Şimdi Ara

Range Rover Evoque inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
19.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Range Rover Evoque 2011 Kasım'da Türkiye'ye geliyor. Yepyeni tasarımı ile 2011 yılının modasını üzerinde taşıyor.

İngiliz Land Rover, daha önce LRX adını verdiği konsept modelini seri üretim hale getirdi. Tek kapılı SUV olmasıyla dikkat çeken Evoque, 2 ya da 4 tekerlekten çekişli olarak tercih edilebilecek. Evoque Autoshow fuarının ardından satışa sunulacak.

Range Rover Evoque Özellikleri

İngiliz üreticinin 5 kapılı Evoque'da, 3 kapılıdaki versiyonu ile aynı motor seçeneklerini sunması bekleniyor. Aracın sadece önden çekişli versiyonu 2.2 litrelik dizel motorundan 150 hp güç üretecekken, 4x4 versiyonu aynı motordan 190 hp güç elde edecek. Modelin benzinli versiyonu ise 2.0 litrelik turbo benzinli motorundan 240 hp güç elde ediyor. Bütün motorlarla beraber 6 ileri otomatik şanzıman standart olarak sunulacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meduzz

Çok beğendim.Sanırım x6 tarzında bir araç olacak.Pek bi işlevi olmayan hava basma aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhilleus -- 3 Ocak 2011; 19:42:40 >
  • Ya çok beğenilecek ya da hiç beğenilmeyecek bir tasarım.. Şahsen ben baya bi beğendim..
  • evok aslında freelander boyutlarında ama daha farklı kesime hitap eden bir araç. x6'dan ziyade x3-freelander-countryman-tiguan yani ne istediğinden pek de emin olmayan insanlara göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

evok aslında freelander boyutlarında ama daha farklı kesime hitap eden bir araç. x6'dan ziyade x3-freelander-countryman-tiguan yani ne istediğinden pek de emin olmayan insanlara göre.

Baş harfi Ç.
  • quote:

evok aslında freelander boyutlarında ama daha farklı kesime hitap eden bir araç. x6'dan ziyade x3-freelander-countryman-tiguan yani ne istediğinden pek de emin olmayan insanlara göre.

Aslinda ne istedigini bilen ama cok parasi olmayanlara gore bi arac olmus
    Tabi TR fiyati enaz 80k euro olacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Baş harfi Ç.

1 harf daha alabilir miyiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RANGE ROVER VS PORCHE CAYENNE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tam benlikmiş bu araç gelene kadar biraz daha çalışmak lazım
  • Bilkent evoque dolar 50k eurolarda çıkarsa.

Fuar da arabanın arka kısmını pek beğenmemiştim.Onun dışında küçük geldi gözüme, sanki x3lerden fln küçük bir araba gibi.
  • Bu kabinle rakiplerinin alayına yürür.
    Sırf kabini için araba alan tonla insan var, onları lüfer gibi avlarlar.
    Gerçi avlamak kötü bir tabir, dandik bir araba olacağını sanmıyorum.
  • freelander' dan daha pahalı olacaktı herhalde. iç mekan çok iyi. Coupe versiyon çok basık, 4(5) kapı olan daha iyi görünüyor.

Juke ile yanyana koymak lazım, ebat hakkında biraz fikir iyidir.
  • fiyat 65000 eurodan baslıyor.
    herkese iyi rüyalar:)
  • neredeyse avrupadaki fiyatın 2 katı Tr'de araba almak ta zor arkadaş.
  • Dikkat çekici bir tipi var,tutulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

fiyat 65000 eurodan baslıyor.

ben ingiltere sitesinde biraz bakınmıştım da türkiye parasıyla şöyle alıp binilebilecek caka satılacak bir evoque yaklaşık 85 bin euroya denk geliyordu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

fiyat 65000 eurodan baslıyor.

ben ingiltere sitesinde biraz bakınmıştım da türkiye parasıyla şöyle alıp binilebilecek caka satılacak bir evoque yaklaşık 85 bin euroya denk geliyordu.

Gene mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

quote:

Çok beğendim.Sanırım x6 tarzında bir araç olacak.Pek bi işlevi olmayan hava basma aracı

• neden range rover bu aracın markası land rover olması gerekmiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

neden range rover bu aracın markası land rover olması gerekmiyor mu

ikiside aynı firmanın ismi. Çift isimli insan gibi düşün.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

neden range rover bu aracın markası land rover olması gerekmiyor mu

ikiside aynı firmanın ismi. Çift isimli insan gibi düşün.

Aslında öyle değil,aracın markası Land Rover,modeli Range Rover.Ama Range Rover neredeyse kendi başına bir marka haline geldi,kendi markasını yarattı.2006 yılından beri hayranı olduğum Range Rover,yeni tasarımı ile X6'ın sportif SUV tahtını sallayacak gibi..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.