Şimdi Ara

RANK 50

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bugün itibariyle rank 50 ulastım sonunda Türkiye'den ilk rank 50'ye ben ulaştıgım için bunu paylaşmak istedim.

Birkaç Türk arkadaş vardi rank 50 ye yakın onlari yakinda rank 50 olarak gormek isteriz.

Bu arada Clanımıza yetenekli arkadaslar ariyorum.İlgilenen olursawww.badcompany2tr.com ziyaret etmeleri yeterli olur.

• 4 gunde 5 lvl olabildim anca helal olsun iyi kasmissin umarim been de 2 aya olurum 50
  • nice 50 lere :D yeni hesap aç asker yeniden kas sıkılınca aynı clandayız ama soramadım hiç normal serverda nası kastın bu kadar hep hc lerdeyim ondanmı olmuyor
  • 50 olunca ne oluyor? Hiçbir şey di mi?
  • Karizma.
  • hayırlı olsun bir kac sene önce olsa bende simdi 50 olmustum artık o kadar pc nin basında olamıyorum
  • Ben daha 11im Bence bc2de rütbe sistemi bf2den daha iyi.Bcde değişik mühimmat açıldıkça daha iyi oynanıyo bence bfde açılan silahlar o kadar iyi değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota2 Mmr Boost Main 7.5 k
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

50 olunca ne oluyor? Hiçbir şey di mi?

Birşey olmuyor Fakat O rütbeye ulaşmak kaçmilyon puan gerektiryorki bunuda iyi bir kd oranı ve güzel bir istatistikle elde edersen tadindan yenmez :) ben birinci siradaki lavuğu bicaklamiştim :D adam oyundan koptu :D beni ariyordu heryerde :)

Tebrik Edeirm bizde de az kaldi 3 rütbe sonra 50
  • tebrikler.
    quote:

50 olunca değişen bir şey yok ama sıralamada 50. seviyeye ulaşan ilk Türk olmak önemli. (tabii oyuna giriş yaptıktan sonraki hayatta)
  • Rank 25'im. 25'den sonrası ne zormuş arkadaş.
  • Kullanabildiğin bütün silahları kullanırsan o kadar zor değil. Yalnız burda rankın bir önemi yok. Bf2 deki rütbe sitemi olsa çok az kişi son rütbeye ulaşabilir. Bu oyun BF2'nin yarısı kadar bile oynanmıyor. BF2 de bazen anlık olarak 50.000 kişinin aktif olduğunu görüyorduk. İşte öyle bir toplulukta son rütbe olmak, tam anlamıyla karizma demekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 1 Mayıs 2010; 9:23:58 >
  • Orijinalden alıntı: Naughty

Birşey olmuyor Fakat O rütbeye ulaşmak kaçmilyon puan gerektiryorki bunuda iyi bir kd oranı ve güzel bir istatistikle elde edersen tadindan yenmez :) ben birinci siradaki lavuğu bicaklamiştim :D adam oyundan koptu :D beni ariyordu heryerde :)

senin olan gene iyimis olesine bi yabanci server da girdim cogu düsük rank en yüksekleri 30 falan baktilar ''omg rank 50 - eger seni bicaklarsam gold tag aliyorum di mi'' ewt dedim noldu yerini sole geliyorum diyor herifler.

herifler yüz yüze gelince üstümde cikan nick ten mi ne bakiyorum karsıda 3 medic 1 kursun bile sikmadan direk bicak sallamaya basliyorlar bi arada kendimi
    Left 4 Dead oynuyor sandim hem kaciyorum hem ates ediyorum :D
  • hahaha komedi ya
    valla bıçak olayı gıcık ediyor bazen.hiç uğraşmıyorum adamları bıçaklamaya daha 108 dogtag ım var.bazıları sırf bıçak kasıyor.ping avrupalılar gibi olsa belki daha cok bıcak çekerim ama şimdi zor geliyor
  • Tebrikler arkadaşım.
  • Emegine saglık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.