Bildirim
Rap Şarkı Dinlemek (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rapin ozunu sozunu bilmeyen coluk cocuk turkce rapin iki temel tasina laf eder biri sago der kufreder biri ceza der kufreder ama o ufacik beyinleri iki isminde turkce rapin mihenk taslari oldugunu bilmezler -
quote:
Orijinalden alıntı: androidos
quote:
Orijinalden alıntı: cr7_35
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nomenestomen
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nomenestomen
quote:
Rap müzkmi ya Anlamsızca Kelimeler buluyolar ve bunu hızlıca söylüyolar arkayada bi b...tan ses, şarkı diye satıyolar. ama renkler ve zevkler tartışılmaz herkezin tercihi
Rap dinlemediğin o kadar belli ki.
Rap dinledim arkadaşım,Müzik demeye dilim varmıyo Ne buluyosun bilmiyorum.Herkezin tercihi, Ne halin varsa gör
Flex yani hizli soylemeye dayali bir rap turu.Senin dinledigin odur ve butun rapi de o saniyorsun.Ozaman rockta da aniriyorlar dimi o da muzik degil.Sansar,hayki,pit10,ilker uncuoglu.Bunlari begenmezsen aslan kiralin jenerik muzigini yapan sancagi dinle.
Rapın bütün çeşitlerini dinledim birader tarzım değil ve saçma buluyorum. rock ta anırmıyolar metalde anırıyolar, sağol birader rap tercihim değil. Rap Bu ülkede bizim geleneklerimizi yoketti buna metalde dahil.Burda sorsak kaç kişi Türkü dinliyo diye sayılıdır.Gereksiz bi tarz Yapımızı bozdu.
Rap gereksiz bir tür değildir Dinlediğin Rock ya da Pop şarkılarına benzemez Temelinde bir karşıtlık var nasıl desem baskıcı düzene karşı baş kaldırma gibi bir şey yani bunun gibi bir müzik türü gereksiz olmamalı olamaz.
Haklısın baskıcı düzene karşı bi tarz nedenide sadece ergenlerin bu yapıyı oluşturması .Eğer baskı diyosan bu justin bieber dinleyen erkekler için geçerli bence. tabi herkezin tercihi birader
Ergenler beni ilgilendirmez.
-
Ados Combo Mekanize akar.. Özellikle sepya şarkısı muhteşem :) Anime Seyredenlerde Ados'un Sakura şarkısını dinlesin, tavsiye -
quote:
Orijinalden alıntı: Black Label Society
quote:
Orijinalden alıntı: SaKoMedya
Arkadaşım benim tepkim sagopanın şarkılarını dinlemeden ( bu yorumu baytarım bilmem ne sözleri saçma demenizden çıkarıyorm ) gelip sagopa kajmer saçma söylüyor demenizedir. Neyim var ki rapten gayri değil sadece Neyim Var ki + Bana sagopanın anlamsız sözünü söylermisiniz ?
Biyerinimi kestin acaba? Mis gibi hiyar koktu da.sahnede sozleri unuttun agdasiz bacaklarinla salaga yatma lan ..
Bu. Sagopanin cezaya attigi 25 dakikalik dissin aklimda kalan birkac cumlesi..dinleyebilirsiniz ancak sacma ve basarisiz oldugunu inkar edemezsiniz..hala sarkilari kulak ucuyla dinleyip gecenlerden yorum yapanlardan oldugumu dusunuyosun ama cok yaniliyosun
Derdime care, baytarim yok.. Hadi iyi forumlar
Disstortion EP-Toplamam Yerde Kalır Kırıntın ezbere bilirim, dediğiniz gibi başarılı değil fakat alıntı yaptığınız söz Kolera'nın sözü olup, benim dediğim "sagopanın anlamsız sözünü söylermisiniz ?" di. Kolera'nın her sözü bence de anlamlı değil.
-
quote:
quote:
quote:
Arkadaşım benim tepkim sagopanın şarkılarını dinlemeden ( bu yorumu baytarım bilmem ne sözleri saçma demenizden çıkarıyorm ) gelip sagopa kajmer saçma söylüyor demenizedir. Neyim var ki rapten gayri değil sadece Neyim Var ki + Bana sagopanın anlamsız sözünü söylermisiniz ?
Biyerinimi kestin acaba? Mis gibi hiyar koktu da.sahnede sozleri unuttun agdasiz bacaklarinla salaga yatma lan ..
Bu. Sagopanin cezaya attigi 25 dakikalik dissin aklimda kalan birkac cumlesi..dinleyebilirsiniz ancak sacma ve basarisiz oldugunu inkar edemezsiniz..hala sarkilari kulak ucuyla dinleyip gecenlerden yorum yapanlardan oldugumu dusunuyosun ama cok yaniliyosun
Derdime care, baytarim yok.. Hadi iyi forumlar
Disstortion EP-Toplamam Yerde Kalır Kırıntın ezbere bilirim, dediğiniz gibi başarılı değil fakat alıntı yaptığınız söz Kolera'nın sözü olup, benim dediğim "sagopanın anlamsız sözünü söylermisiniz ?" di. Kolera'nın her sözü bence de anlamlı değil.
koleranın söylediği kısımları hatta diğer adını hatırlamadığım kısımların %80ini sagopa yazmadıysa bende ne oliyim artık
-
Hiç zannetmiyorum çünkü orada tam 6 sanatçı var. %80 demek yaklaşık 4 sanatçının sözünü kendi yazdı demektir. -
Artık Türkçe Rap dinlemiyorum yani kısa bir süre önce bıraktım yaştan olsa gerek. Ama gençler Sago ve Ceza iyi tamam da bu adamların ilham verdiği adamlar daha iyi bence. Gidin Joker dinleyin Pit10 dinleyin Hayki dinleyin İndigo dinleyin. Da Poet'in Poetika'sını dinleyin çok dinlemek istiyorsanız. Sansar eskiden iyiydi lise yıllarım Sansar dinlemekle geçti özellikle Ağır Roman'ı çok severdim Sansar o zamanlar daha içten yazıyordu ha şimdi öyle olsun demiyorum ama o eski tadı vermiyor artık o tadı alanlar veya beğenenler dinliyor zaten. Joker'in "Yaşamak Öldürür" albümü bu ülkede çıkarılan en iyi Underground albümdür. "Yaşamak Öldürür" şarkısıda en iyi şarkıdır Underground'daki. Piyasayı takip etmiyorum sadece arkadaşım Joker'in o albümünü dinle dediği için dinledim güzel geldi ama sıkıldım MP3'ten sildim.
Artık rap dinleyeceğim zaman Kanye West Jay-z Eminem Dr. Dre gibi isimleri dinliyorum daha sakinleştirici geliyor. Biryerden sonra Türkçe Rap sarmıyor artık. Çünkü o dönemleri geçiyorsunuz ya. Artık Rock dinliyorum yani fanboy değilim ama rap müzikten daha dolu bir tür en azından rahatlatıyor beni.
-
quote:
Hiç zannetmiyorum çünkü orada tam 6 sanatçı var. %80 demek yaklaşık 4 sanatçının sözünü kendi yazdı demektir.
bu kişilere sanatçı demen sanatı nasıl gördüğünü kısaca özetledi sanırım artık tartışmaya gerek yok -
Sanat bir duygu, tasarı, güzellik vb.nin anlatımında kullanılan yöntemlerin tamamına deniyor ve bu kişiler kendi duygularını kendi yöntemleriyle kullanıyorsa gayet güzel sanatçıdır. -
quote:
quote:
Hiç zannetmiyorum çünkü orada tam 6 sanatçı var. %80 demek yaklaşık 4 sanatçının sözünü kendi yazdı demektir.
bu kişilere sanatçı demen sanatı nasıl gördüğünü kısaca özetledi sanırım artık tartışmaya gerek yok
Rap piyasasında sadice 1 tane sanatçı var zaten gerisi müzisyen..
Sagopa demiyorum tabi.
Google a "Pit10 - Sosyal İtici" yazıp çıkan albümü dinlersen anlarsın. Özellikle solo parçaları. -
quote:
Orijinalden alıntı: Quintana!
quote:
quote:
bu kişilere sanatçı demen sanatı nasıl gördüğünü kısaca özetledi sanırım artık tartışmaya gerek yok
Rap piyasasında sadice 1 tane sanatçı var zaten gerisi müzisyen..
Sagopa demiyorum tabi.
Google a "Pit10 - Sosyal İtici" yazıp çıkan albümü dinlersen anlarsın. Özellikle solo parçaları.
ben uzun sure rap de dinledim cok ciddi soyluyorum..sirf olayi ozumseyebilmek bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak icin dinledim..ama hem yerli dinledim hem yabanci..uzun sure anladim ki turkce rap gercekten yerlerde..bi yabanci sarkilarin sozlerine bakiyorum bi bizimkilere, bizimkiler resmen it dalasindan ote gidermiyor..piton da dinledim sagopa da ceza da hatta pek cogunu da arastirdim, cogu kisi sagopa dinleyip gercek adini bile bilmez mesela ama ben hepsini irdeledim..ama yok benim icin hicbir anlam ifade edemedi..hala eminem tupac gibi adamlari dinlerim ama burdakiler gercekten bana bos geliyor ..dinlersiniz saygi duyarim sonuna kadar ancak kimse sanatci kelimesinin adini turk rapcilerle bagdastirmasin lutfen..objektif yaklasirim olaylara mesela herkes pentagram icin cok iyi der ama benim icin sadece iyi bir gruptur cunku yaptiklari arabesk metal..e sen yaptigin isi baska birseymis gibi lanse edersen olmaz iste sonra metallicanin onunde sahne alirsin adam herkesi tek tek sayar ama pentagrami all the other bands diye animsar..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X