"Ölecek miyim doktor bey?" diye sor.O da sana "Dur evladım ben sana 2 gün rapor yazarım dinlenirsin ölmezsin." desin.Mutlu mesut hallolsun mesele...
ben sivilce cıkınca 1 gün izin almıştım
quote:
Orjinalden alıntı: Escoteric
İshalim de
Askerde iken arkdaşım bu numara ile 3 gün yat almıştı ondan sonra herkese numarayı söyledi bu seferde herkes aynı numara ile doktora çıktı gayta tahlili istedi doktorlar da herkesten milletin foyası çıktı
Okuldan kaçmıştım malum izinli sayılmam gerek.Gidip kepek şampuanı yazdırmıştım ama olsun sağlık karneme ilacı yazınca izinli sayılmıştım
ishalim de, sana rengini sorar, yeşil de garanti 5 gün rapor alırsın, lisedeyken bir çok kez test edilip onaylanmıştır, ama uzun zaman oldu artık yutarlar mı bilmem.
Hayattan,okuldan sıkıldm,psikolojik sorunlar yaşıyorum de 2-3 gun verir
İyi taktikler var bu konuda hemen sık kullanılanlara ekliyorum
Doktora git ishalim de ve bugün okula gitmedim bir günlük rapor yazabilirmisiniz de %90 rapor verir
ne umduk ne buLduk
quote:
Orjinalden alıntı: vLkN!
Hayattan,okuldan sıkıldm,psikolojik sorunlar yaşıyorum de 2-3 gun verir
AYNEN OKULDAN SIKILDIM DERSLERE VEREMYIORUM KENDIMI RAPOR VERIN OKULDAN SOGRUYORUM YOKSA DE YEMNLEN BIZE BUNU HOCA DEDI GIBIP DIYIN DEDI HEMEN VERIOLAR DEDI CIDDIYIM ARKADASIM DIREK BUNU DE HEMEN VERIOLAR
Bak Şöyle oLuyor engin Tecrübelerim ; Önce Doktora gidiorsun Başım 30 dk da bir ağrıyor su an durdu ama yine başLıcak diosun sonra sende sünüzit oLdugu kararına varıyor İğne yapaLım diyor(bana takımımı sordu Gs dedim gerek yok ozaman dedi) Ondan Sonrada Başlıyor karneyi yazmaya sonra sen o kagıdın ilaçlarını aLıyosun Fotokobi olan yerin fotokobisini cektiriyon Müdr. Yard. götürüyon tamam oğLum dior raporlu geciorsun
barsaklarım çok gürültü çıkarıyor konsantrasyonumu bozuyor artık dayanamadım size geldim hadi şimdi verin raporumuda geri gideyim okuluma işim var gücüm var benim deyip posta koy biraz.
bende sağlık raporu alıyordum her defasında sağlık ocağından ama sonraları şey demeye başladılar okuldan sevk alman lazım falan ondan sonrada müdür yardımcısını kandırmam gerekiyordu, bunun öncesinde sağlık ocağına gidip halsizim ah uh diyordum iki muane yallah raporda alıyordum o gün için okul forması ile oluyordum vede, sonraları sevk istediklerinde müdürün yanıdan kıvranıyordum ancak öyle çıkıyordum... :D baya öncedi tabi lise dönemleri :D
quote:
Orjinalden alıntı: Rajeesh
sabah atesım 37 ydı ates dusurucu ıctım basım agrıo bende sinüzit baslangıcı var de yada bel soguklugu frengi ( boyleydı herhalde hastalıkların ısımlerı) fln oldum de
hocam bel soğukluğu,frengi yada her 2 si aynı ama ben bu hastalıkların öpüşme,cinsel ilişki vb şeylerle geçtiğini duydum.sormazmı babası çocuğa naptın lem böle diye
kolay gelsin bizde lisede az uğraşmadık:) fakat o sıraların tadını çıkartmaya bak dersleri bilhassa matematiği,geometriyi iyi dinle sözelsen keyfine bak
Arkadaşlar operasyon başarıyla sonuçlandı...Hepinize bol raporlu günler Bugün gittim doktora: Şikayetimi sordu bende ''Burnum akıyo,nezle-grip vs olmadığım halde hapşurmama sebep oluyo falan fıstık...'' tiyatromu yaptım...Baktı ''E şu anda bişey yok gibi görünüyo'' dedi Bende ''Çoğu zaman oluyo yine olur'' dedim... Alerji teşhisi koydu,yığınla ilaç yazdı..Rapor istedim, kaç gün istersin dedi, bende ''bu hafta dinlensem fena olmaz'' dedim 3 gün verdi evet arkadaşlar grip,nezle olmadan hapşurmak ve burun akıntısına alerji teşhisi konuluyor.Güvenle kullanabilrsiniz
senin okulunu biliyorum.Yalanla hiçbir yere varılamayacağını göstereceğim sana.Neyden kaçtığınıda çok iyi biliyorum ama sen bekle yalancının mumu yatsıya kadar yanar.
quote:
Orjinalden alıntı: WarSaw
senin okulunu biliyorum.Yalanla hiçbir yere varılamayacağını göstereceğim sana.Neyden kaçtığınıda çok iyi biliyorum ama sen bekle yalancının mumu yatsıya kadar yanar.
Senin okulun müdürü bu. Seni Somali'ye sürdürecek.
quote:
Peki Zeki Müren de bizi görecek mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Ed Gein
quote: