Şimdi Ara

s60 1.6 d yazılımın faydası var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

d sınıfı bazı 1.6 motorlu araçların kasa ğaırılığı ve performans uyumsuzluğu hep söyleniyor. ben özellikle s60 dizel motora uygulanmış abartı olmayana bir yazılımın performans konusunda fayda edip etmediğini merak ediyorum. bu konuda beni bilgi sahibi yapacak arkadaşlar var mı?

• 1.6 tdci motor yazılım ile çok iyi performans veren bir motor 115 beygirden 140 beygirlere kadar çıkıyor ford focusta yaptıran çok var fakat

volvo s60 düz ise problem olacağını sanmıyorum ama powershift olanlar çift kavrama ve bu şanzuman tipleri dizel motorla yeterince tehlikeli oluyor servisinde söylediği benim aklımcada olan otomatik s60 otomatiklere lara yazılım yapıp aksiyon yaşamaya gerek yok
  • orjinal ve garantili yazılımları var diye biliyorum volvo nun kendi servislerinde yapılıyo.
  • Tabiki de fayda eder.Yazilimdan sonra keske dah once yaptirsaymisim diyeceksiniz benim gibi

Sanzuman veya motorla ilgili korkunuz olmasin.Arayip geliyorlar ucretsiz eski yaziliminizi yukluyorlararac calismasa bile.Sonra tekrar isterseniz 100 tl ye yeniden yazilim atiliyor.

Yer olarak ta Maslak Powershop oneririm.Gaddar Baycu der gecerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gerek yok.

Zaten en hızlı D sınıfı 1.6 dizel sedan diyebiliriz.

En yakıt D sınıfı rakibinin 0-100 süresi 10.8 saniye S60'ın ise 10.9 saniye.

En yakın rakibi 1.6 dizel sedanın 0-100 ise 10.1 saniye.

Düşünün bu araç rakibi Passat ve Dİğer en yakın performans rakibi Opel Astra 1.6 Dizel ile arasındaki ağırlık farkını.

S60:1614kg

Astra:1444kg

Passat:1428 kg

Bence bu araç içim mühendisler gayet iyi bir ayarlama yapmış aracı kurcalamanın benim adıma gereği yok.

Ama siz daha fazlasını isterim derseniz yukarıda birisi orijinal yazılımdan söz etmiş.Yaptıracaksanız onu yaptırın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 Egea Yazılım Hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.