Sonunda rapcilerın veya hıp-hop'cuların kro olduguna kendınde kanaat getırdın galıba:) Ayrıca guzel bı yazı hazırlamıssın bence bu yazıdan sonra hala ben hıp-hopcıyım deme işin içindekı pıslıgı bu kadar anlamıskken oyle dıılmı? Biraz daha kaliteye önem versek ne kadar guzel olcak aslında bunun kımse farkında değil...Arabesk,pop,techno,hip-hop,rap ne kadar boş muzık tarzları.... emek yok bastan savma iletecek bır mesajları yok...
rap'in feLan iLetecek nasıL mesajı oLmaz ya biras Turkce rap dinLeyeLim iLetiLecek msg coook.. Pop da yeniLik yok katıLıyorum ona ama Arabesk'in de bos oLdugu soyLenemez kafan bozuk , canın sıkkın napcan hadi ac bi The Rasmus da kafayı buLaLım mı dicen Techno'dan zaten bi msg bekLemek cok sacma adamLar hareket , egLence , miLLetin kurtLarını dokmesi icin yapıLmıs bi muzik işte.. Bos oLmakLa aLakası yok dusunmeye biLe gerek yok..
quote:
Orjinalden alıntı: xTraP
quote:
Orjinalden alıntı: PagaN®
Sonunda rapcilerın veya hıp-hop'cuların kro olduguna kendınde kanaat getırdın galıba:) Ayrıca guzel bı yazı hazırlamıssın bence bu yazıdan sonra hala ben hıp-hopcıyım deme işin içindekı pıslıgı bu kadar anlamıskken oyle dıılmı? Biraz daha kaliteye önem versek ne kadar guzel olcak aslında bunun kımse farkında değil...Arabesk,pop,techno,hip-hop,rap ne kadar boş muzık tarzları.... emek yok bastan savma iletecek bır mesajları yok...
rap'in feLan iLetecek nasıL mesajı oLmaz ya biras Turkce rap dinLeyeLim iLetiLecek msg coook.. Pop da yeniLik yok katıLıyorum ona ama Arabesk'in de bos oLdugu soyLenemez kafan bozuk , canın sıkkın napcan hadi ac bi The Rasmus da kafayı buLaLım mı dicen Techno'dan zaten bi msg bekLemek cok sacma adamLar hareket , egLence , miLLetin kurtLarını dokmesi icin yapıLmıs bi muzik işte.. Bos oLmakLa aLakası yok dusunmeye biLe gerek yok..
Sana katıLıorum kardeş... Bu adamALr ne anLar sanattan ay Bosver..
Kro dedikLEri adamALrdan 100 kat daha Kro bunLarı yazanLar...
+ Hiphop Cu die bişi Yoktur RApci vardır Hiphop Bi kuLturdur
KüLtürcü oLmassın Lutfen Doru kuLLanaLım.. oké...
ResPect aSi`KaN
bende katılıorum hiphop bi kultur.
Eğer Sözlerinden Bir ŞEy Anlamıorsa birdaha Dinlemesin.... Bir Tavisye... Hip-Hop Bu Herkez Anlayamaz...
anLamıan dinLemesin ya daha ne diim ki ben....
anlamıyan dinlemiyor ama dinleince bırakamıor
Bende sna Bak daLgana dedim.. :)))))
onALr hiphop DediLer Hiphop SoLuoruz demediLEr...
quote:
Orjinalden alıntı: MIKETYSON
arkadaslar bu topic i birkac rap seven forumcu oldugunu varsayarak aciom. ntv de bi muzik belgeselinde izledim de, eh yani olayin dogusunda bi mantik var. iste haksizliklara isyan eden zenciler filan iste. 90 larin basindaki olaylar, public enemy, bilmem ne dog filan die bikac elemani filan gosterdier, adamlar dio ki biz kendi olayimizi, isyanimizi annatioduk, hadi buna eywallah. ii de artik ne annami var bu muzigin? simdi ne zaman tv de bi rapci gorsem herif annatio sarkida karilari yalarim, mercedes imin gazina basarim zart zurt.. hayir bi de isin icinde muzik yok dencek kadar az, onde adamin biri dewamli konusuo. en kil oldugum seyse mtv de filan bu adamlarin evlerini arabalarini bi gosterio ki cus yani. adamlar saraylarda yasayip, 15 tane luks arabaya binio, benim de cinler tepeme cikio. haksiz miyim arkadaslar? son olarak amerika da yasayan bi arkadas anlatmisti bunnar amerika nin arebeskcileri die. harbi ole galiba ya, yani adamlarin giyimindeki kroluk ya da tonlarca altini bi taraflarina asmalari filan. bi de cogu nba oyuncusu da rap sevio di mi. aha ayni bizim amele futbolcu-arebesk muzik iliskisi gibi walla