Şimdi Ara

Rapid Spaceback Hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
9
Favori
24.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    16 inç siyah jant, aksesuar kataloğunda yoktu normalde, ben uğraşmamıştım o yüzden ama iyi olmuş. araç üzerindeki lastikler zaten ince yanaklı lastikler, 17 inç ile iyice jilet olurdu ve içerde çok ses ve sarsıntı hissedebilirdin. keşke skoda, R16 215 45 yerine R16 205 55 gibi bir lastik seçseydi daha iyi olurdu hem konfor hem de lastik fiyatları açısından. kaportayı ne renk seçtin? beyaz diye tahmin ediyorum yazmamandan dolayı
    benim kombinasyonda aynı, cam tavan ile style paket, elegance donanım. kaporta şeker beyazı. piyano siyah olarak seçtim içini bej yanına. beyaz renk enteresan olacaktır bej ile, hayal edemedim, ne yalan söyleyeyim...

http://i.imgur.com/wDw4hjR.jpg
    http://i.imgur.com/b6E41wu.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 7 Şubat 2015; 23:02:19 >

• black exodus kullanıcısına yanıt
    aracın dışını beyaz renk seçtim. aslında ailece gönlümüz kırmızıdan yanaydı ama, opak kırmızı olması benim biraz hevesimi kırdı. tabi metalik kırmızı da var neticede ama 1350 liralık fark bana çok geldi. bence çok özel bir renk(marjinal) olmadığı sürece buna verilen para boşa para. o yüzden opak beyaz tercihim oldu. içinin bej olması tamamen bej döşemelere hasret kalmamızdan. önceki aracım simsiyahtı. wv grubunun bej kominasyonlarını her zaman beğenmişimdir. rapid ve octavia'da gördüm beğendim.
    jant konusunda dediğiniz gibi konforu ön plana çıkararak 17inç tavsiye etmediler. ama katalogda 16inç siyah jant bende göremedim. jantlar benim için sürpriz olacak.

• aracı salı günü teslim aldım ancak
    performansı pek tatmin etmiyor ara hızlanmalarda uzun yolda (eski aracım e 200 komprosor)
    dün ankaradan beypazarı ve kızılcahamama gittim iş için
    chip tuning için bayi ile konuştum ancak bizim uygulamamız yok dediler
    ankarada tavsiye edebileceğiniz yer varmı?
  • Bende 1.2 tsi elegance modelini almayı düşünüyorum arkadaşlar. Tavsiye edermisiniz.
    Yılda en fazla 10.000 km yaparım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CyberBot kullanıcısına yanıt
    üstad, bende 1.4 TSI DSG var. yumuşak biçimde, pedalı kökleyerek kullanmadığım için DSG nin geçişleri yumuşak ve ara hızlanmaları çok seri değil ama pedalı sert kullanıyorsan gayet makul hızlanması. e200 sonrası ne sürmek lazım bilemedim
    manuel olarak 1.6 TDI kullandım test aracında ve vites geçişleri gayet güzeldi, sarsmadı. 1.2 TSI soran başka bir arkadaş daha vardı, test edecek 1.2 spaceback bulamasanız da en azından sedan rapid 1.2 bulup onu bari test edin. çok yakın araçlar zira.
    kendinizin kullanmanızı tavsiye ederim; benim, onun, bunun dediklerine tamamen güvenmeyin. DSG nin geçişlerini, aracın gidişini beğendim. zaten spaceback'in içi çok geniş ve ferah, bagajı da sınıfının en büyüğü. bende style paket ile panaromik cam tavan da var, aydınlık ve ferah ferah gidiyor araç...
    tüketim için de; benim araç için teknik veri 7,4 lt. 3000 km gittim ve tamamı istanbul e5 sabah/akşam dur-kalk trafiğinde şu ana kadar ve 8,0 lt gösteriyor yol bilgisayarı. uzun yola daha çıkamadım. daha da düşacektir diyor kullananlar.
    1.2 TSI için veri 6,9 lt ve ilk başta 7,3-7,5 lt civarı yakar normal kullanımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 10 Şubat 2015; 17:10:00 >

• Evet hocam bayiye gidince sedan rapid 1.2 varsa onu test etmekte mantıklı. İçeriye çok ses alıyo mu skodalar.2000 model var bizde bi tane 100 den sonra baya alıyo ses
  • Çin'deki modellerde panoramik cam tavana ilave sunroof imkanı da sunmuşlar spaceback'te...

https://www.youtube.com/watch?v=4Wq-9McKkkA

ek: Ukrayna'daki son fiyatlar ve çeşitleri. Türkiye'den epey farklı;
     Rapid Spaceback Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 12 Şubat 2015; 23:54:49 >

• 1.2 tsi için takipteyim

• Aracınız hayırlı olsun. TSI seçeneklerden Polo, Leon, Yeni Fabia, Rapid Spaceback inceliyorum. Tavanların açılmıyor olması benim için negatif bir durum ama artık araştırmaktan da yoruldum. Bahar ile birlikte artık arabayı alacağım. Ara ara değerlendirmelerinizi okuruz

• Cumartesi benim aracı kontrole götürmüştüm ve 2015 model Spaceback'e de bir göz attım. Tek değişiklik kol dayamada olmuş elegance donanımda.
    Yeni kol dayamanın burnu küt ve iç hacmi daha küçük olmuş. Mandallı açıp kapatma şekli vardı eski kol dayamada ama bunda çıt çıt vari çek aç-bas kapat şeklinde bir sıkıştırmalı kilitleme mevcut. Daha çabuk bozulabilir gibi geldi.
  • arkadaşlar rapid speaceback ambition dizel için 50.500 aldım sizce nasıl ?
  • Arkadaslar merhaba 52.000 e celik jant park sensoru cam filmi icinde spaceback ambition dizel aracimi aldim.150km yaptim gayet memnunum aracimda. Yanliz motor sesi fazla geliyor gibi geldi bana

• Hocam bende 1.2 sb aldım. Özeldende konuşmuştuk. 1.2 benzinli benim araç. Bayiden ilk alırken çok gürültülü çalışıyodu. Hatta benzin alım 2 ayrı yerden, 2 pompacıda dizelmi abi bu dediler:)
    Araç şu an 500 km civarlarında sesi azaldı çok şükür. Ama sizinki dizel aynı şey olurmu bilemiyorum. Hayırlı olsun aracınız güle güle binin.

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sagol.vites gecisleride sert gibi geldi bana ama forum sitesinde motor km yaptikca yumusuyor dediler.aractan cok memnunum su anlik

• Vites geçişleri felan güzel hocam çok sert gelmedi bana. Bende çok memnunum. Maşşallah güzel araba, iyiki almışım:)

• Arkadaşlar hayırlı olsun, güle güe, kazasız belasız kullanın arabalarınızı.

Geçen gün Mazda bayii önünden geçerken Mazda 3 e bir bakayım dedim.
    Eğer mazda 3 C segment ise ozaman bizim spacebackler kesinlikle D segment.

B mi C mi diye soranlara şöyle cevap vereyim, Araba güya B segment ama şu anki C segmentlerden daha geniş her haliyle.
    Artık siz karar verin B mi C mi diye.
  • Aynen katılıyorum size. Arka diz mesafesi, bagaj hacmi çok iyi. Aracın en sevdiğim yönü görüş alanı; direksiyon başında otururken ön kaputu görmek güven veriyo. Aracım bir haftalık daha, 5-6bin km yi devirince araç hakkında geniş çaplı bi paylaşım yapmayı düşünüyorum.

• Güle güle kullanın hayırlısıyla... Aracın genişliği ve ferahlığı tartışılmaz zaten.

C2 sınıfında idi Skoda Rapid Spaceback yani Leon ve Golf ile aynı sınıfta.
  • Arkadaşlar dün skoda tarafından arandım. Gaz pedalı ve hidrolik direksiyon için güncelleme gelmiş.

Nesini güncelliyorlar ne değişiklik oluyor bilen var mı ?
    22 nisanda götürüyorum arabayı. Ozaman daha çok bilgi verebilirim.

• waskomnl kullanıcısına yanıt
    Üstad senin yazdığını görünce benim bayiyi arayıp sordum. Aracın seri numarasından kontrol ettiler ve benim araç için güncelleme gerekmediğini daha eski tarihli üretilmiş belirli araçlar için güncelleme geldiğini söyledi. Kasım ortasında limana indiğine göre muhtemelen Ekim ayı üretimi benim araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 17 Nisan 2015; 13:06:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.