Ya sabah sınava girdim iki erkek hoca sınavıma girdi.. Bana sorulan ilk soru önceden araba kullanıyo musun oldu bende dürüstçe kullanmıyorum kursta öğrendim dedim, inşallah öğrenmisşindir dediler, arabayı güzelce kaldırdım, sinyallere, takip mesafesine uydum, parkurun %70 ini bitirdim sağa çek dedi, geri geri gidiceksin onu da yaptım. Sonra bi baktım el frenini çekti.... Neden yaptınız dedim; vites değiştirirken vitese baktın onun için seni geçiremem dedi.. Hayda hiçbir hata yapmadım ama vites atarken kendimi garantiye almak için (vites boşta kalmasını önlemek için) vitese bilerek baktım... sonuçta ben o arabayı her gün kullanmıyorum... Ben diğer hatalarımı kontrol etmeye çalışırken bu hatadan sınavdan kaldım... Arkamdaki hoca iyiydi sakindi iyi sürdüğümü daha ilk sefer girdiğimi 2. de geçebileceğimi söyledi Dedim ilk girenleri geçirmiyosunuz heralde verdiği cevap şu oldu sözde birilerine hesap veriyolarmış Saçmalık ötesi bi sınavdı baktı iyi sürüyo herşey yolunda bu hatayı aradı ve buldu .. İlk sorulan soruya uzun süredir araba kullanıyorum demediğim için kendime bayağı kızdım eğer size sorarlarsa kendinize güveniyosanız yalan söyleyin... Gerçi parkurda belli olur ama siz yinede biliyorum deyin en azından önyargılarını kırarsınız... Şimdi kursa 200 TL civarı para vereceğim ki bunu hertürlü vermek zorundayım... Eğer bu paralardan kendileri kar sağlıyorsa gerçekten insanın hakkına giriyorlar kimsede zaten helal etmiyor.. Sınavda bariz açık bi hatam olsa arabayı istop etmek gibi kendime kızarım ama bu sebepten kalmak gerçekten koydu...
Tomris01T
kullanıcısına yanıt
Aynen kardeşim milletin hakkını yiyorlar. Bende 18 Ekim direksiyon sınavından 2.seferde geçmiştim. 100TL tekrar vermek zorunda kalmıştım. Hakkımı helal etmiyorum, haram zıkkım olsun inşallah.