Şimdi Ara

Range Rover Sport Kullandım İnceledim(30km) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
4.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brskcr

Valla bilmiyorum bende tam, ama yok gibi duruyor:) Master97 ile darkboyy aynı hesap, master97 bu sene ÖSS'ye girmiş bir çocuk. Darkboyy ile aynı kişi olduğu düşünüldüğünde bu kişinin şizofren bir ergen olduğu anlaşılıyor. Zaten bu darkboyy'un açtığı konular bana sürekli absürt ve ergen gelmişti, sebebi belli oldu. Yani sonuç olarak ortada bir RR var ise bile bu darkboyy'a ait değil. Millet bu ergenin kı.ını yaladı bir de o kadar yav:)

Ne yalan söyleyeyim ilk başlarda ben de öyle dedim . RR hakkında bilgisi var yalnız hani kullanmamış insanların anca baya araştırmaları sonucu bulabileceği şeyler veya en azından 3-5 bişi kurcalamış olması lazım .

Kendisi ceza almış o yüzden şimdi sallamak olmaz kendisi dönünce açıklama yapar eğer yapmıyorsa da kişi hakkında notumuzu alırız ileride bir şey derse kanıt sunarız .

Her zaman diyorum yüz yüze görmedikten sonra sanal alemde herkes F1 pilotu

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah aşkına şu konuya bakınhttps://forum.donanimhaber.com/m_120722106//tm.htm#120722106 adam yanlışlıkla darkboyy hesabıyla uplamış konuyu. Daha açıklamaya gerek var mı sizce
    Master hesabı banlanmış, ama asıl banlanması gereken darkboyy. Fake olan o çünkü:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 16 Kasım 2016; 13:56:56 >
  • quote:

Hocam Allah aşkına şu konuya bakınhttps://forum.donanimhaber.com/m_120722106//tm.htm#120722106 adam yanlışlıkla darkboyy hesabıyla uplamış konuyu. Daha açıklamaya gerek var mı sizce
    Master hesabı banlanmış, ama asıl banlanması gereken darkboyy. Fake olan o çünkü:)

Baktım baktım çok güzel yerden yakalamışsınız ama işte tesadüf olabilir

Kendisi açıklama yapsın 1 hafta içinde yapmazsa şu linki kaydedelim de

• nerden öğrendiniz? şaşırdım şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bizim duayen takımda her şeyi bildiğini sanan yurdum TEKNİKERİ , YETKİLİ SERVİS USTASI yok yalnız .

İsterseniz o kotaya da sizi alalım ???

2-3 tane Avukat ve mühendis var size layık olamayız gerçi ama sizin statüleriniz çokmuş geçen demiştiniz ya hani

Hadi bu da son mesajımdır konuya ANti RR tayfası ile başka konularda görüşürüz artık

genç Arkadaşım ben kimseyi mesleğine yada statüsüne göre değerlendirmem. Teknik lise mezunuyum bununla gurur duyarım. Yetkili serviste getir götür işi yaptım bununla gurur duyarım. Yetkili serviste servis danışmanlığı yaptım yine gurur duyarım. Allah a şükür üye olduğumdan bugüne kadar kimseye hakaret etmedim kimseyi küçük düşürmeye uğraşmadim. Birgün olsun trollük yapmadım. Vs. Vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Bizim duayen takımda her şeyi bildiğini sanan yurdum TEKNİKERİ , YETKİLİ SERVİS USTASI yok yalnız .

2-3 tane Avukat ve mühendis var size layık olamayız gerçi ama sizin statüleriniz çokmuş geçen demiştiniz ya hani

Hadi bu da son mesajımdır konuya ANti RR tayfası ile başka konularda görüşürüz artık

genç Arkadaşım ben kimseyi mesleğine yada statüsüne göre değerlendirmem. Teknik lise mezunuyum bununla gurur duyarım. Yetkili serviste getir götür işi yaptım bununla gurur duyarım. Yetkili serviste servis danışmanlığı yaptım yine gurur duyarım. Allah a şükür üye olduğumdan bugüne kadar kimseye hakaret etmedim kimseyi küçük düşürmeye uğraşmadim. Birgün olsun trollük yapmadım. Vs. Vs.

1 saniye şimdi burada beni insanların işiyle gücüyle uğraşan biri olarak gösterme . Bu taktiğe iyi alıştınız siz mağdur edebiyatına

Sen iyi hatırlarsın o mesajını . Statü göstergesi olarak yazmıştın o mesleklerini

Şimdi burada çıkıp Ahmet Çakar gibi ben sıvacılık yaptım bundan utanmıyorum alın terimle para kazandım Şovlarına girmeyin boş yere .

Ben o olayı iyi hatırlıyorum . Olayı bilmeyen adam başka anlar ama ben doğrusunu biliyorum

Mağdur edebiyatı bıktırmadı mı sizi yoksa güncel modayı mı takip ediyorsunuz ?

• just sky kullanıcısına yanıt
    Hocam yönetim tarafından açıklama yapıldı 2 hesabında aynı kişi tarafından kullanıldığına dair. Ayrıcahttps://forum.donanimhaber.com/m_120722106//tm.htm#120722106 şu konuyu yanlışlıkla diğer hesabıyla uplamış:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

1 saniye şimdi burada beni insanların işiyle gücüyle uğraşan biri olarak gösterme . Bu taktiğe iyi alıştınız siz mağdur edebiyatına

Sen iyi hatırlarsın o mesajını . Statü göstergesi olarak yazmıştın o mesleklerini

Şimdi burada çıkıp Ahmet Çakar gibi ben sıvacılık yaptım bundan utanmıyorum alın terimle para kazandım Şovlarına girmeyin boş yere .

Ben o olayı iyi hatırlıyorum . Olayı bilmeyen adam başka anlar ama ben doğrusunu biliyorum

Mağdur edebiyatı bıktırmadı mı sizi yoksa güncel modayı mı takip ediyorsunuz ?

konu ve mesaj duruyordur dilersen paylaş sen bana demiştin otomobillerle ilgin yoksa buralarda vakit harcama gibisinden bir yorum yaptın. Bende okuduğum okulu iş tecrübemi yazdım otomobillerle ilgimi göstermek için sonra da benim seviyeme gel öyle otomobiller hakkında konuşuruz dedim. Sende bana ıngiltere prensi dedin doğru mudur?

• vay arkadas kime helal dediysek trol cikti nerde abi,bi abimiz vardi direk ifsa ediyodu boyle trolleri ayyuka cikariyodu yaptiklarini shadowgeist di galiba nicki oyle adamlara ihtiyacimiz var arkadas

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    dayi en son sende trol cikican bende forumu birakicam korkmaya basladim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

dayi en son sende trol cikican bende forumu birakicam korkmaya basladim :D

Eğer troll çıkarsam inan ben de bırakıcam bu forumu ben de bıktım valla . Kendimden de şüphe eder oldum
  • quote:

Ooo fakirler toplanmis yine Attraction a yapilanin aynisini yapmaya calisiyor kiskanan takim

Bu ulkede hatta cogu yabanci forumda RR diye gecer Range rover forumlarinda da RR tabirini kullanan vardir

Ayrica RR yazsa ne olacak Range rover 2014 falan ucuz araba mi ? Her forumda gorup sıkıldigimiz arac mi ?

Guzel bir jest yapmis kendisine tesekkur edeceginize yorumlara bak

Bu toplumda nedense böyle bir sıkıntı var. Maddi durumu iyi olanlara direkt hakaret ediyorlar ya da hasetlik içeren yorumlarla iftirada bulunuyorlar.

Gerçi insanlar da haklı, üniversite mezunlarının işsiz olduğu ülkede Range Rover'a binen ya da inceleyene olan bakış artık çok daha farklı.

• vay arkadaş ya
  • quote:

vay arkadas kime helal dediysek trol cikti nerde abi,bi abimiz vardi direk ifsa ediyodu boyle trolleri ayyuka cikariyodu yaptiklarini shadowgeist di galiba nicki oyle adamlara ihtiyacimiz var arkadas

Sınırsız uzaklaştırma aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Ooo fakirler toplanmis yine Attraction a yapilanin aynisini yapmaya calisiyor kiskanan takim

Bu ulkede hatta cogu yabanci forumda RR diye gecer Range rover forumlarinda da RR tabirini kullanan vardir

Ayrica RR yazsa ne olacak Range rover 2014 falan ucuz araba mi ? Her forumda gorup sıkıldigimiz arac mi ?

Guzel bir jest yapmis kendisine tesekkur edeceginize yorumlara bak

Bu toplumda nedense böyle bir sıkıntı var. Maddi durumu iyi olanlara direkt hakaret ediyorlar ya da hasetlik içeren yorumlarla iftirada bulunuyorlar.

Gerçi insanlar da haklı, üniversite mezunlarının işsiz olduğu ülkede Range Rover'a binen ya da inceleyene olan bakış artık çok daha farklı.

Dediginiz de cok haklisiniz. Ben de daha ilk konusunda arakadasa hayirli olsun demistim kendi kendime. Fakat ikinci konusunda daha "otobanda gtr li kadin beni gecti" diye baslik atinca fake oldugunu degil range i oldugunu vurgulamaya calistigini dusunup dile getirmistim. Sonra benle tartismisti hatta.

Diger konularinda da soylediklerimle direk fakir ilan edildim. Halbuki gercekte range rover'i olup deli gibi calisan gercekten fazlaca tanidigim var. Ama gel gor ki bu arkadas sanki cekilisten kazanmiscasina range'im bugun su isigini yakti napmaliyim diye 3.bir konu acinca engeli bastim.

Aslinda bu tur olaylar halkin hala nejadar saf oldugunun bir gostergesi. Bu adam 4 konu acarak okadar cok hayran topladi ki su forumda, yarin suraya yatirim yapin dese evdeki altinini bozduracak uyeler olustu.

Ben hala kesin olarak faketir demiyorum fakat bu paralari kazanan bir insan adap kurallarina hakimdir en azindan. Kaldi ki ariza isigi yandiginda buraya konu acip sormaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bardaklıktaki anahtar da gizlemiş sanki çoğaltıracaz fotodan
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    oha neden adam cok iyidi niye banlandi ki

• quote:

oha neden adam cok iyidi niye banlandi ki

Çok da iyi değilmiş demek ki.
  • Bu elemana bende bir çok aklı selim forum üyesi gibi şüpheyle yaklaşıyordum. Yaptığı yorumların bazıları gerçekten mantıklıyken bazıları tam bir ergen saçmasıydı. Yapılan ifşa ile de gördüm ki ya bu hesabı iki kişi kullanıyor - ergenin babası olabilir - yada sadece 1 ergen var arada iyi şeyler sallamış. Yahu nickten bile bir şeyler belli aslında darkboyyy nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efective -- 16 Kasım 2016; 15:29:4 >
  • quote:

quote:

Valla bilmiyorum bende tam, ama yok gibi duruyor:) Master97 ile darkboyy aynı hesap, master97 bu sene ÖSS'ye girmiş bir çocuk. Darkboyy ile aynı kişi olduğu düşünüldüğünde bu kişinin şizofren bir ergen olduğu anlaşılıyor. Zaten bu darkboyy'un açtığı konular bana sürekli absürt ve ergen gelmişti, sebebi belli oldu. Yani sonuç olarak ortada bir RR var ise bile bu darkboyy'a ait değil. Millet bu ergenin kı.ını yaladı bir de o kadar yav:)

Ne yalan söyleyeyim ilk başlarda ben de öyle dedim . RR hakkında bilgisi var yalnız hani kullanmamış insanların anca baya araştırmaları sonucu bulabileceği şeyler veya en azından 3-5 bişi kurcalamış olması lazım .

Kendisi ceza almış o yüzden şimdi sallamak olmaz kendisi dönünce açıklama yapar eğer yapmıyorsa da kişi hakkında notumuzu alırız ileride bir şey derse kanıt sunarız .

Her zaman diyorum yüz yüze görmedikten sonra sanal alemde herkes F1 pilotu

Bende kasko ve sigorta fiyatını sormuştum hiç sıkılmadan ve oldukça tutarlı şekilde cevap vermişti şaşırdım. Kendisi gelince bi açıklama yapar sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.