Şimdi Ara

Rapid'de navigasyon var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sedan veya Spaceback modelinde navigasyon var mı? Donanım açıklamalarında göremedim ancak sitesindeki fotoğraflarda ve videolarda navigasyon gözüküyor. Kullananlar cevaplarsa sevinirim

• Gecen hafta 0 km Rapid Sedan 1.4 TDI DSG Style satin aldim. Ki en ust dinanim bu zaten. Aracin uzerinde 6.5 " Bolero ekran mevcut, ancak navigasyon yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan5942

Gecen hafta 0 km Rapid Sedan 1.4 TDI DSG Style satin aldim. Ki en ust dinanim bu zaten. Aracin uzerinde 6.5 " Bolero ekran mevcut, ancak navigasyon yok.

Anladım teşekkürler, yakıt tüketiminiz nasıl? Araba konforlu mu? Malzeme kalitesi sert plastikmiş onu biliyorum peki araba rahat mı sanziman nasıl vites geçişleri nasıl?
  • gokhan5942 G kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Araç cam tavanlı mı. Üzerine ekstra bir opsiyon aldınız mı. Aracın rengi nedir. Hangi bayiden hangi fiyata aldınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 30 Ağustos 2015; 22:50:39 >
  • Olabildigince objektif olmaya calisacagim tecrubelerimi anlatirken. Araci alali 2 hafta oldu. Ancak hep sehir ici kullandim, daha henuz uzun yola cikamadim. Soyle soyleyeyim, ortalama hizim su anda 14 km/h ve Tekirdag yollari cok bozuk ve engebeli oldugu icin dur kalki da cok ve dik yokuslarimiz da meshur zaten. Butun bunlar isiginda su anda ortalama vermek dogru olmayacaktir. Ama yine de vermem gerekirse 6 kusurlerde geziyorum butun bu tuketimi cok fazla arttiran agir ve zor kosullara ragmen. Bir sonraki hafta sonu tatile cikacagim Antalya ya gidecegim, iste o zaman gercek performansini gosterecektir TDI DSG ikilisi. Arac gercekten konforlu ve kaliteli. Kim ne derse desin arac cok basarili olmus. Daha onca sifir km Polo ve yine 0 km Ibiza kullanicisi olarak VW grubunu cok iyi taniyorum. Simdi de Skoda sahibiyim. VW AG serisini tamamlamama cok az kaldi :) Evet malzeme sert plastik ama Tekirdag in butun bozuk yollarina ragmen en ufacik trim sesi ya da baska bir ses almadim. DSG, TDI ile harika bir uyum icerisinde calisiyor ve dogru yerde dogru hamlelerini hissettirmeyecek bir guzellikte yapiyor. Ibizam da da TSI DSG ikilisi vardi, oradan da baya bi iyi taniyorum DSG yi.

• quote:

Olabildigince objektif olmaya calisacagim tecrubelerimi anlatirken. Araci alali 2 hafta oldu. Ancak hep sehir ici kullandim, daha henuz uzun yola cikamadim. Soyle soyleyeyim, ortalama hizim su anda 14 km/h ve Tekirdag yollari cok bozuk ve engebeli oldugu icin dur kalki da cok ve dik yokuslarimiz da meshur zaten. Butun bunlar isiginda su anda ortalama vermek dogru olmayacaktir. Ama yine de vermem gerekirse 6 kusurlerde geziyorum butun bu tuketimi cok fazla arttiran agir ve zor kosullara ragmen. Bir sonraki hafta sonu tatile cikacagim Antalya ya gidecegim, iste o zaman gercek performansini gosterecektir TDI DSG ikilisi. Arac gercekten konforlu ve kaliteli. Kim ne derse desin arac cok basarili olmus. Daha onca sifir km Polo ve yine 0 km Ibiza kullanicisi olarak VW grubunu cok iyi taniyorum. Simdi de Skoda sahibiyim. VW AG serisini tamamlamama cok az kaldi :) Evet malzeme sert plastik ama Tekirdag in butun bozuk yollarina ragmen en ufacik trim sesi ya da baska bir ses almadim. DSG, TDI ile harika bir uyum icerisinde calisiyor ve dogru yerde dogru hamlelerini hissettirmeyecek bir guzellikte yapiyor. Ibizam da da TSI DSG ikilisi vardi, oradan da baya bi iyi taniyorum DSG yi.

Belli bir kilometreden sonra 6'dan da düşer mi sizce? Biz alırsak manuel 1.6 dizel alırız ( 1.4'de full donanım manuel yok malesef ) ve Samsun trafiğinde 5 litreyi geçer mi acaba

• Yani dusunun, ben daha sehir disina hic cikmadim. Butun bu bahsettigim tuketim arttirici etmenlere ragmen ort. tuketimim bu sekilde. Kesinlikle 5 lere cok cok rahat iner, hic suphem yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Allah razi olsun. Daha iyileri sizlerin olsun insallah. Tekirdag Yunculer den aldim. Beyaz renk. Style donanim aracim ki zaten en ust donanim bu. Cam tavan yok. Uzerine donanim alma gereksinimi hissetmedim cunku aracta neredeyse eksik bir sey birakmamislar, her sey var.

• quote:

Allah razi olsun. Daha iyileri sizlerin olsun insallah. Tekirdag Yunculer den aldim. Beyaz renk. Style donanim aracim ki zaten en ust donanim bu. Cam tavan yok. Uzerine donanim alma gereksinimi hissetmedim cunku aracta neredeyse eksik bir sey birakmamislar, her sey var.

1.4 Manuel Style paket olsa onu alırdık da style paket manuel 1.6 var dizel için... DSG korkusu yüzünden manuel alacağız, sizinki 1.4 olduğu için beygiri de az olduğu için az yakıyor olabilir. Bu arada kaça aldınız?
  • gokhan5942 G kullanıcısına yanıt
    Ne kadar para verdiniz hocam. Paspas, bagaj havuzu vs gibi hediyeler aldınız mı.

• Ikinci DSG aracim oldu Rapid. DSG ile ilgili cok fazla yalan yanlis bilgiler var internette ve insanlar arasinda. Cok enteresandir ki insanlarin en ufacik bir tecrubesi olmamasina ragmen bu sanziman hakkinda bir suru yorum yapiyorlar ve kendileri de inanmis vaziyetteler. Camur atmak en kolayi. Bir suru otomatik araba kullandim ve sunu net bir sekilde soyleyebilirim ki boylesine bir sanzimana rastlamadim. Cikmis bazi markalar "Oyun simdi basliyor" diyor reklamlarinda. Sorarlar size, neden cok uzun yillardir dizel ile otomatigi bir araya getiremediniz? Hadi getirdiniz, DSG gibi calisanini yapabildiniz mi, ona rakip olabildiniz mi?
    Sifir sarsinti, yag gibi suzuluş, ihtayiciniz oldugunda hemen vites dusurme, gerek TSI gerekse de TDI ile harika uyum (her ikisini de bizzat sifir araclarimda tecrube edindim) ,vb... Ayrica, 1.6 ile 1.4 arasinda bir miktar tuketim farki olur ama cok fazla olmayacagi kanaatindeyim. Evet, Style paket sadece DSG li kombinasyonda var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.