Şimdi Ara

ranzadan düştüm ayağım kırıldı galiba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ZamansizKar

kırıksa ağrı hissetmezsin sıcaklık ilk 1-2 saaten ağrı hissettirmez

çatlak olsaydı bağarırdın ağrıdan...

kesinlikle çok haklı ama insandan insana değişiyor çatlak 3 parmakla bile durmuşluğum var 1 hafta sonra gidebildim doktora tekrar tutmuş mu ne öyle bişey demişti herkez yani doktor dahil herkez çatlağın kırıktan çok daha fazla ağrı ve acı verdiğini söylüyor
  • ayağının filmini çek, foruma ss olarak gönder, değerlendirelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Alo DH kırık-çıkık hattı, sorun neydi?

• Gerçek bir dh'li ayağı kırılsa bile doktora gitmez konu açar. Sonra dermanı bulamayınca sınırsız uzaklaşır...
  • Geçmiş Olsun acını anlıyorum bende bi kere düşmüştüm yani kızkardeşim itmişti
  • Ben çatlamış diyorum. Tahminleri alalım
  • fibula kemiği olabilir

geçmiş olsun

o nerdeyse bilmiyorum deivid sakatlandığında duymuştum
  • bizim burda kırıkçı satı var.yarın beraber gidek
  • ni ban yedi bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

ayağının filmini çek, foruma ss olarak gönder, değerlendirelim..

• bizim bi arkadaşa da olmuştu

1 hafta dayanamadı yazık rahmetli
  • kırık olsa yerinde duramazsın.. miden bulanır böyle ıyyyk... şişer acı acı aprır.. kısacası 30dk sonra sıcaklık geçince kafanı duvarlara sürtersin... kırık değildir o....

3 kere ayagımı kırdıgım için deneyimlerden biliyorum semptomları...

dip not 2 kolum toplamda 5 kez kırıldı...

2 kez kırılan parmaklrı saymayım bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: ohanisburger

kırık olsa yerinde duramazsın.. miden bulanır böyle ıyyyk... şişer acı acı aprır.. kısacası 30dk sonra sıcaklık geçince kafanı duvarlara sürtersin... kırık değildir o....

sen naptın ki kırılmadık yerin kalmamış

• quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

kırık olsa yerinde duramazsın.. miden bulanır böyle ıyyyk... şişer acı acı aprır.. kısacası 30dk sonra sıcaklık geçince kafanı duvarlara sürtersin... kırık değildir o....

ilk kırık vakam ı anlatayım rezil edeyim kendimi... o zamanlar ilk okuldaym mahalleye yeni bir aile taşımış kızları var taş gibi ama.. çocuk aklı bende kıza hava olsun die yüksek duvardan atlıcam 1 hamlede (duvardan atlamak ile hava atmak ? ) .. atladım ama arka taraf fazla yüksekmiş... sonuç ? kırık bir bacak...

sonrası daha beter kıza çaktırmıcam gözümden yaşlar geliyor ama yerimde oturdum sansın ki bişi olmadı ölesine oturuyo.. (tabi kız iplememek umrunda olmamak ve 2 dk sonra arkasını dönüp uzaklaşmak)

2. macera ise balkondan düşerek olmuştu 1. kat yakın sayılır ama kolum kırılmıştı.. daha sonra kemikler yalama olunca sürekli kırıldılar... epey yaramaz bir cocuktum ben...

• geçmiş olsun zor durum tabi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

ilk kırık vakam ı anlatayım rezil edeyim kendimi... o zamanlar ilk okuldaym mahalleye yeni bir aile taşımış kızları var taş gibi ama.. çocuk aklı bende kıza hava olsun die yüksek duvardan atlıcam 1 hamlede (duvardan atlamak ile hava atmak ? ) .. atladım ama arka taraf fazla yüksekmiş... sonuç ? kırık bir bacak...

sonrası daha beter kıza çaktırmıcam gözümden yaşlar geliyor ama yerimde oturdum sansın ki bişi olmadı ölesine oturuyo.. (tabi kız iplememek umrunda olmamak ve 2 dk sonra arkasını dönüp uzaklaşmak)

2. macera ise balkondan düşerek olmuştu 1. kat yakın sayılır ama kolum kırılmıştı.. daha sonra kemikler yalama olunca sürekli kırıldılar... epey yaramaz bir cocuktum ben...

• quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Alo DH kırık-çıkık hattı, sorun neydi?

• İnternette insanın uyurken yataktan düşme olasılığı 2 milyonda bir yazıyodu.O yüzden daldım konuya.Ama sen uyanırken düşmüşün.
  • ben de sol dirseğiimdeki eklem kapsülü parçalamıştım bir de o kolla yeğenlerimi kucağıma almıştım 10 kilo falan iki taneden 20 yazın ortasında kaşı kaşıyabilirsen çöp poşeti bağlayıp denize girmiştim 10 aylıkken omzumu kırmışım xD 3-4 yaşlarında ön dişlerimin 4ünü de dökmüşüm bir keresinde de başıma merdiven düşmüş demir merdiven basamakların arasına denk gelmişim Aziz Allah unuttum bir de 10-12 yaşlarında dublex evin çatısından çakılmıştım kafa şişmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slash7895123 -- 3 Eylül 2008; 5:09:32 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.