Şimdi Ara

rap muzikin gelişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu topic i birkac rap seven forumcu oldugunu varsayarak aciom. ntv de bi muzik belgeselinde izledim de, eh yani olayin dogusunda bi mantik var. iste haksizliklara isyan eden zenciler filan iste. 90 larin basindaki olaylar, public enemy, bilmem ne dog filan die bikac elemani filan gosterdier, adamlar dio ki biz kendi olayimizi, isyanimizi annatioduk, hadi buna eywallah. ii de artik ne annami var bu muzigin? simdi ne zaman tv de bi rapci gorsem herif annatio sarkida karilari yalarim, mercedes imin gazina basarim zart zurt.. hayir bi de isin icinde muzik yok dencek kadar az, onde adamin biri dewamli konusuo. en kil oldugum seyse mtv de filan bu adamlarin evlerini arabalarini bi gosterio ki cus yani. adamlar saraylarda yasayip, 15 tane luks arabaya binio, benim de cinler tepeme cikio. haksiz miyim arkadaslar?
    son olarak amerika da yasayan bi arkadas anlatmisti bunnar amerika nin arebeskcileri die. harbi ole galiba ya, yani adamlarin giyimindeki kroluk ya da tonlarca altini bi taraflarina asmalari filan. bi de cogu nba oyuncusu da rap sevio di mi. aha ayni bizim amele futbolcu-arebesk muzik iliskisi gibi walla

HERŞEYE RAĞMEN RAP MÜZİĞİ GENEDE SEVİYOM LOL! ronnie coleman fotoğrafları içinhttp://www.musclemagazine.com/photopost/showgallery.php?cat=551&thumb=1

• Sonunda rapcilerın veya hıp-hop'cuların kro olduguna kendınde kanaat getırdın galıba:)
    Ayrıca guzel bı yazı hazırlamıssın bence bu yazıdan sonra hala ben hıp-hopcıyım deme işin içindekı pıslıgı bu kadar anlamıskken oyle dıılmı?
    Biraz daha kaliteye önem versek ne kadar guzel olcak aslında bunun kımse farkında değil...Arabesk,pop,techno,hip-hop,rap ne kadar boş muzık tarzları....
    emek yok bastan savma iletecek bır mesajları yok...
    Turkıyedekı pop'un arabeskın ne kadar bos oldugunu nasıl hala anlayamadı bazı ınsanlar bendde onları anlıyamıyorum aşkan,sevgıden baska ıletecek bı mesajları yokmu yaw bu ınsanların?Ben kımseye kendı dusuncemı dikte etmeye calısmıyorum herkese saygım var yanlıs anlamayın...Türkiyedekı cogu ınsanın sanatcılık kavramından ne anladıgı tartısma konusu olur bence...INsanlar daha sanatcı bılmıyor...Mozart'ı, Gorkiyi,victor hugo'yu kac kısı bılıyrkı bu ulkede ? Kendılerıne sanatcı dıyorlar? Müslüm Gürses'in yada onun bazı arabeskcılerın popcuların olayı nedır hala cozemedım .... Muzık nereye gıdıyor ozellıkle turkıyede mtv tabanlı muzık olusmus durumda sırf para amaclı populer olmak ıcın yapılan muzıge ınsanlar ne kadar duskun bızım halkımız ?
    neyse daha cok yazmak ısterdım ama galpa konunun baya dısına cıkıyorum ne dolmuşum ama ...:)
    herkese saygılar ....

• Dostum iyi güzel saymışsın pagan ama ne dinliyelim.Bende sana katılıyorum bu konuda .''Cluber''kesinlikle duymuşsunuzdur biraz tekno biraz ,hızlı sözler, birazda pop al sana mis gibi müzik işte yaf :) YANLIŞSAM SÖLEE:) Popu sevmem nefret ederim ülkede popçudan geçilmiyo zaten bi şarkının açıklaması ,meali yoksa ne işe yarar o şarkı bi şarkı bi şey anlatmıyorsa aşktan başka napıyım ben o şarkıyı .......
  • peki pagan sen ne istiyosun hangi müziği seviyosun sölede indirelim bakalım
  • ben rock muzık sınırları ıcersınde olan herseyı dınlerım ...
    yalnız piyasa olmayacak ...
    benım dınledıgım cogu seyı sewmessın emınım cogu sert gelecek sana ..(mike-tyson)
    forever senın bazı dusuncelerıne katılıyorum ama cluber'ların cok saglam olduklarına kesınlıkle katılmıyorum ...yaklasık 8 senedır anlayarak muzık dınlıyorum ve 4 sendır muzıkle ugrasıyorum dınledıklerım hep rock sınırları ıcersınde kaldı ..genelde metal dinledım...cluberların yaptıkları seyler ise bol bol para harcamak,marka sewdası(tiki),ex cakmak,ve naaptıklarının bılıncınde olmadan 24 saat boyunca dans etmek...(bu arada yanlıs anlama senın zewkınede saygılıyım)Bu kadar sey varken arkadaşlar mis gibi halk muzıgımızde var aslında...neyse konudan sapmayarak sunu soylıyım bence insanların dusunduklerı ıle yaptıkları uyusmuyosa eger ondan hayır gelmez...muzıgı icra edenlerdede boyledır bu sozum ona halkın yanındadırlar falan ama tınlarında degıldır aslında dınleyıcı kıtlesı falan bkz. İbrahim Tatlıses adamı trılyoner kım yaptı ? bız yaptık....adamın tek kelımesıyle cınayet ısleyecek bır sürü gerızekalı var ortalıkta...türk ınsanı ne zaman degısecek acaba ne kadar koyun bı mlletız yaa sabır...gene saptırdım yaaa konuyu tüh:) uzun lafın kısası ben sıze bu saatten sonra ne onersem bos bılıyorumkı önyargıyla bakıcaksınız bu işe..bu saatten sonra kalkın black,death,trash,doom,gothıc gıbı tarzlar dınleyın dıyemem sıze....ama genede bı kac onerım var tabı ....

• Öneriler(Birçok tarzı barındırıyo valla);
    crematory-mirror
    nirvana-where did you sleep last night
    pearl jam-black
    creed-my sacrifice
    dark tranquillity-auctioned
    iced earth-watching over me
    in flames-acoustic medley...
    sımdılık bu kadar ....
    coguda bunalımdır...
  • bu arada RUN DMC nin bir üyesi ve stüdyoda ismi gizlenen bir kişi daha vurularak öldürülmüş!!Haberiniz varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kolay metallica şarkısı öneri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de piyasadan hoşlanmıyorum ama çoğu müzik türüyle kolayca sentezlenip kaynaşabildiğinden ötürü Techno,Electronic,Trance ve Acid Jazz dinliyorum..
  • rap bana da komik geliyor. zenciler ne çok konuşuyor diye düşünmeye başladım.

az bir şey klasik müzik dinleyen birinin dinleyebileceği şeyler değil bunlar. senfonik rock var. Adamlar çok güzel şeyler yapıyor ama bilen az. SymphonyX vardı mesela, dream theatre falan. Ama Deep purple (blackmore ayrılana kadar çok iyiydi) benim ilk göz ağrım. Blackmore's Rainbow ...Sonra A.L.Webber var. Şimdi bunlar dururken o saçmalıkları kim dinler ki ...
  • kesinlikle hiphop zenci müziği deyip atmayın..:
    eminemin en azından iki şarkısını dinleyin (mesela till I collapse ve white america) sözlerini bulun ve anlayın biraz...
    ayrıca orda dış işleri bakanına küfrediyor.herhalde bunun sebebi psikopatlıktan çok belli bir anlam taşıyor...
    yani en azından ırkçılığa hayır anlamında bir müzik...anlaana...
  • iyi de stan deilmiydi ki "beyazlar zaten satar" diyen... bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
  • :)))
    gergozen+1
    eminem tam bir gerizekalı ...sewenleri hıc kusura bakmasın ...
    adamın yaptıgı seyler ortada ...zencı bı adamı yaralamıs veee gene zencılerle ılgılı bıkac vukaatı var sımdıde zencılerle klip falan yapıyor para herseyı nasıl unutturuverıyor yaw?!
  • bu arada uzun zamandır turkıyeye bekledıgım dream theatre'ın biletını aldım cok mutluyum :))
    36 mılyon bayıldık ama deger yaa ....
  • pagan pearl jamın blackini indirdim güzel baya ilşk silecektim sonra kaldı gitar sesinden biraz daha güzel şarkı yasana buraya 1 tane yazda indirim
  • sert mı yoksa soft bısımı olsun ?
    snot-snot(sert sayılır)
    puddle of mud-drift & die( baya yumusak)
    system of a down-spiders
    system of a down-aerials
  • benim 1 numaram: in flames - gyroscope
    "linked its fur to the gyroscope of time,
    a collection of failures"
  • ooo harbıden cok saglam sarkıdır gyroscope ...
    bende pinball map ve epısode 666 cok sewerım onlarda baya saglam ..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by pagan</i>
    <br />:)))

eminem tam bir gerizekalı ...sewenleri hıc kusura bakmasın ...
    adamın yaptıgı seyler ortada ...zencı bı adamı yaralamıs veee gene zencılerle ılgılı bıkac vukaatı var sımdıde zencılerle klip falan yapıyor para herseyı nasıl unutturuverıyor yaw?!

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    önce söylediklerini düşün..
    ki kendisi karısına laf atan iki kişiye silah fln çekmiş...ama silah boşmuş zaten diyor "no doubt,it was dumb.but smartest thing I've ever did take the bullets off that gun(aklıma geldiği gibi yazdım)"
    gerizekalı demekle olmuyor bu işler...
    bu kadar seveni varsa bi saygı duymak gerek.örneğin metallicayı sevmem ama saygı duyarım.ayrıca yine "zenci olsam ancak yarısını satardım bunun.bunun için matematiğe gerek yok." diyen sözleri var...
    ki biline ki arkadaş detroitte büyümüş...
    amerika ve eyaletleri hakkında bilgisi olanlar düşünsün...
    ayrıca stan'in gerçek bir olay olup olmadığını da bi öğrenin

• yaaa stan'ın gercek olup olmaması detroıtde dogup buyumesı onun gerızekalı oldugu gercegını degstırmıyor ...senın zewkıne sonuna kadar saygılıyım ben sadece fıkrımı soyluyorum ve eminem hakkıında konusuyorum ....
    baskalarının güdümünde klıp yapacaksan ....ve muzık yaptıgın kıtleyı soyulacak tavuk gıbı goreceksen hıc yapma bu muzgı olsun bıtsın ...
    zatenj konu emınemden acılmadı hıp-hopdan acıldı ....
    bos muzık ıste yapanadamlarda bos ....(cogu)
    metallica konusuna gelınce yıllardır sapına kadar metal dınlıyorum emınem neyse metallıcada o benım ıcın ....zerre kadar saygı duymuyorum ....yıllar once onları bu duruma getırcen fanlarına oyle bız kazık attılarkı...unutma rockerların pıyasa olma gıbı amacları yoktur! onların amacı salt para kazanmak deıldır yasayacak kadar para kazanmaktır ....haaa tabıkı para kazanmak suc deıl ama parayı kazandıktan sonra gecmısnı tamamen unutmak cok kotu ....ben metellica kotu deyınce ınsanlar hemen YA BU GRUP METALI HERKESE SEWDIRDI HERKES DINLIO! yaa metalın amacı bu deıl arakadaslar metal bı gun arabanın teyıbıne tarkan dıger gun metallıca koymak deıl ....tabıkı metal derı ceket gıymek sac uzatmakda deıl ama metal bır hata felsefesı vee dusuncesıdır ....metalı ben sahsen boyle goruyorum ve zamanında metal yapıpta ınsanlar sırtından para kaazanıp yıllar sora yaa bız degıstık cunku bız muzıge yenı seyler katıyoruz demekle olmuyo bu....
    gene ıcımı doktum yaaa kımseyı kırmadım ısalla amacım bu deıl ....
    herkese saygılar....

• stan hakkında pek bilgim yok (ihtiyacım da yok), ben müziğini (daha doğrusu bir iki parçasını) dinledim. Adam sadece konuşuyor. Anne sana senden nefret ediyorum dediğim için üzgünüm gibi birşeylerdi... Sevmedim. Ama thank you'dan alıntı yaptığı parça var bir de. Ben onu thank you olarak dinlemeyi seviyorum. Bence einem içine etmiş. Genel anlamda diğer konuşan adamlardan (bence başka bir şey yapmıyorlar) hiç farkı yok.

Zaten genelinde müzik yok basit bir ritim üzerine konuşup duruyrolar, bir kısmının sesi fena değil ama bir kısmı böğürüyor.

Müzik bu olmamalı gibi gerliyor bana... Bir webber-rice (bilmeyenler için; phantom of the opera, cats, jesus Christ Super Star... bu iki dahinin eserlerindendir), Deeppurple (soldier of fortune, burn hush, child of time, sonra royal filarmoni ile albümleri, Malmsteen (kendisini pek fazla sevmem ama)bunları taklit ederek bu günlerine geldi) olamazlar.

Bir bethooven, bir paganini hiç olamazlar...

Hatta en kötü (tamam biraz abartıyorum) rock grupları bile bunlardan iyi müzik yapar...

Ben böyle düşünüyorum...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.