Şimdi Ara

ranzadan düştüm ayağım kırıldı galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • off ya acıdan ölüyorum Az önce ranzada az kulaklıkta müzik dinliyem dedim o sırada müziğin etkisiyle biraz uyuklamışım tam inerken uyku sersemliği çatt düştüm yere basamıyorm.ölüyorum acıdan ya ne yapacım şimdi ya

1 saattir böyle hala kıpırdıyamıyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alioğlu -- 2 Eylül 2008; 18:20:05 >

• Kırık olsaydı buraya bile yazamazdın..
  • Alo DH kırık-çıkık hattı, sorun neydi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBaroN!

Kırık olsaydı buraya bile yazamazdın..

odadan dışarı çıkamıyorum normalde ayağı yere basmayınca birşey yok ama basınca çok kötü acıyor.özellikle üstü tarak kemiğinin olduğu tarafa birşey bastıyor gibi
  • zaten millet ilk konu açar doktora gitmeyi düşünmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: alioğlu

quote:

odadan dışarı çıkamıyorum normalde ayağı yere basmayınca birşey yok ama basınca çok kötü acıyor.özellikle üstü tarak kemiğinin olduğu tarafa birşey bastıyor gibi

1 saat önce düştüm diyorsun. Kırığın acısına bir saat dayanman bayaa bi zor. Arkadaşın dediği gibi eğer kırk olsa şu an yerde kıvranıyordun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: duff

quote:

Orjinalden alıntı: alioğlu

quote:

1 saat önce düştüm diyorsun. Kırığın acısına bir saat dayanman bayaa bi zor. Arkadaşın dediği gibi eğer kırk olsa şu an yerde kıvranıyordun.

sadece yere basamıyorum basınca çok pis acıyor sanki ayağıma çivi batırıyorlarmış gibi acıyor ama ayağımı şuan sandalyeye uzattım ama basınca çok kötü acıyor:Skırık değilmi o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bişey olmaz
  • Kırılsaydı cidden bağırıyo olurdun şimdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Kırılsaydı cidden bağırıyo olurdun şimdi...

Hımm teşekkürler.ben en iyisi yarın gidip bi röntgen çektirem
  • çatlak olabilir büyük ihtimal

ya da çürük,ezilme
  • Madem kırdın doktora gitsene
  • Sıcak suyla biraz ov , masaj yap ayağını yerine oturtmaya çalış burkulmuş olabilir . Eğer çok acıyorsa ciddi bir sorun var demektir . Bende yolda yürürken çok ayağımı burkarım .
  • Ben kolumu kırdığımda bağırmamıştım hiç. Ööööle sallanıyodu. Ağrıyodu ama ağlatacak kadar değildi. Bacakta farklı mı oluyo?
  • başlığı okuyunca aklıma geldi

izle

• quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Sıcak suyla biraz ov , masaj yap ayağını yerine oturtmaya çalış burkulmuş olabilir . Eğer çok acıyorsa ciddi bir sorun var demektir . Bende yolda yürürken çok ayağımı burkarım .

çok teşekkür ederim hocam

@turksauron
    ben ağlamıyorum ama bağırıyorum
  • futbol oyna geçer
  • Kırık acısını allah kimseye yaşatmasın kırık olsa can havlinden buraya yazmayı düşünmezsin bile
  • Büyük ihtimal ezildi ayağın alçıya alcaklar 1 hafta yatıcan sonra geçicek alçıya aldırmana da gerek yok aslında oynatma yeter geçer o...
  • kırıksa ağrı hissetmezsin sıcaklık ilk 1-2 saaten ağrı hissettirmez

çatlak olsaydı bağarırdın ağrıdan...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.