Şimdi Ara

Rap Şarkı Dinlemek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
4.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Sagopa ne ya ilkokula giderken dinlerdik geçti artık o dönemler.

Bende dinlemiyorum ama bizim rapçileri neden bu kadar aşağılıyorsunuz?

çünkü ergenler rap müziğin sagopadan ibaret olduğunu sanıyorlar.

Ergenlerden bizene dostumBirisine bir şey anlatmak zorun değilsin ki cahile bir şey anlatmaya çalış gene boş boş konuşacaktır misali biraz büyüsünler görürler kimin iyi olduğunu.

• Rap müzkmi ya Anlamsızca Kelimeler buluyolar ve bunu hızlıca söylüyolar arkayada bi b...tan ses, şarkı diye satıyolar. ama renkler ve zevkler tartışılmaz herkezin tercihi
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidos

Rap müzkmi ya Anlamsızca Kelimeler buluyolar ve bunu hızlıca söylüyolar arkayada bi b...tan ses, şarkı diye satıyolar. ama renkler ve zevkler tartışılmaz herkezin tercihi

Rap dinlemediğin o kadar belli ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Demek ki hiç rap dinlememişsin.

The bomb Has been planted.

boNba falan yok ortada gayet doğru diyosun
  • quote:

Rap müzkmi ya Anlamsızca Kelimeler buluyolar ve bunu hızlıca söylüyolar arkayada bi b...tan ses, şarkı diye satıyolar. ama renkler ve zevkler tartışılmaz herkezin tercihi

Anlamsız kelimeler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomenestomen

quote:

Rap dinlemediğin o kadar belli ki.

Rap dinledim arkadaşım,Müzik demeye dilim varmıyo Ne buluyosun bilmiyorum.Herkezin tercihi, Ne halin varsa gör
  • Sago işte eskiden küfür ediyordum ama şimdi diyor ...

http://www.youtube.com/watch?v=XSQEQA680Tg&feature=related
  • @Dj_Gençkan Bana Kalırsa Sagopa Kajmer'in en iyi
    @nomenestomen Ben hiç bir sözümde Ceza kötü rap yapıyor, Ceza türkçe rapi bile temsil edemez gibisinden bir şey dedim mi ? Savunduğum şeyle Sagopa Kajmer'e anlamsız şarkı diyenlere, aşağılayanlara karşı oldu. Peki Ben En Başından beri bana göre- bence demedim mi ? Son kez söylüyorum artık anlayın

edit:Türkiyede kaliteli rap yapan olarak sadece Sagopa Kajmeri görüyorum. ( Benim görüşüm olduğunu anlamışsındır sanırım.

@alifrnc Sagopa Kajmer'in 2000 yılında çıkardığı bir parçadır. 2007 den sonra küfürlü şarkısını göremezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaKoMedya

@Dj_Gençkan Bana Kalırsa Sagopa Kajmer'in en iyi
    @nomenestomen Ben hiç bir sözümde Ceza kötü rap yapıyor, Ceza türkçe rapi bile temsil edemez gibisinden bir şey dedim mi ? Savunduğum şeyle Sagopa Kajmer'e anlamsız şarkı diyenlere, aşağılayanlara karşı oldu. Peki Ben En Başından beri bana göre- bence demedim mi ? Son kez söylüyorum artık anlayın

edit:Türkiyede kaliteli rap yapan olarak sadece Sagopa Kajmeri görüyorum. ( Benim görüşüm olduğunu anlamışsındır sanırım.

@alifrnc Sagopa Kajmer'in 2000 yılında çıkardığı bir parçadır. 2007 den sonra küfürlü şarkısını göremezsiniz.

Sagopanın bi tane tanınmış bir isimle düetini söyler misin? Dışarıda bizi temsil eden hep ceza oldu.

• yahu 2011 yılı da geçip gidecek yakında ama hala sago mu ceza mı !!!!111!! muhabbeti geçiyor yeter artık. sagopa nın sözleri çok iyidir ritimde öyle ama tam olarak rap sayılmaz bunu kendisi de söylüyor zaten. ceza nın ne kadar iyi rapçi olduğunu da şurdan anlayabilirsin. tech nine ile feat i vardır. şarkı yaklaşık 5 dk dır ceza sadece şarkının ilk 8 saniyesini söyler gerisini işin ustasına bırakır

rap dinleyeceksen 2pac, eminem, tech nine, cypress hill, lil wayne, eazy e fln dinlemelisin. kimse yok yere yermiyor türkçe rap i. ben de yıllarca dinledim çoğu şarkı ezberimdedir hatta ama rap e daha kapsamlı bakarsan az önce saydığım adamlardan sonra geri dönmezsin birdaha (atladığım birkaç rapper olabilir tabii)

• sago da ceza da farklı kitlelere hitap eder . Ben ikisinin de bazı şarkılarını dinlerim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YSOFT

"Yunus Özyavuz dinliyorum." demen yeterli olacaktır.

teşekkürler iyi bir yöntem -- O sagopa kajmer bir ... dan anlamaz diyen şahıs Kendine gelmen için her gün bir iki dizesini oku dicem ama sen daha onlardaki anlamı ve derinliği anlayamazsın

Pehh hade oradan.

Arkadaşım sanırım cezacısın en basit örnek
    Ceza Holocoust:
    Ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma microfon show
    Ma ma ma ma ma ma ma ma microfon show
    Ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma microfon show
    Ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma microfon show
    Ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma
    ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma microfon show

Simdi bana bi bakiniz haydi,simdi bana bi bakiniz haydi
    Simdi bana bi bakiniz haydi, simdi bana bi bakiniz haydi,
    Simdi bana bi bakiniz haydi , simdi bana bi bakiniz haydi
    Simdi bana bi bakiniz akiniz underground'u kafaniza takiniz
    haydi,

Sagopa Kajmer:
    Ben hayatı oyuncak bile sandım ama yanıldım çünkü çocuktum yola çıkmış yeni yolcuydum (Hade Hade Hooy)

Forsa bedenim elime hediye her planda ortalıkta pirana duygular (Köle Gibi)

Dünya döndü durmaz oldu zordu ferini kesti Tanrı nokta koydu oydu adına köle denen (Köle Gibi)

Karda yalın ayakla gezinen onca körpenin ayaklarında bir yaraydı sanki rap karabiber duası (Köle Gibi)

Hayat bir damla suyla çölde serap görenin aşkı (Lingulistik)

Kalem elimde parça parça haykırır bu kağıda (Lingulistik)

Dünya malı uçan halı bin ve de düş bitecek ol emin kurduğun her düş (Al 1'de Burdan Yak)

Duvarlar Üzerime geldikçe kendime 10 parmaklı bir surat yaptım (Nedense)

Ben ne savaşlar verdim kendime bir Rabbim şahit sor ne zaman, vurdum kendimi en son katilim oldum her gece nedense (Nedense)

Ezeliyat değil reali rabbani mühim 3 sefil hicvardan yaprağa akar kardan yaşlar hava buz kirpiklerim don tutar (3 Sefil Şair)

"Sen firavuna tapanın yalanına inan","Kareli yolları boya siyaha,gamalı haçı sok fıçıya"

Türkiye'de rap yapabilen biri varsa o da Ceza'dır.

• quote:

"Sen de biraz delisin" adlı şarkısını dinle Ceza'nın.
  • Rapin r sinden anlamayanlar dolusmus buraya sagopa arabesk rap yapıyor resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234*

yahu 2011 yılı da geçip gidecek yakında ama hala sago mu ceza mı !!!!111!! muhabbeti geçiyor yeter artık. sagopa nın sözleri çok iyidir ritimde öyle ama tam olarak rap sayılmaz bunu kendisi de söylüyor zaten. ceza nın ne kadar iyi rapçi olduğunu da şurdan anlayabilirsin. tech nine ile feat i vardır. şarkı yaklaşık 5 dk dır ceza sadece şarkının ilk 8 saniyesini söyler gerisini işin ustasına bırakır

rap dinleyeceksen 2pac, eminem, tech nine, cypress hill, lil wayne, eazy e fln dinlemelisin. kimse yok yere yermiyor türkçe rap i. ben de yıllarca dinledim çoğu şarkı ezberimdedir hatta ama rap e daha kapsamlı bakarsan az önce saydığım adamlardan sonra geri dönmezsin birdaha (atladığım birkaç rapper olabilir tabii)

Avrupadan gelenlerin hepsinin o kadar hakkı var sanırım 10 Saniye.Hatta Tech N9ne Kendi Twitter'ın dan söyledi İlk o başlasın diye falan.Ama mükemmel bir flex o şarkı.

• @cr7_35 Arkadaşım artık senin gibi bir kereden anlamayanlara artık cevap vermicem. Daha üstte " Ceza kötü rap yapıyor, Ceza türkçe rapi bile temsil edemez gibisinden bir şey dedim mi ?" diye bir cümle yapmışım, yani Cezanın iyi rap yaptığı kabul demek istemişim, Yabancılarla düeti var onuda kabul etmişim sen gelmiş bana "Sagopanın bi tane tanınmış bir isimle düetini söyler misin? Dışarıda bizi temsil eden hep ceza oldu. " diyorsun. Yorum yok sana.
    @MacroCosmos Ben sadece 5-6 sözünü yazdım, Hepsini yazsam karakter sınırı taşar ve genele baktığında anlam konusunda fark ortada.
  • quote:

@cr7_35 Arkadaşım artık senin gibi bir kereden anlamayanlara artık cevap vermicem. Daha üstte " Ceza kötü rap yapıyor, Ceza türkçe rapi bile temsil edemez gibisinden bir şey dedim mi ?" diye bir cümle yapmışım, yani Cezanın iyi rap yaptığı kabul demek istemişim, Yabancılarla düeti var onuda kabul etmişim sen gelmiş bana "Sagopanın bi tane tanınmış bir isimle düetini söyler misin? Dışarıda bizi temsil eden hep ceza oldu. " diyorsun. Yorum yok sana.
    @MacroCosmos Ben sadece 5-6 sözünü yazdım, Hepsini yazsam karakter sınırı taşar ve genele baktığında anlam konusunda fark ortada.

Demek istediğini anladım da Sagopayı bende karalamıyorum Türk rap müziğinin önemli isimleri bunlar eyvallah ona sözüm yokta direk onu söylemen biraz garibime gitti neyseki 2000'lerin başında bu adamlar sayesinde bir şey gördük şimdide 3-5 yabancı isim öğrenip şu şöyle bu böyle muhabbetine dönüyor gerçekten ilginç

• günümüz gençleri ingilizceden çakmadığı için türkçe saçma sapan rap şarkılarını acayip bişe gibi zannediyorlar oysaki ben ezelden beri metal müzik dinlerim ben bile eminem ve tupac gibi adamların şarkılarını severim çünkü sözleri anlam taşır rapin anlamını aktarır..bizimkiler napar mamammıımı maykrofonşoo yok baytarım bilmemnem bu tür sözler hakkaten saçma türkçe rap çocuklar için o yüzden gülünç geliyor bikere rap müziğinin felsefesi nedir bilmediğiniz için sagopa size ilah gibi gözüküyor benim gibi biri bunu da söyleyince 3 mesaj sonra açıkla da öğrenelim diyen fırlatmalar beliriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Label Society

günümüz gençleri ingilizceden çakmadığı için türkçe saçma sapan rap şarkılarını acayip bişe gibi zannediyorlar oysaki ben ezelden beri metal müzik dinlerim ben bile eminem ve tupac gibi adamların şarkılarını severim çünkü sözleri anlam taşır rapin anlamını aktarır..bizimkiler napar mamammıımı maykrofonşoo yok baytarım bilmemnem bu tür sözler hakkaten saçma türkçe rap çocuklar için o yüzden gülünç geliyor bikere rap müziğinin felsefesi nedir bilmediğiniz için sagopa size ilah gibi gözüküyor benim gibi biri bunu da söyleyince 3 mesaj sonra açıkla da öğrenelim diyen fırlatmalar beliriyor

Hit Em Up her şeyi açıklıyor.Eminem neymiş gibi sözleri duydukça tepem atıyor.

• @Black Label Society "yok baytarım bilmemnem bu tür sözler hakkaten saçma türkçe rap çocuklar için o yüzden gülünç geliyor" demeden önce bence şarkıları iyi bir şeklide dinleyip yorum yapman gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.