Şimdi Ara

Rapid Share İle ilgili Bakarmısınız bi __ ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Rapidpoints ne demek

Rapidpoiints Pu ne demek Neden 2 tane var

Biri 7 Diyeri 2 puanda bunu bi açıklarmısınız

hangisi 10000 olunca rapid 1 aylık hesab verir bide neden biri az biri çok
    ------------------------------------------------------------------
    http://img168.imageshack.us/my.php?image=adszup4.jpg
    ---------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdd11 -- 21 Ocak 2009; 2:44:49 >

• Rapidpoints denilen şey (7 olan) 10.000 olunca sana 1 aylık hesap veriyo. İstersen varolanı uzatabilirsin yada yeni bir tane açabilirsin. Rapidpoints PU ise sen birşey upload ettiğinde, her indirildiğinde 1 puan artar bu değer. Günlük max. 255 e kadar çıkabilir. Senin dosyan 256 kere indirilse dahi 255 te kalır. Günün sonunda bu değer Rapidpoints'e eklenir ve Rapidpoints PU sıfırlanır. Eğer hiçbir değişiklik olmazsa günün sonunda Rapidpoints'in 9 olacak, Rapidpoints PU ise 0 olacak.
  • cok sagol kardeşim gayet güzel anlatmışşın

zaten bende hesap felan yok bunu 10000 yapınca premunyum hesap alcam

bu free hesap
  • quote:

Orjinalden alıntı: turksauron

Rapidpoints denilen şey (7 olan) 10.000 olunca sana 1 aylık hesap veriyo. İstersen varolanı uzatabilirsin yada yeni bir tane açabilirsin. Rapidpoints PU ise sen birşey upload ettiğinde, her indirildiğinde 1 puan artar bu değer. Günlük max. 255 e kadar çıkabilir. Senin dosyan 256 kere indirilse dahi 255 te kalır. Günün sonunda bu değer Rapidpoints'e eklenir ve Rapidpoints PU sıfırlanır. Eğer hiçbir değişiklik olmazsa günün sonunda Rapidpoints'in 9 olacak, Rapidpoints PU ise 0 olacak.

dostum gözden kaçırdın heralde

o sınır sadece prem kullanıcıları için

diyelim ki arkadasın yüklediği dosyayı 255 prem üyesi upluad etti

o puan hanesine yazılıyor

aynı gün içinde diyelim ki 1000 de free user indirdi o puan da yazılıyor..

yani prem kullanıcıların indirdigi dosyalardan günlük max 255 puan kazanabilirsin freelerden sınırsız

ayrıca her free üyenin 5 puan dağıtma hakkı var eger o emek hırsızı .bne aynı gün için 5 upluad yaptıysa sende ki de bedevi şansı ise 6. ya senin linki indirdigi takdirde puan alamazsın...

ama genelde free userler her dowlanddan sonra modeme reset atar bu açıdan sorun yok..

ben kendim bizzat yerel ve ulusal olmak üzere yüzlerce adult - güncel program ve oyun paylaşım sitelerine üyeyim 2 yıldır rapid almıyorum öyle fazlada kasmaya gerek yok günde sağlam bi upload yap ver forumlara o zaten google amca sayesinde elden ele dolaşır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.