Şimdi Ara

Range rover velar alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Birçok marka modelde var. Ama gerek sandık motor değişimi gerekse sandık motor değişimine gelmeden yapılacak müdahalelerin maliyetleri Range rover’ın 10’da 1’i olunca kimse yaptırmaya çalışmıyor geçici çözümlerle bir sonraki sahibine iteliyor. Psa grubunun 1.2 motorlarının tarifte sorunu ya da 1.5 motorlarının adblue sorunu mesela. Egea’nın Corolla’nın yağ eksiltmeleri. 1.5 bluehdi megane vardı bende 1 ay öncesine kadar, 4 yaşında 140.000 km’de değişti. Egzoz sistemi, enjeksiyon sistemi, adblue vs diye sırf bendeki 1,5 yıl/ 65.000 km’lik süreçte 6 defa servise gitti. Her sokakta 2 tane olan araçtan bahsediyorum.
  • Arif kullanıcısına yanıt

Maliyetten bağımsız olarak range de çok daha fazlası var. Hatta arıza maliyetini araç fiyatına oranlayınca range'in masrafı daha düşük

• autindustry A kullanıcısına yanıt
    İşte bizim milletin kafası öyle çalışmıyor. X bir markanın motorundaki sorunla Range rover’daki sorunun aynı maliyetle çözülmesini bekliyor, olmayınca range’e masraflı diyor

Range’e bilinçli olarak binen çok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 4 Ağustos 2024; 20:33:57 >
  • Arif kullanıcısına yanıt

Range alacaksan garantisi bitmeden satacaksin

İnanılmaz kronikli araçlar ve yapım maliyetleri de çok yüksek

Range segmentindeki hiçbir lüks suvda böyle kepazelik göremezsiniz

Ecoboost motor alır patlar

HDI motor alır patlar

Elektronik aksamı ayrı patlar yürüyen aksamı ayrı patlar

Range alacaksan mekanik garajın sahibi gibi sanayi ustası olacaksın,anca onlar yürütür bu arabaları

Ben garantisi biten range binip de sonunda illallah demeyen hiç kimseyi görmedim bugüne kadar

• Bi tanıdık sıfır aldı 3-4 ay donra 200 le giderken araba kontak kapatmaya başladı sürekli. Servisi aradı “Allah allah kapamaması lazım cevabı alınca 500 bin zararla satıp cayenne aldı
  • guvenxoca kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm. Daha mutlu olmuşsunuzdur diye düşündüm doğrusu ama aracın ismi ve namına binaen beklenti yüksek olunca bazen hayal kırıklığı olabiliyor.
    Daha güzelleri nasip olur inşallah…
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.