Bildirim
***rapid-share***
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
premium üyesin ve flashget sana yetmiyor??? neden 8 partı aynı anda indirmek gibi bir istek kapladı anlayamadım??????
diyelim ki 1024 bağlantın var 2 part aynı anda indirmek istesen ortalama her ikiside 50-52KB ile inecekler.. 4 partı aynı anda indirmak istesen herbiri bu sefer 25KB ile inecek yani kaç partı aynı anda indirirsen indir max. download sınırını aşamazsın.. sonuçta indirebileceğin bir saniyede 106 KB (1024 bağlantı için) ....
o halde neden daha fazla partı aynı anda indirmek istiyorsun?????????? mana veremedim.. benim tercihim her zaman bir partı tek seferde indirmek oluyor çünkü durdur başlat gibi internetten bağlantıdan kaynaklanan CRC hatalı partlar bu şekilde daha fazla oluyor... yani sağlıklı değil... -
Free Download Manager da güzel, yalnız dikkat etmek gereken bir hussus; 100 Mb lık bir dosya indirirken mutlaka tek parça şeklinde download etmek gerekiyor. Yoksa bağlantı sayısı kadar kotadan düşüyor Rapid.. FDM tavsiye ederim.. -
premium dan şikayet ediyorsan seni allah havale ediyoruz -
8 Dosyadan fazla indirme sana ne gibi bir + sağlayacak bunuda anlamış deilim.
IDM'ninde takıldığını ilk defa senden duyuyorum.
Vede her yeni sorunda yeni başlık açmayın.
http://forum.donanimhaber.com/m_20416471/mpage_24/tm.htm
Ana konudan devam edelim lütfen.. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X