Şimdi Ara

Range Rover Sport Kullandım İnceledim(30km)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
4.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumumuzun kullanıcılarından Darkboyy abi ile pm den konuştum bugün öğlen gibi ofisine gittim tanıştım yemek ısmarladı bana arabalardan muhabbet açıldı otoparka inip aracını inceledik şehir içinde kısa bir tur attık bana da bir 30 km kullanma fırsatı verdi sağolsun
    Kısaca araçtan bahsedeyim:
    2014 Range Rover Sport 3.0 sdv6 autobiography dynamic

izlenimlerim

Araç dışarıdan çok heybetli ve kalitelisini belli eden bir duruşu var kilidi açınca aynalar açılıyor ve projektörlerle range rover logosu yerde görünüyor

Kapıyı çat diye çekmenize gerek kalmadan vakumlayıp kapanıyor
    İç kısımda alüminyum trimler dışındaki her şey deri ortada konsoldaki arazi sistemi de uçak kokpiti gibi bir his veriyor

Koltuklar çok rahat her yere oynuyor sırt kısmını bile eğip bükebiliyorsunuz yan destekleri şişirip sizi daha iyi sarmasını sağlayabiliyorsunuz ayrıca deri kalitesi de muazzam

Aracın gidişine gelirsek ışıklarda bir launch control denememiz var kahkahalara boğuldum ve 2500 devirden sonra tabiri caizse anırıyor ama ahenkle tam bir v motor sesiyle
    Trafikteyken yanımıza bir jip gelince yükseltiyorum aracı otomobil gelince de basıyorum lastikler gömülüyor çok eğlenceli bir sistem
    Aracın farları adaptif bi-xenon selektörde fena patlıyor yolu ışıklandırması da çok iyi akşam olsa çok daha eğlenceli olur
    En fazla 100 km hıza çıktım ama 150-160 gibi hissettiriyor araç güven veriyor ama yüksek olması korkutucu, darkboyy abi sürerken 200 e kadar çıkabildik araç 180den sonra rüzgar sesi alıyor ve ne ara o hızlara çıktığınızı anlamıyorsunuz
    6 pistonlu brembo kaliper ve brembo disklerle o kütleyi ve hızı dizginleyebiliyorsunuz A5 de kullandım bir kere ondan çok daha iyi duruyor

Son olarak konfor konusuna geliyorum okkalı çukurlar olmadığı sürece uçan halı gibi süzülüyorsunuz trim sesi yok rüzgar sesi yok düşük devirlerde dizel gürültüsü yok lastik gürültüsü yok ısıtmalı koltuğun içine gömülüp binlerce kilometre gitmek isterim
    Aracın dışından fotoğraf atmamak şartı ile bu resimleri koyabiliyorum
    Sorularınızı cevaplayabilirim
    Çoluk çocukla mı uğraşıcam demeyip beni kırmayan darkboyy abime bir kez daha teşekkürü borç bilirim.

Alttaki resimler temsili olup araçla birebirdir

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master97 -- 15 Kasım 2016; 21:38:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğlenceli bir sürüş olmuş, araçtan etkilenmemek mümkün değil.
  • darkboyy abinin bir adı yok mu?

• Helal olsun sana,tebrik ederim.

• darkboyyu seviyodum dahada sevdim simdi

• darkboyy abi
  • Bu 4 gun durmaksizin yeni konulari acilan range rover mi?

Pardon o RR idi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Mustang 2.3L EcoBoost Test
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RR yi görünce kesin @darkboyy dur dedim

• Kara oğlan abi maşallah allah nazar değdirmesin

• Sen 30 km boyunca Tuğralı Doblo ile kapış,ciğerlerine 1.6 Multijet havası gitsin.

Şaka bir Hayalimde en çok sürmek istediğim araçlardan bir tanesi ama hayal gibi.Projektörlerle Range Rover yazısına hayran kaldım.Darkboy kardeş helal olsun sana ne kadar güzel inceleme idi eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 15 Kasım 2016; 21:29:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Ooo fakirler toplanmis yine Attraction a yapilanin aynisini yapmaya calisiyor kiskanan takim

Bu ulkede hatta cogu yabanci forumda RR diye gecer Range rover forumlarinda da RR tabirini kullanan vardir

Ayrica RR yazsa ne olacak Range rover 2014 falan ucuz araba mi ? Her forumda gorup sıkıldigimiz arac mi ?

Guzel bir jest yapmis kendisine tesekkur edeceginize yorumlara bak

Doğru söylediniz teşekkürler TheCaliph

Bu alıntı sizin için @_AsDeR iyi okuyun

• Darkboy abi ne iş yapıyon çayını içmeye geleyim
  • Berbat bir araba. Dıştan güzel görünüp içi bu kadar iğrenç olan başka bir araba yok. Türkiyede verildiği paranın kuruşunu haketmiyor.

Bakın vurguluyorum."Türkiye'de" diye. Yoksa avrupadaki birim fiyatına gayet uygun araba.

Ön konsol tam bir felaket. Uçak kokpiti demişsiniz ama buna hiç uymuyor. Cidden uyan bir araç var o da çok pahalı. Ben o kadar para versem adam gibi konsol isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Berbat bir araba. Dıştan güzel görünüp içi bu kadar iğrenç olan başka bir araba yok. Türkiyede verildiği paranın kuruşunu haketmiyor.

Bakın vurguluyorum."Türkiye'de" diye. Yoksa avrupadaki birim fiyatına gayet uygun araba.

Ön konsol tam bir felaket. Uçak kokpiti demişsiniz ama buna hiç uymuyor. Cidden uyan bir araç var o da çok pahalı. Ben o kadar para versem adam gibi konsol isterim.

Sonra uyandınız mı

• Temsili birebir resimler eklenmiştir

• Inceleme ve paylaşım icin elinize sağlık

Bazıları için güzel olabilir.

Bence tek artısı heybetli ve yerden yüksek oluşu.

Cusse büyük 120 den sonra o motorun hakkını verip çok iyi hızlanamaz.

Virajlarda savrulur.

Çok tüketir. Gene ağırlık ve yüksek rüzgar direncinden dolayı.

istanbulda ara sokaklarda ve manevrada çok sıkınti yaşatır.

Benzer paraya sedan 5 kasa favorim. ama en az 3lt olacak.
    Ya da illa suv olacaksa fx45 olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 15 Kasım 2016; 21:55:16 >
  • Çok güzel bir konu olmuş böyle güzel insanların olması çok iyi darkboyy abi
  • Range rover konusu görünce ben de tahmin ettim darkboyy olduğunu. bravo gönlü bol kardeşim. inceleyen arkadaşa da teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: acc04

Inceleme ve paylaşım icin elinize sağlık

Bazıları için güzel olabilir.

Bence tek artısı heybetli ve yerden yüksek oluşu.

Cusse büyük 120 den sonra o motorun hakkını verip çok iyi hızlanamaz.

Virajlarda savrulur.

Çok tüketir. Gene ağırlık ve yüksek rüzgar direncinden dolayı.

istanbulda ara sokaklarda ve manevrada çok sıkınti yaşatır.

Benzer paraya sedan 5 kasa favorim. ama en az 3lt olacak.
    Ya da illa suv olacaksa fx45 olabilir.

Virajlar konusunda haklısınız bir otomobil gibi olamaz fakat kendi sınıfı içerisinde virajlarda en iyisi Nürburgring en iyi tur zamanına sahip diye hatırlıyorum
    Ayrıca kullandınız mı bilmiyorum ama araç 200 e kadar nefessiz hızlanıyor

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 15 Kasım 2016; 22:31:00 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.