Şimdi Ara

rapid hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm ark uzun zamandır rapid'den dosya indirmiyodum bi dosya indirmeye calıstım dünden beri hız 4-5 sn bir donup duruyo ve sürekli hız düsüyo bu rapid genelinde mi böle yoksa bnim baglantıda bi sorun mu var...free kullanıcıyım..simdiden cvp veren herkese tsk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_42 -- 20 Ocak 2009; 0:43:08 >

• bende öyleyim
  • galiba herkes öyle :S
  • aynen bende
  • Bende de durum aynı. Şerefsiz rapid milleti premium'a geçirmek için elinden geleni yapıyor
  • ben arada sırada premiumlada indiriyorum fakat
    free olarak indirice 80 -90 küsürle indiriyor
    dükkan daki internettede öyle, benim kinde sorun yok

EVDEKİNDE , KABLOSUZ AĞ BAĞLANTISIYLA BAĞLANDIĞIM HALDE
  • biz premium aldıkta noldu?1 aylık rapid üyeliği aldım dosya indirmeye başlıyorum 300-400 mb iniyor ondan sonra dediğiniz gibi donuyor bir süre indirmiyor ardından flashgete eklenmiş olan tüm dosyaların 8 kb ını indiriyor ama rapid 100 mb indirmiş olarak gösterip günlük indirme sınırınız olan 2,66 gb a sanki 100 mb indirmiş gibi dahil ediyor daha 400 mb indirmişken 2,66 gb olan günlük kota doluyor.linkleri tek tek sırayla download edip sorun çıkmasın diye başında durup biri bitince ötekine tıklamam gerekiyor normal kullanabilmek için.Genelde pc yi açar linkleri hazırlar yatarım ama bu problem yüzünden download yapamıyorum.Şerefsiz rapid_share yok yere günlük kotamı yiyor 1 film indirmek 2 güne mal oluyor nerdeyse.Haram zıkkım olsun aldıkları para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 20 Ocak 2009; 8:04:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.