quote:Orijinalden alıntı: huzyin67 vayy güzel.peki uzun sürüyor mu bu işlem? dosyanın uzunluğuna göre değişiyor ama deneyince baya hızlı olduğunu göreceksin ..
quote:Orijinalden alıntı: DevastationSağol hocam, büyük dertten kurtardın bizleri. 190 mb ne kadar surdu
quote:Orijinalden alıntı: DevastationSağol hocam, büyük dertten kurtardın bizleri. güzel bi paylaşım 200 mb upload kaç dk sürüyor
quote:Orijinalden alıntı: wolkan33 güzel bi paylaşım 200 mb upload kaç dk sürüyor 5dk civarı sürdü zaman tutmadım ama..
quote:Orijinalden alıntı: wolkan33güzel bi paylaşım 200 mb upload kaç dk sürüyorAlıntıları Göster iyi oldu. rapid ten artık free olarak download yapamıyorduk.
quote:Orijinalden alıntı: caqlayanquote:Orijinalden alıntı: wolkan33 güzel bi paylaşım 200 mb upload kaç dk sürüyor 5dk civarı sürdü zaman tutmadım ama..Alıntıları Göster paylaşım için tşk +rep emeğe saygı
quote:Orijinalden alıntı: caqlayanquote:Orijinalden alıntı: wolkan33 güzel bi paylaşım 200 mb upload kaç dk sürüyor 5dk civarı sürdü zaman tutmadım ama..Alıntıları Göster Bu remote uploadın bi sınırı vardı galiba ? 10 gb falan , var mı öyle bişey ?
quote:Orijinalden alıntı: MuşmulaBu remote uploadın bi sınırı vardı galiba ? 10 gb falan , var mı öyle bişey ?Alıntıları Göster iyimiş yaralı bir paylaşım
quote:Orijinalden alıntı: Mushmula Bu remote uploadın bi sınırı vardı galiba ? 10 gb falan , var mı öyle bişey ? +1
quote:Orijinalden alıntı: Mushmula Bu remote uploadın bi sınırı vardı galiba ? 10 gb falan , var mı öyle bişey ? dosya başına 400mb sınırı var.. limit var mı bilmiyorum ama üyelik açmanın limiti yok
quote:Orijinalden alıntı: wolkan33güzel bi paylaşım 200 mb upload kaç dk sürüyorAlıntıları Göster şuan download failed oluyor hotfile çaktı mı durumu
quote:Orijinalden alıntı: caqlayanquote:Orijinalden alıntı: Mushmula Bu remote uploadın bi sınırı vardı galiba ? 10 gb falan , var mı öyle bişey ? dosya başına 400mb sınırı var.. limit var mı bilmiyorum ama üyelik açmanın limiti yok Alıntıları Göster Premium üye olmadan nasıl remote yapabiliyorsun ki
quote:Orijinalden alıntı: frisby28supersın vallarapid premium üyeliğin olmazsa remote upload yapamazsın şansa 1 yada 2 kez belki.
quote:Orijinalden alıntı: Eric Cartman.Teşekkürler . Bu orada günlük , 10 GB kota varmış.Alıntıları Göster rapid premium olmadan remote upload yapamazsın.1 kere şansa olmuştur o