Bildirim
Rapidshare'da download sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende de aynı sorun var.Bir dosyayı indiremedim -
Level 2 den filan deneyin. -
peki sebebi nedir biliyormusunuz sorun ne yani??? -
RS ile ilgili -
Valla deniyorum ama hala olmuyor denemeye devam mı edeyim??? -
Şu anda Rapid den Dosya çekebiliyorum. -
Aynı şeyle ben de sabahtan beri uğraşıyorum. Bir ara aldı ama tekrar bozuldu. Dışarıdaydım, şimdi geldim. Deniyorum bakalım... -
Şu an sorun yok gibi. En azından şimdilik indirebiliyorum. -
Yok arkadaşlar, tekrar denedim aynı problem. İlk defa karşılaşıyorum böyle bir şeyle. Sorun nereden kaynaklanıyor acaba? -
Arkadaşlar problemi çözdüm! Rapid sanırım yeni bir uygulama başlatmış. Güvenlik kodu sayfası geldiği zaman yukarıdaki download yapacağınız sunucu seçeneğini değiştirmemeniz gerekiyor. Değiştirdiğiniz zaman direkt başa dönüyor. Bilinçli yapıldıysa eğer bence çok saçma bir uygulama. Seçenek koyma o zaman. Bütün sunuculardan aynı hızda indiremiyoruz ki! Ben genelde Via Cogent veya Via Level (3)'ü kullanıyordum ve 98 - 107 arası hızlarla indiriyordum. Artık bahtımıza ne çıkarsa 15, 25, 35 gibi hızlarla indirmek zorunda kalacağız. Umarım daimi bir durum değildir bu. Yoksa Rapid'in sonu olur. Hadi hayırlısı...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X