Dün futbol antremanı sırasında arkadaşın şut vuracağı şuta ayağımı uzatınca , sağ ayağın baş parmağı ve yanındaki darbe aldı. Antremana devam ettim 1 saat daha devam ettim , (hocanın isteği üzerine) . Zar zor eve geldim .Evde hemen buz yaptım . Başka bir arkadaşın tavsiyesi ile yağ sürdüm . (zeytinyağ) Bunları yaparken baş parmağım şişimiş durumdaydı . Antremanda zonkladığını hissediyordum. yanındaki parmakta morarmış. Şuan baş parmağımı çok az oynatabiliyorum hala şiş. yanındaki de morarık duruyor. bunları yazmamın sebebi ayağımı iyileştirebilecek , eski haline döndürebilecek tavsiyeleriniz , tecrübeleriniz... ayriyetten 1 hafta sonra grup elemelerine gideceğiz... 1 hafta içinde geçermi?
Aynı durum bende de var. Dün çarptım ayağımı hemde 9 saatlik bir otobüs yolculuğu arefesinde. Ayağımda en sondan ikinci parmak. Buz koymakta geciktim sanırım o yüzden şu an simsiyah ve biraz düne rağmen inmiş olsa da şişlik var. Dün parmağıma dokunamıyordum kırmış olduğumdan bile şüphelendim o derece bir ağrı vardı. Eğer ağrı ve şişlikte azalma olmazsa gecikmeden göstermek lazım bir uzmana. Geçmiş olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: proteo
Aynı durum bende de var. Dün çarptım ayağımı hemde 9 saatlik bir otobüs yolculuğu arefesinde. Ayağımda en sondan ikinci parmak. Buz koymakta geciktim sanırım o yüzden şu an simsiyah ve biraz düne rağmen inmiş olsa da şişlik var. Dün parmağıma dokunamıyordum kırmış olduğumdan bile şüphelendim o derece bir ağrı vardı. Eğer ağrı ve şişlikte azalma olmazsa gecikmeden göstermek lazım bir uzmana. Geçmiş olsun.
sağol yarın yine anremanım var masöre göstericem, yapıcağı şeyin faydası dokunursa buraya yazarım .sanada geçmiş olsun ..