay borusana bu aracin siparisini vermek.
    Karar sizin.
    :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu ukalaca ben çok zenginim ve çok zevkliyim öyle x3 'e,qashqai 'ye,kuga'ya v.s binmem çünkü ben çok çok asilim tavrınız çok cahilce bırakın bunları yahuuuuuu...............
  • beğenmedim
  • Şuna 1.6 dizel turbo yüksek beygir-tork değerinde bir seçenek gelse ne olacağını tahmin edebiliyor muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukakman

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun
    evok aslında freelander boyutlarında ama daha farklı kesime hitap eden bir araç. x6'dan ziyade x3-freelander-countryman-tiguan yani ne istediğinden pek de emin olmayan insanlara göre.

Aslinda ne istedigini bilen ama cok parasi olmayanlara gore bi arac olmus
    Tabi TR fiyati enaz 80k euro olacaktir.

doğru,80 bin euro luk araba çok parası olmayanların tercih edeceği bir araba haklısın..

fiyatı konusundada herkes bişey sallamış,benim bildiğim araç en fazla 70 bin euro civarı olacak,boyut olarak freelander ile neredeyse aynı.
  • Araç freelanderdan daha küçük ve basık tavanlı,tam bir kompakt suv ve fiyatı 50000 eu'dan başlayacak,üstelik arabayı gördüm,dış görünüş ve duruş itibariyle daha büyük teker takılmış HONDA HRV'den farkı yok (Dikkat edin CRV değil HRV);)).Açıkçası lüks,ufak,arazi kabiliyet, sınırlı,şehir ciplerinden biri olacak,en yakın rakibi fiyat klasmanında BMW X1,Audi Q3(yeni çıkacak) ve tip klasmanında Nissan Qashqai,Kia sportage,Mitsubishi ASX vb.(hyundai ix 35 i bilerek dahil etmedim o bunun yanında bayağı büyük kalıyor)
  • Hehehe herkese iyi rüyalar cümlesine koptum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL

Şuna 1.6 dizel turbo yüksek beygir-tork değerinde bir seçenek gelse ne olacağını tahmin edebiliyor muyuz

Borusanı yıkarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: numan75

Dikkat çekici bir tipi var,tutulur.

saldırgan bir tipi var, bize göre yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Mukemmel bir arac heryerde oldu gibi burdada saksakliyorum bu araci. Lakin, bir o kadarda korkutucu buluyorum.cok basit 2 sebebi var. adim gibi eminim ki ilk sene ilk kasa sorunlu arizali olacak. (bknz. 2003 range rover HSE >> Vogue.- hatali kapi ve kapi kolu, ses yapan sunrooflar, yeri bulunamayan sesler birsuru detay) (bknz.range rover sport ilk sene ilk kasa benzer hatalar ve sorunlar.)

Bu aracinda bu gruba dahil olacagini dusunuyorum.
    Diger bir korkum ise aracin piyasasi ile ilgili, munferit ithalatcilar pazari ucuracaklar yine ve aracin ikinci el piyasasi gereginden ilerde seyredecek.

Ha ne olur, 2011 kasimda 2012 model olarak gelir, alan alir(bknz.borusan mudur arabalari) 2000 3000km yapar, 2013 modeller gelir ayni sekilde az kmli bulunur borusan ikinci elden daha makul fiyatlara alinabilir.

Yoksa her turlu kumardir onumuzdeki ay borusana bu aracin siparisini vermek.
    Karar sizin.
    :)

Aynen katılıyorum arkadaşım ...

Tabi Juke'ta olduğu gibi 2. eller 0'ları sollamazsa :)

Hayvan gibi jeeplere/arazi araçlarına şehiriçinde binmenin görgüsüzlüğüne inanan biri olarak ben beğendim ...

Bu aracın binilebilir 0 km. modeli 80 bin € civarı olur ve 1 yıl sonra bu modelleri daha makul fiyatlara bulabilirsek neden olmasın ...

Birde şöyle bir nüans var,

Tamam stil sahibi nefis bir araç, Türkiye fiyatı (diesel ve aksesuarlı) 80 bin Euro üzeri ...

Ancak ;

176 cc. hacimle maalesef gümrükte vergi dilimi değiştiğinden değeri çok yüksek hale geliyor ayrıca euro'nun şu sıralar 2,5 TL üzeri olmasınıda eklersek araç 200.000.-TL.gibi fiyatlanıyor ...

Böyle bir fiyatla alınabilecek araç yelpazesi oldukça geniş olduğundan ne kadar estetik olsada bence pahalı kalıyor ...

Sanıyorum firma'da kolay kolay herkesin ulaşmak istediği bir araç olmayabileceğinin farkında olmalıki " Oda lansmanı " yaptı ...

Şu dieselin motorunu keşke 2lt.altı yapsalardı ya! Bizlerde daha az ödeyerek sıfırına sahip olabilseydik ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan 3448 -- 8 Eylül 2011; 15:39:16 >

• Bu araç tutulur.Araçda 5 tane kamera sistemı var.Vites özelliği çok basit.Esasen aslfalt arabası ama kar,yağmur,kum vb. gibi mod.. lar var.Ama o kadar para verilir mi ? Onuda parası olan düşünsün :)

Range Rover Evoque inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga3452 -- 11 Aralık 2011; 4:16:45 >
  • İlginç ama Sakarya'da bir tane beyazından var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80bin avroluk aracın km.sayacına bakın Allah aşkına albea nınkinden ne farkı var böyle bir marka ve araca o göstergeler olmuşmu ?
  • Ben genelde Etiler, Bebek bölgesinde oluyorum ve neredeyse hergün 2,3 tane görüyorum. Yalnız ben aracı beğendim fiyatını hayli yüksek buldum. Alternatifler daha iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Ben genelde Etiler, Bebek bölgesinde oluyorum ve neredeyse hergün 2,3 tane görüyorum. Yalnız ben aracı beğendim fiyatını hayli yüksek buldum. Alternatifler daha iyi gibi

bence o parayı etmez özellikle benim çok önem verdiğim iç kabin olayı o parayı asla haketmiyor
  • kadıköyde dün 2 tane gördüm bile , süper araç olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

İlginç ama Sakarya'da bir tane beyazından var..

+54

2 gün önce Yazlık tarafında ben de karşılaştım, çok etkileyici araç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Ben genelde Etiler, Bebek bölgesinde oluyorum ve neredeyse hergün 2,3 tane görüyorum. Yalnız ben aracı beğendim fiyatını hayli yüksek buldum. Alternatifler daha iyi gibi

bence o parayı etmez özellikle benim çok önem verdiğim iç kabin olayı o parayı asla haketmiyor

Demekki zevkler gerçekten farklı olabiliyor. Ben arabanın dışından çok içini beğenmiştim. Malesef fiyatı vergiler yüzünden hakettiğinden fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrath54

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

İlginç ama Sakarya'da bir tane beyazından var..

+54

2 gün önce Yazlık tarafında ben de karşılaştım, çok etkileyici araç..

Sürekli Korucuk-Merkez gidip geliyor ilk gördüğümde çok şaşırdım yok artık dedim, sonra plaka tanıdık geldi, her sabah karşılaştığım E serisinin plakasının Evoque'ye takıldığını farkettim. İlginç bir değişim..

• Merhabalar

Bende geçen gün merak uğruna aracı test ettim.

Ve gereçekten ama gerçekten çok hoşuma gitti.

Mantığa değilde kalbe hitap eden bir araç. E serisindende bu araca geçilmesini normal karşılarım artık.

Sürüş ve oturma pozisyonu yüksek ve çok iyi. yol tutuşu harika. 245hp motorla uçuyorsunuz. yakıtı yakıyor 12- 13 civarı fiyatı yüksek ama araca bakınca ve binince çok hoşunuza gidiyor.

Bende böyle oldu en azından
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.