Şimdi Ara

rap müzikciler yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bildiğiniz veya kendinizin yazdığı rap var mı sözleri falan... dj programıyla rap müzik yapacağız ama bi türlü iki kelimeyi bi araya getirip bi söz yazamadık yardımlarınızı bekliyorum... bide program ismi verirseniz iyi olur

...:::HeLLbOyS:::...

• arkadas ben dee var bi tane hazır rap fakat müzik ve gercektren güzel oldu....

bu benim tel 05374566480

bu mail kubilayefe46@yahoo.com

ben sana yardımcı olurum ve sözde var evet beni ara yada cep e msj yada bi sekilde ulas bekliyom...

sana kesinlikle hip hop e jey sart bunu al işine yarayacak....goldwawe al.. yoksa ben gönderirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilayefe -- 10 Ocak 2006 22:14:41 >
  • kardeş benim msn kaankonyaligil32@hotmail.com ben günün büyük bir kısmı acık olurum telinide kayıt ettim msj atarım ok... kardeş peki break dans var mı? "msnye beni ekle" saygılar...

...:::HeLLbOy:::...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeDeAd

arkadaşlar raple ingilenenler;
    bildiğiniz veya kendinizin yazdığı rap var mı sözleri falan... dj programıyla rap müzik yapacağız ama bi türlü iki kelimeyi bi araya getirip bi söz yazamadık yardımlarınızı bekliyorum... bide program ismi verirseniz iyi olur

...:::HeLLbOyS:::...
    Hoca sen 2 kelimeyi 1 araya getiremiyosan niye rap yapmaya kalkıyosun ki.Beceremiceksen yapma ya da çalış,uğraş en sonunda yaparsınBen şahsen denemiyorum.Şu anki halimle yapamıyacağım belli
  • arkadaşım iki kelimeyi bir araya getiremiyoruz derken herhalde sana yapamıyoruz demeyi kast etmedik senin anladığına göre biz konuşmayı beceremiyoz ilgilimiz var ama söz bulamadık bu böyle şıp denilince olacak bişey değil bide ben yardım edin demiştim yorum yapın demedim...

• quote:

arkadaşım iki kelimeyi bir araya getiremiyoruz derken herhalde sana yapamıyoruz demeyi kast etmedik senin anladığına göre biz konuşmayı beceremiyoz ilgilimiz var ama söz bulamadık bu böyle şıp denilince olacak bişey değil bide ben yardım edin demiştim yorum yapın demedim...

Rap müzikte kendi düşüncelerin anlatılır.Eğer sen başkasından şarkı sözü alcaksan nası olcak bu iş?Sadece söyliceksen eğer.Bazı arkadaşlar onu gereksiz mesajlar bölümünde na-ciddi bi biçimde yaptı

• madem bu rap müzikten bilgin var bana akıl verip duruyon... yok başkasından alırsan olmaz falan diye.. madem öyle sen niye yapmıyon hem bu konuyu acmak için en uygun bölüm buraydı ok... buarada dikkatini çekerim ki pop müzikte bile sanatcılar birbirlerinin şarkılarını söyler falan filan... raptede bu böyledir diss yapmadığın sürece... hem bizim burda yaptığımız yardımlaşma...

• rap müzikçi ne oluyor??
  • quote:

madem bu rap müzikten bilgin var bana akıl verip duruyon... yok başkasından alırsan olmaz falan diye.. madem öyle sen niye yapmıyon hem bu konuyu acmak için en uygun bölüm buraydı ok... buarada dikkatini çekerim ki pop müzikte bile sanatcılar birbirlerinin şarkılarını söyler falan filan... raptede bu böyledir diss yapmadığın sürece... hem bizim burda yaptığımız yardımlaşma...

Söyledim ya.Sözleri kendin yazman gerek.Ben de bu konuda fazla yetenekli değilim.Daha iyi Türkçem olması lazım.Onun için yapmıyorum.Başkasının söz ve müziğini al rap yap.Sonra bi de bana gül.Ohh ne güzel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.