Şimdi Ara

Range Rover Sport Kullandım İnceledim(30km) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
4.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: darkboyy

Bu arkadaş 3-4 ay önce diğer ofisimizde çalışmış, benden habersiz hesaba girip uzaklaştırma yemiş, parolayı da büyük ihtimal benim oğlandan almıştır, bu hesabı oğlum açmış birkaç yıl önce ben de arada giriyorum şimdi şifreyi değiştirdim

Bende range rover olması olmaması beni sizden daha farklı biri yapmaz, sizin hayatınızda da bir şey değiştirmez, isteyen istediğine inanmakta özgürdür.
    Farzedin ki clio kullanıcısıyım

Herhalde bir kez daha yemelerini beklemezsiniz bu kadar kişinin !

Gerçi yiyenlere buradan afiyet olsun dileyeyim.

Farzettikki clio kullanıcısısınız ama dur farzedemedik sürekli bu hesaptan rangem var vurgulaması filan ! Fake hesapla showlar !

Siz yine diyorsunuz ünal turan gibi farzet kiii!

Ama biz farzedemiyoruz:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

İyide resimleri nasıl çekiyor ? Hesabı banlanan diğer kişi kaç yaşında ve şifreyi nasıl ele geçirmiş ?

Hacker gibi keylogger mı koymuş odaya girip bilgisayara ? Stajyer falan mı ? Ben renoma gaz almaya gidiyorum,dolar yükseliyor LPG ye zam gelir.

Parolayı oğlum vermiş ofise geldiği kısımlar doğru fotoğrafları çektiğinden haberim var yanımda çekti
    20 civarı bir çocuk

sizin yaş kaç acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😄😄 bu neyin kafası arkadaş darkboymuş rr mış iki hesap açan şizofren ergenmiş eğlenceli ama

• Sizin eski calisaniniz neden sizin hesabiniza girip banlatsin. Hadi bunu yapti neden fake hesap acip aracinizi ovsun? Hadi bunu da yapti oglunuz neden sifresini elemanin birine versin?

Hadi bu da oldu kardesim senin ygs/lys bolumunde ne isin var?

Ama bizim halk sever zengine tapmayi milleti zengin etmeyi. Koyun gibi usustuler konulariniza.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • masters97 nickli şahıs burada darkboyla konuyu açtığı gün tanıştık diyor ama başka bir konuda ise öncesinde 1.5 ay önce ofisinde çalıştığını belirtmiş ve hem sizin hem de kendi telefonundan foruma girdiğini belirtmiş.
    iletişimi de pm'den yapması enteresan, telefonuna rahatça erişen eleman pm'den irtibata geçiyor, numarası yok tabii daha tanışmamışlar sözde.

Range Rover Sport Kullandım İnceledim(30km)

şimdi diyorsunuz ki o diğer ofiste ben farklı yerdeydim o da mümkün değil çünkü sizin telefonunuzdan da girdim demiş. sizin telefonuna ulaşabildiğine göre aynı mekanda olmanız gerekmekte. bu durumda zaten daha önce tanışmışsınız, ama konuda daha bugün (konunun açıldığı gün) tanıştığını belirtmiş. tutarsızlıklar diz boyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 30 Kasım 2016; 1:33:12 >

• Muss@ kullanıcısına yanıt
    O kadar kafa karıştı ki benim.Şimdi sizin dediğinize göre tek kişi iki ayrı hesaptan böyle bir şov yapmış.Doğru mu,anlamışım ?

Birisi demiş ygs/lys bölümü,biri demiş niye oğlunuz hesap şifresini başkasına vermiş.Valla öncesinde arabayla çekilmiş videolar atmıştı ya arkadaş galerici,araç kiralık,tanıdığın falan veya yaşanan olay gerçek.Bunu ancak yönetimden biri çözer iki hesaba da bakacak hangi ip lerden girmiş
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Valla benim de kafa iyice karışık ama benim tahminim masters97 nickli şahıs darkboyy'un kendi oğlu.
    ben darkboyy'un fake olduğunu düşünmüyorum, rr'si de vardır.

bu şahıs belli ki aracını övmeyi çok seviyor, muhtemelen oğluna dedi gel sen yanımda çalışan bi elemanmış gibi ol range rover şöyle böyle öv, egom tavan yapsın.

diğer bir seçenek ise ikisi de aynı kişi ve rr sahibinin oğlu.

gece gece anca bu kadar teori üretebildim.
  • Muss@ kullanıcısına yanıt
    İkinci seçenek doğru,babasının arabası Yoksa ygs,lys konusuna neden baksın ? Kaldı ki şu siteden üyelik almak 10 yaşındaki çocuğun yapabileceği bişey,çok basit.Anlattığı hikayedeki kişi kendine yeni hesap açamıyor mu ?

Ortak hesap kullanıyorlar olayı saçma,e devlet değil özel site değil burası halka açık.Facebook,twitter... ortak kullanmıyorsan bu da aynı hesap. Heryer lüks araba kaynamıyor,sokağa çıksa belediye otobüsündekilerin bakışlarıyla egosunu hayli hayli tatmin eder
  • İnandırma çabasına girmiyorum, isteyen istediğine inansın ruhsat isteyenler yok bu arada ilginç

• yasnaktp kullanıcısına yanıt
    Gunaydin yascigim bugun elektronik sigara almaya kizilaya inecegim.Baktim konu bildirimi diye kocaman daire yandi sol ustte.Sende sabahtan kalkmissin hayirdir namaza mi ? Beni uyku tutmadi hadi neyse de

• Uniye yerlestin mi bari karanlik cocuk

• darkboyy D kullanıcısına yanıt
    Babanla, amcanin anahtarlar mi ya da nereden caldin resmi:) birak artik yav uzatma iste hala sizofren sizofren yalanlar soyluyorsun. Yok benle calismis haberim yokmus, yok oglan sifremi vermis. Nereyi kazandin onu soyle sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 4 Aralık 2016; 12:09:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.