Şimdi Ara

rapid elegance dsg 64.900 tl olmuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rapid elegance dsg 64.900 tl olmuş,yok artık diyorum,daha kendini kanıtlamayan bir modele bu kadar zam yapmaları ve bu fiyata satmalarından dolayı bu modeli fazla satmak istemiyorlar diye düşünüyorum..yazık çok yazık..bu sene "0 " araba sahibi olmak hayal heralde..

• Diger marka ve modellere de zam yansidi ayni sekilde.. golf dsg comfortline in 76-77 bin tl oldugu yerde rapidin de bu fiyatta olmasi normal.. almak isteyenler icin harika araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armi89 A kullanıcısına yanıt
    araç iyi zaten ona diyecek bir şeyim yok,hatta elegance donanıma ektra standart bluetoot,usb vs gibi şeyler de eklenecekmiş,ama türkiyede gerçekten araba fiyatları çok arttı..sizin aldığınız zamanki fiyat çok iyidi 54000 tlye almıştınız değil mi hocam...keşke o fiyatlarda olsa..
  • C sinifi ayarinda bi arac oldugu icin digerlerine gore yine iyi fiyati bence :) biz aralikta 55.500 e almistik, yakit yonunden oldukca ekonomik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armi89 A kullanıcısına yanıt
    bu rakamlar hayal oldu artık,en fazla 59.900 TL ye kadar inerler diye tahmin ediyorum yaza doğru..bundan daha aşağı inmez heralde...
  • 0 km. araba almak vallahı benım ıcınde ıstedıgım modeller pahalı cok hayal rüya oldu pıyasa nereye gıdıyor böyle bende anlıyamadım ulke nereye gıdıyor c sınıfı arabalar 60 bınden baslar olde neredeyse neyse bındıgımız araçların kıymetını ıyı bıleleım olay bu yapıcak bırsey yok arkadaşlar Turk lırası degersızlestı Develüasyon oldu maleseff...
  • 0 km. araba almak vallahı benım ıcınde ıstedıgım modeller pahalı cok hayal rüya oldu pıyasa nereye gıdıyor böyle bende anlıyamadım ulke nereye gıdıyor c sınıfı arabalar 60 bınden baslar olde neredeyse neyse bındıgımız araçların kıymetını ıyı bıleleım olay bu yapıcak bırsey yok arkadaşlar Turk lırası degersızlestı Develüasyon oldu maleseff...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceping

araç iyi zaten ona diyecek bir şeyim yok,hatta elegance donanıma ektra standart bluetoot,usb vs gibi şeyler de eklenecekmiş,ama türkiyede gerçekten araba fiyatları çok arttı..sizin aldığınız zamanki fiyat çok iyidi 54000 tlye almıştınız değil mi hocam...keşke o fiyatlarda olsa..

Bu donanımların ekleneceğini nerden öğrendiniz hocam??Bizde Toledo ile Rapid arasında kaldık ama donanım listesi ve yakıt tüketimi çok kafamı karıştırıyor..
  • yunus_emre1991 Y kullanıcısına yanıt
    gaziantep skodadan ö?renmi?tim..ben de bekliyorum,zaten 65.000 tl oldu araç,sadece bluetooth de?il , far ve ya?mur sensörü , multimedya falan eklenmeli bence,yoksa ektra bluetootla bu fiyata satacaklarsa bu sene çok az satarlar.. araç skoda ama rapid daha kendini kanytlayan ve çok tutulan model de?il...alternatif bir modelin bu fiyata dayanmasy (toledoda da durum bu bence) saty? rakamlaryny çok dü?ürür....ben de toledo ve rapidi ara?tyryyorum ,ama bazen octavia tdi ambition ya da optimal manuel my alsam diyorum..ady octavia yani..
  • quote:

gaziantep skodadan ö?renmi?tim..ben de bekliyorum,zaten 65.000 tl oldu araç,sadece bluetooth de?il , far ve ya?mur sensörü , multimedya falan eklenmeli bence,yoksa ektra bluetootla bu fiyata satacaklarsa bu sene çok az satarlar.. araç skoda ama rapid daha kendini kanytlayan ve çok tutulan model de?il...alternatif bir modelin bu fiyata dayanmasy (toledoda da durum bu bence) saty? rakamlaryny çok dü?ürür....ben de toledo ve rapidi ara?tyryyorum ,ama bazen octavia tdi ambition ya da optimal manuel my alsam diyorum..ady octavia yani..

Zaten bundan daha yüksek fiyata çıkabileceğini sanmıyorum..Dediğiniz gibi Octavia'nın ambition modeli bu fiyata alınabilir..Ekstra 1-2 donanımda ekletildimi mis gibi olur..Martta spaceback modeli gelecek umalım ki fiyatları birazcıkta olsa aşağı şeker..Zaten şunların satış politikasınıda bi anlayamadım gitti..Toledoda rapid'e göre bikaç şey eksikti sonra tam eşitlendi dedik bu seferde rapid atağa geçti bluetooth falan filan..Hadi bakalım nasıl olacak..Siz test sürüşlerini yaptınızmı?

ben kilis te görev yapıyorum,en yakın g.antepte var skoda,ellerinde yok şu an gelince haber edecekler ...şu an ağustosa kadar erteledim araba almayı,eğer fiyatlar ve krediler değişmezse bu şekilde kalırsa bu sene araba almayı ertelerim heralde,zaten arabam var,2010 fiesta , küçük olduğu için yetmiyor ,bu rapid,toleda ve octavianın bagaj ve diz mesafesi genişliğine hayran kaldım,bir de tüketim değerleri çok güzel ve çok sağlam arabalar...
  • quote:

ben kilis te görev yapıyorum,en yakın g.antepte var skoda,ellerinde yok şu an gelince haber edecekler ...şu an ağustosa kadar erteledim araba almayı,eğer fiyatlar ve krediler değişmezse bu şekilde kalırsa bu sene araba almayı ertelerim heralde,zaten arabam var,2010 fiesta , küçük olduğu için yetmiyor ,bu rapid,toleda ve octavianın bagaj ve diz mesafesi genişliğine hayran kaldım,bir de tüketim değerleri çok güzel ve çok sağlam arabalar...

Fiesta güzel araç ama küçük kalıyor..Bizde tam almaya karar verdik fiyatlar uçuşa geçti..Dahada uçmasından korkuyoruz ama artmaz inşallah yoksa cidden alınabilecek halden iyice çıkacak..Mecburen peugeot 301e falan yönelmemiz gerekecek..Ben istanbuldayım hem seat hemde skodaya test sürüşü için şimdi istek gönderdim..Bilgi veririm burada..Bakmamı istediğiniz özel bi konu varmı?Yakıt tüketimi vb gibi

seat motor sesini çok içeri veriyor deniyor,denerken ona dikkat ederseniz sevinirim,rapidin ses yalıtımı seattan daha iyi diyorlar( test videolarında),sürüş keyfi hangisi daha iyi ,kendinizi hangisinde daha rahat hissedeceksiniz??? ...bir de 2014 donanımları deneyeceksiniz heralde,donanım farkı vs. gibi şeyler..(seatın start stop özelliği olması avantaj) gibi şeylere dikkat edip ,bizlerle paylaşırsanız sevinirim...gerçi 2014 seat var heralde ama rapidin 2014 ü Türkiyeye daha gelmedi sanırsam..ilk başta seattan dönerler size..
  • ceping C kullanıcısına yanıt
    Oto-park'ın yaptığı testi diyorsunuz sanırım..Orda kullanılan araç 20bin km imiş ondan olabilir belki ama benimde aklıma o takıldı bakıcam..Seatın start-stop özelliği ekstra olarak alınıyor o yüzden test aracında olmayabilir ama sorucam varsa bakıcam nasıl çalıştığına..Seat 2014 gelmiş gidip inceledim ama zamanım olmadığından test sürüşü yapamadım..Torpidoya piano black parça gelmiş, radyosu rapid ile aynı olmuş, direksiyonu leon direksiyonu olmuş ki beni çok cezbetti feci bişey..Bakalım ne olacak ama ben büyük ihtimal Rapid alıcam çünkü seatın kasko fiyatları yüksek çıkıyor..
    evet seat ta opsiyon olarak veriliyor start stop,ama rapidde yok,bence iyibir opsiyon,metalik renk ücretine tercih edilebilir,ama tip olarak özellikle ön tarafta açık ara rapid önde..
  • ceping C kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum ama bursada start stop çok gerekli olmadığından ekstra olur bizim için..İstanbuldaki bayilerden test yapamıyorum çünkü bana en yakın olan skoda bayisinde test aracı yok..Hafta sonu Bursa'ya ailemin yanına gidicem test için randevu almış babam cumartesi test yapıcaz en geç pazar günü yazarım herşeyi..2014 donanım listesi bayiye gelmiş ama siteye koymamışlar en önemli değişiklik olan toledo ve rapidde elektrohidrolik direksiyon vardı çok hissiz deniliyordu o yüzden sanırım değiştirilmiş elektromekanik yapılmış..Köşe dönüş özellikli farlarda gelmişse benim tercihim rapid olacak..
  • 2014 donanımları yayınlandı..http://www.skodarapid.com.tr/2014-donanimlar.html
  • fiyatta 65.400 tl olmuş..
  • Blutooth ve aux eklenmiş gördüm be
  • egunay E kullanıcısına yanıt
    hoca boşver bluetoot aux,usb, 10.000 tl daha ucuza aldın bu aracı 2013 te, şimdi 2000 e kralından multimedya taktırırsın, olur sana 2015 model rapid..mis gibi işte...her türlü kardasın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.