Şimdi Ara

Rap Şarkı Dinlemek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
4.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dh'nin müzik kültürünün bu seviyede olduğunu bilmezdim.
  • Ben uzun zamandır rap dinliyordum ki bu daha cezanın nefret olarak çıktıgı dönemlerdir ki ozamandan beri dinlerdim uzun zamandır çok az dinlemeye başladım sonra bi anda tam tersi bir müzik dinlemeye başladım ki bu bana daha keyifli geldi örnek olarak
    Skillet : monster, hero
    three days grace : break, i hate everything about you

D.n: ben müziği sözleri içindegil tınısı ritmi için dinlerim
  • 1. intromantizma
    2. romantizma
    3. bebeğim öldü
    4. vasiyet
    5. ilgisizlik hastalığı (skit)
    6. leyli
    7. rak benadam (only human) (feat. tact allstars)
    8. her hayat 1 sorudur(skit)
    9. baatıl rhyme
    10. sagopa yaşlı planet
    11. we got rimes (feat. opscure disorder and shi360)
    12. drama yolları
    13. kendime sarılır donarım
    14. hiphop saçmalığı
    15. sagopa vs kolera (feat. kolera)
    16. terapi
    17. kopya kalpler
    18. anektod (feat. dioine of trapmindz)
    19. hayat arabamla 2005 mil
    20. rüyalarımdaki işaretler (feat. leadri of abluka alarm)
    21. çaçaron
    22. pavlov'un köpeği
    23. bana müsaade beyler

bu albümü belki binlerce kez dinledim bu albüm nirvanasıydı sagonun ama bundan sonra yaptığı albümlerde kalite gitgide düştü ve kits den sonra sago albümü almadım hele pesimist orkestra falan berbatı. Bu albümün skitlerini bile dinlerim
    "ahh kızlar ben onları seviyorum ve nefret ediyorum anlıyormusun?"

• büyüyünce bırakırsınız rapi çocuklar şimdi boşuna sago vs vs kavgası yapmayın

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholas Flamel -- 15 Kasım 2011; 1:31:32 >
  • Eminem dinliyorum ve hayranıyım çok iyi adam rap dinlermisin denildiğinde Eminem dinlerim diyorum mutluyum
  • son 3-4 seneye kadar rap türkçe dinlerdim sonradan bu iyice sagopa tarafına kaydı baskasını pek dinlemedim. sagopada iyice meshur olup arabalarda cıstak cıstak calmaya baslayınca hic birini dinlemiyorum artık cübbeli hocayı dinliyom :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Révoltant

Pek rap dinlemem ama

Oha lan acaip sardı şarkı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaKoMedya

teşekkürler iyi bir yöntem -- O sagopa kajmer bir ... dan anlamaz diyen şahıs Kendine gelmen için her gün bir iki dizesini oku dicem ama sen daha onlardaki anlamı ve derinliği anlayamazsın

Sen Ceza ile Sagopa'yı da karşılarşırıyorsundur.Ergen seni.Sözleri beğenmek kişisel görüştür,herkes beğenmez,ama kişinin yaptıkları nesneldir.Mesela Ceza,adam Tech Nine'la feat attı,Dünyaca ünlü flex ustalarıyla düet yaptı.Gekko G'yi bilir misin bilmem Lil Wayne ile düet yaptı.Bunlar Türkçe rap için büyük başarılar,Sagopa ne yaptı?Sadece baytar şarkısını severim,diğerleri hoşuma gitmiyor.

Madem o kadar derin anlama kabiliyetin var Hayki'nin Adrenalin parçaşında ki verse'ünü dinle,derinlik neymiş gör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekabirr -- 15 Kasım 2011; 15:11:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Arkadaşlar ben rap değil sagopa kajmer dinleyenlerdenim. Ama bir ortamda ne dinliyorsun diye sorduklarında sagopa kajmer dinliyorum demek garip geliyor. siz ne düşünüyorsunuz ??

Bende lise dönemimde sagopa dinliyordum senin gibi derdim rap değil sagopa dinliyorum diye bir bakıma doğru diğer rapçilerden daha farklı bir tarzı var , sagopadan başka şarkı dinlemedim 1 sene fala ondan sonra yunusun saçma sapan işler yapmasıyla kendime geldim.Zaten son 2,3 albümde batırdı eskisi gibi değil.

Haklısınız bende 4 seneye yakın Sagopa Kajmer dinliyorum fakat son 2 albüm dediğiniz gibi ortalamanın altındaydı. Napalım eski şarkılarla idare ediyoruz şu anlık . Son 2 albümden toplasan 5-6 tane güzel şarkı çıkar çıkmaz. İnşallah gelecekte yine Bir Pesimistin Gözyaşları gibi Kötü İnsanları Tanıma Senesi gibi albümler çıkarır.

O tarz bir albüm çıkmayacak yunusun kendisi dedi zaten artık o tarz albüm beklemeyin.Pessimsit Orkestrayı arkasına aldığı gün sagopa bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: - AntaGoniST -

Hocam bu adamda küfürlü yollardan geçti, geçmedi değil. Ama basından yana çok canı yandı bu da yanlış şeyler düşündürüyor insanların kafasında. Geçmişine ve kendisine çok saygılı bir adamdır bana göre. 3 kere de konserine gitmişliğim vardır. 40 yaşındaki insanların gelip onunla birlikte el kaldırışına şahit oldum. O yüzden ilkokulmusun gibi gayri saçma eleştirileri bırakın. Baytar şarkısını ben rap sevmeyen arkadaşlarımdan tanıdım.. Eleştiri yapın tabii ki haddime değil. Ancak bir nedeniniz ve kanıtınız dahilinde yapın bunu. Teşekkürler.

Adamım benim

• quote:

Orijinalden alıntı: Donquixote Doflamingo

Kardeşim harbi komiksin Bu sagopa kajmer değil bazı salaklar dinlenmek için adını sagopa kajmer diye kaydediyor bu da onlardan biri.Duyduğum anda müziği dedim sagonun böyle şarkısı yok diye ve haklı çıktım söyleyen çoook farklı biri

• YEE SAYKOPA YEEEE
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

Kardeşim harbi komiksin Bu sagopa kajmer değil bazı salaklar dinlenmek için adını sagopa kajmer diye kaydediyor bu da onlardan biri.Duyduğum anda müziği dedim sagonun böyle şarkısı yok diye ve haklı çıktım söyleyen çoook farklı biri

Sagopa değil mi?

Bir de Sagocuyum diyorsun.Daha o mu değil mi onu anlayamıyorsun la.Sagopa'nın Pesimist EP'sinde 6 numaralı parçadır kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekabirr -- 15 Kasım 2011; 15:44:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

Sesinden anlayamadın madem biraz araştır bakalım Sagopa mı değil mi?
  • İsteyen istediğini dinler herkes buna saygı göstermeli Ben Eminem diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

quote:

Orijinalden alıntı: Shqiponje Madhe

Rap Sagopa Kajmer mi? Su sarkiyi klibini izleyerek ve sozlerini okuyarak dinler misin?
    Cidden dinle, sonra yorumunu yap, bekliyorum.

şarkının klibini ilk izlediğimde resmen tüylerüm diken diken olmuştu hala da olabiliyor :) Sözleri de anlamlı hakkını vermek lazım.

Ama Sagopa nın da hakkını vermek lazım çok sağlam sözleri var.

Eminem,2pac, eazy-e......... sansar, sago falan baya dinlemişimdir ama şuan kulağıma yabancı rap hoş geliyor...

Kızları için yazdığı bir şarkı en iyi şarkılarından biri bana göre.Anlamı çok büyük cidden

• Sagopa ne ya ilkokula giderken dinlerdik geçti artık o dönemler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Sagopa ne ya ilkokula giderken dinlerdik geçti artık o dönemler.

Bende dinlemiyorum ama bizim rapçileri neden bu kadar aşağılıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Sagopa ne ya ilkokula giderken dinlerdik geçti artık o dönemler.

Bende dinlemiyorum ama bizim rapçileri neden bu kadar aşağılıyorsunuz?

çünkü ergenler rap müziğin sagopadan ibaret olduğunu sanıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.