Şimdi Ara

Rapid premium

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar demin rapid share . comdan premium üyelik aldım fakat rapid share .de ye atılmış dosyaları premiumla indremiyorum,yalnızca comdakilerden oluyor.Hatta .de'de üyeğiliği tanımıyor.Napmam lazım???Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gakguk -- 25 Ekim 2006; 22:16:26 >

• ikisi farklı bir sistem de ondan öyle oluyor sanırım .
    . de ki hiçbirşeyin .com da çalışmıyor
  • Arkadaşlar tersi durum bana oldu ve ben çözdüm.Ben r a p i d s h a r e . de den almıştım . com'dakinden download yapmak için ordaki hesabımı diğerine aktarabiliyorum.Zaten r a p i d s h a r e . de bunun büyük banner ile linki var nasıl yapacağınıza dair.Ama yani senin olayının tam tersi bendeki.Ben yapabildim böyle olunca.Sen de biraz daha araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 26 Ekim 2006; 11:07:56 >
  • premium zone a girince orda bi kod var onla .de de olan hesabımı .com a tasımstm ama tersinde nası olur blmiorum
  • Yanlış yapmışsın işte. De uzantılıdan alacaktın. Aynı zamanda com içinde aynısını açabiliyordun. Ama com'dan de uzantılıya olmuyor. Bende üyeliğimi uzatırken hata yaptım de'den uzatacağıma com'dan uzattım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

premium zone a girince orda bi kod var onla .de de olan hesabımı .com a tasımstm ama tersinde nası olur blmiorum

ben oradaki kodu bulamadım yani hesabımı .com a taşıyamadım yardım edermisiniz...

http://img166.imageshack.us/my.php?image=rapidwa7.jpg
  • aynı hatayı ben de yaptım ve . com uzantılı olana üye oldum. şimdi .de deki arşive erişimim yok ancak çok güncel olan şeyleri .comdan bulabiliyorsun. paran boşuna gitmesin sonuna kadar kullan derim:) ha eskileri arıyorsan illa ki sanırım bir süre beklemen gerekecek linklerin .com a taşınması için . ya da . de ye mi üye olmak lazım bilmiyorum ki ? ben sanırım bir ayım dolduktan sonra bir aylığına . de ye geçicem.
  • kardeş ben zaten .de den aldım da sorun com a taşıyamamadı fakat uğraşırken buldum....

şöyle
    öncelikle .com sitesine giriliyor burada tam ortada .de uzantılı hesabınızı taşıyın diye bir banner var (kör olunca insan bazen göremiyor benim için) oradaki banner ile senin .de hesabına gidip sayfa başındaki 1332313-22312313 gibi olan rakamı .com daki yere yazmanı istiyor ve bundan sonra işlem tamam....
    saygılarımla....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Yanlış yapmışsın işte. De uzantılıdan alacaktın. Aynı zamanda com içinde aynısını açabiliyordun. Ama com'dan de uzantılıya olmuyor. Bende üyeliğimi uzatırken hata yaptım de'den uzatacağıma com'dan uzattım.

.de den hesabım vardı. Son 5 günü falandı. Ordaki promo code yi kullanarak .com da hesab açtım. 5 gün çalıştı. Sonra tekrar .de den hesabımı uzattım ama .com da görmedi. Promo code yi tekrar denedim ama daha önce kullanılmış uyarısı verdi..

Yani hesap elimde patladı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.