Şimdi Ara

Ranked team arıyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • east'te oynuyorum 30 lvl im 279 win ' im var. Ama iyi oynuyorum kardeşimde benim kadar iyi oynar orda 30 lvl.

Çok sağlam bir ranked teama katılmak istiyoruz ama mağlum bu lol iyi oynayabilen türk sayısı çok düşük :) gerçek bu.

Online süresi yüksek ve 5v5 atabilecek kadar ark olan bir ranked arıyorum. Sonuçta ranked team arıyorum.

Adam win alabilecek team alamasak bile iyi oynayabilecek bir team arıyorum.

Nick'im : Heltiger ark'lık gönderin.

• Dürüstlüğünü tebrik ettim çünkü buraya 100 wini olanlar 300 win yazıyor ama cs konusunda ranked için yeterli olmadığını düşünüyorum 36 dk da 76 cs ranked için çok çok çok az takım aramada başarılar ben senin yerinde olsam 500 winden önce ranked başlamazdım
  • +55 dakikada 159 cs ile iyi bir takım bulman çok zor sende demişsin Türklerden lolü iyi oynuyabilen sayısı çok az diye sen iyi oynuyanların içinde değilsin malesef
  • günde 6-7 oyun yapıorum 2 tane charım var birinde ad rune diğerinde ap rune sahibim toplamda 500 win. Bu iş doğuştan gelir. Yeteneği olmayan 5 yıl oynasada bir cacık olmaz . Yeteğeni olan 1 haftada çözer.

Neyse ben ranked team kurdum. Brothers Revange sağlam adamları ve küfür etmeyen adamları beklerim. 3v3 2 oyun yaptık 1 win 1 loss var.

2 ark daha katılcak 2-3 güne kadar 30 lvl olmalarını bekliyorum.Biz genelde 4-5 kişi oluyoruz.İnternet Cafede takılıyoruz ama bazen eksik oluyor yada evde oluyoruz yapmak istediğimizde adam olsun.

Nick: Heltiger ark'lık atın bir oyun yapalım görelim.

Not:+200 win olsun. Ranked maçlarında oynamayı bildiğiniz heroları kullanın iyi oynamadığınız heroları almanıza kesinlikle izin vermem.Skype gibi şeyler kullanmıyorum gereksiz buluyorum.oyunu bilen adam nerde ne yapıcağın bilmesi gerekir.

Çoçuklar yanımda olunca komutun ben veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heltiger

günde 6-7 oyun yapıorum 2 tane charım var birinde ad rune diğerinde ap rune sahibim toplamda 500 win. Bu iş doğuştan gelir. Yeteneği olmayan 5 yıl oynasada bir cacık olmaz . Yeteğeni olan 1 haftada çözer.

Neyse ben ranked team kurdum. Brothers Revange sağlam adamları ve küfür etmeyen adamları beklerim. 3v3 2 oyun yaptık 1 win 1 loss var.

2 ark daha katılcak 2-3 güne kadar 30 lvl olmalarını bekliyorum.Biz genelde 4-5 kişi oluyoruz.İnternet Cafede takılıyoruz ama bazen eksik oluyor yada evde oluyoruz yapmak istediğimizde adam olsun.

Nick: Heltiger ark'lık atın bir oyun yapalım görelim.

Not:+200 win olsun. Ranked maçlarında oynamayı bildiğiniz heroları kullanın iyi oynamadığınız heroları almanıza kesinlikle izin vermem.Skype gibi şeyler kullanmıyorum gereksiz buluyorum.oyunu bilen adam nerde ne yapıcağın bilmesi gerekir.

Çoçuklar yanımda olunca komutun ben veriyorum.

Sktpe veya teamspeak kullanmayan ranked takımdan bir cacık olmaz

• Muhtar bozmayayım diyorum da illa biri gelsin bozsun tarzı yazmışsın. Dayanamadım

Öyle bir yazmışın ki sanki gören de sanacak lisanslı e-sport oyuncususun. Gragas'la 44 dakkada 145 creep score yapan ortalamanın altında bi oyuncusun işte niye burda Alex'mişsin gibi konuşuyorsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    TR plat support aranıyo +18
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.