Şimdi Ara

Rap i de çocuk şarkısı yaptılar ya helal olsun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan 4-5 sene önceydin hip hop kültürüyle tanışıp bütünleşmem.Gerek heves gerek özenme bir şey aldı götürdü beni.Güzel geliyordu bana break dance graffiti bol giyinmek sportif olmak basketbol oynayıp aylak aylak gezip raple beraber kötü giden şeylere laf sokmak.Her gün ataköyde Satranç pistinde break dance yapmaya çalışmak öğrenme duygusu.İlerlemiş yaşıma ve çıkmış göbeğime rağmen vaz geçmek istemedim bu güzel olgudan.Her kesim insanla beraber takıldım.Gerek yenibosnanın düşük gelirli çocukları gerekse bakırköy yeşilköy veya ortaköyün zenginleri ile.Güzel geçiyordu benim için hiphop ateşi.
    Gel görkü şu lavuk havuç(çocuklar duymasındaki) çıkıp rap müzik söyleyip televizyonlarda takla atarak break dance yapmaya çalışana kadar.
    Ne olduysa bundan sonra oldu.Rap müziği çocuk müziği haline getirdiler.Artık çocuklarla ilgili ne varsa rap müzik çalıyor.Bİlmem neyin süt reklamı hadi rap müzik.Yumurcak tv rap müzik.Bilmem ne kraker rap müzik.Halbuki ne anlattığını ne anlatmak istediğini bilseler yüzleri ne hale gelir kimbilir.
    İşte bu yüden soğudum artık.Soğudum ama her zaman kalbimde bir yeri olacak rap müziğin.Win amp listeme bulabildiğim kadar rap müzik ekleyeceğim.
    Artık türkiyedeki rap in imajını çocuk müziği yaptılar........................

• rap i kullanarak ilgi çekmeye çalıştılar ve başardılar ondan...ama sanmıorum çocuk müziği olcağınıda.. 14-15 yaşından küçükerin pek ilgilenceğini zannetmiorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lecher

rap i kullanarak ilgi çekmeye çalıştılar ve başardılar ondan...ama sanmıorum çocuk müziği olcağınıda.. 14-15 yaşından küçükerin pek ilgilenceğini zannetmiorum.

+1
    Sana Katılıyorum Dostum...
  • EĞLENCELİK VE KOMİK hiphop ve rap hakkettiği yere geldi fenamı..anlamsız ve karşıdakini insanı kafa karıştırarak ağız oyunlarının ne manası varki adam gibi ya şarkını soylesen yada adam gib tekno muziklerni değilde kendi muzik türünü yaratsan
  • havuç çok eski bir mesele kapandı gitti o
  • havuç kapandıda etkileri devam ediyor.onun yüzünden ne oolduysa oldu.
    ayrıca wild world kafa sallayanların kendini jiletleyenlerin daha iyimi olduğunu düşünüyorsun.Rap müziğe laf atma bence.en azında bilmeden dinlemeden.
  • ben laf atmıyoumki gercekleri soyluyorum ..bence kafa sallamak ve gitarın o cızırtılı tabir ettiğiniz solosuna eslik etmek hiphop'ın manasızca kelimelerinden iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hachiko'ya ne oldu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forever rock her daim rock
    valla çocuklarla ilgili şeylerde rock müzik yok niye çünkü anlamazlar da ondan...hip hopu dinleyen binlerce çocuk var(14-15 yaşında) ama rock müzik ölene kadar dinleniyor, insanlar hip hop dinlemeye devem etmiyor, elli yaşında kaç tane hip hop çı var yada 30 yaşında??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

forever rock her daim rock
    valla çocuklarla ilgili şeylerde rock müzik yok niye çünkü anlamazlar da ondan...hip hopu dinleyen binlerce çocuk var(14-15 yaşında) ama rock müzik ölene kadar dinleniyor, insanlar hip hop dinlemeye devem etmiyor, elli yaşında kaç tane hip hop çı var yada 30 yaşında??

eyyt be kim tuttar seni...haklısın hocam rock her zamana her daim hayatımızda ama hiphop bir dostumun dediği gibi "0-6 yaş grubuna hitap ediyor" demişti baya gülmüştüm

• o zırvalamaların raple uzaktan yakından alakası yok ki neden takıyorsun kafana
    Rap in üstadlarını dinle yeter eski şevkine kavuşmana
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

havuç kapandıda etkileri devam ediyor.onun yüzünden ne oolduysa oldu.
    ayrıca wild world kafa sallayanların kendini jiletleyenlerin daha iyimi olduğunu düşünüyorsun.Rap müziğe laf atma bence.en azında bilmeden dinlemeden.

Jilet atan ve kafa sallayanları ayrıca rap müziği dinleyip özenti olanları bol giyinp yoou die konuşanlar isyankar takılıp el kol haraketleri yapanlar bana göre tam bi budala
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

quote:

Jilet atan ve kafa sallayanları ayrıca rap müziği dinleyip özenti olanları bol giyinp yoou die konuşanlar isyankar takılıp el kol haraketleri yapanlar bana göre tam bi budala

benim kafa arkadşlarım burdaymış ..neymiş hakakten oyle bol pantolanlar lafı agızda geveleyerek konuşma sallana sallanan yürümek bunun gibi vs. vs.. vs ofsayt hareketler

• quote:

Orjinalden alıntı: wildworld

quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

quote:

benim kafa arkadşlarım burdaymış ..neymiş hakakten oyle bol pantolanlar lafı agızda geveleyerek konuşma sallana sallanan yürümek bunun gibi vs. vs.. vs ofsayt hareketler

Ben her zaman burdaydım yeterki şu heriflerin kökü kurusun temizlensin şu dünyadan

• burda bir temizlik şart
  • ewt o aynı tipteki sadece siyah giyinip ayağına aynı tip converse geçirenleri biri temizlese ii olur.

birisi 30 yaşında rapper yok demiş. Ben daha bu adama ne diiim ki? mmmmmm..... cahil direk uygun galiba
  • ya bıraksana bbursı türkiye her bişii çocuk müziği yaparlar tabi bu yüzden rap/ hip hop bırakılmaz 21 yaşındayım ve çoook uzun zaman bu türü dinliyeceğimden eminim..

ama giyim tarzım yada nebiliyim yaşam stilim. öle diil normal..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xander23

ewt o aynı tipteki sadece siyah giyinip ayağına aynı tip converse geçirenleri biri temizlese ii olur.

birisi 30 yaşında rapper yok demiş. Ben daha bu adama ne diiim ki? mmmmmm..... cahil direk uygun galiba

30 yaşında kaç tane rapper var kaç tane rocker var??50 yaşında rapper ne gördüm ne duydum ama rocker istemiyeceğin kadar...
    fark burada
  • Evet Rap zaten çocuk şarkısıydı.....Tam özentilik başka da bişey değil bu kliplerde falan çıplak hatunları görüyolar... Hoşlarına falan gidiyo işte milletin (yani daha ergenlik çağına geçmiş 12-13 yaşındaki çocukların)

• sinir oluyorum o havuç denen velete...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_meric

Evet Rap zaten çocuk şarkısıydı.....Tam özentilik başka da bişey değil bu kliplerde falan çıplak hatunları görüyolar... Hoşlarına falan gidiyo işte milletin (yani daha ergenlik çağına geçmiş 12-13 yaşındaki çocukların)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.