Şimdi Ara

Rapor almak için bi bahane lazım.ALDIM RAPORU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
71.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Ölecek miyim doktor bey?" diye sor.O da sana "Dur evladım ben sana 2 gün rapor yazarım dinlenirsin ölmezsin." desin.Mutlu mesut hallolsun mesele...
  • ben sivilce cıkınca 1 gün izin almıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Escoteric

İshalim de

Askerde iken arkdaşım bu numara ile 3 gün yat almıştı ondan sonra herkese numarayı söyledi bu seferde herkes aynı numara ile doktora çıktı gayta tahlili istedi doktorlar da herkesten milletin foyası çıktı
  • Okuldan kaçmıştım malum izinli sayılmam gerek.Gidip kepek şampuanı yazdırmıştım ama olsun sağlık karneme ilacı yazınca izinli sayılmıştım
  • ishalim de, sana rengini sorar, yeşil de garanti 5 gün rapor alırsın,
    lisedeyken bir çok kez test edilip onaylanmıştır,
    ama uzun zaman oldu artık yutarlar mı bilmem.
  • Hayattan,okuldan sıkıldm,psikolojik sorunlar yaşıyorum de 2-3 gun verir
  • İyi taktikler var bu konuda hemen sık kullanılanlara ekliyorum

Doktora git ishalim de ve bugün okula gitmedim bir günlük rapor yazabilirmisiniz de %90 rapor verir

• ne umduk ne buLduk

• quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

Hayattan,okuldan sıkıldm,psikolojik sorunlar yaşıyorum de 2-3 gun verir

AYNEN OKULDAN SIKILDIM DERSLERE VEREMYIORUM KENDIMI RAPOR VERIN OKULDAN SOGRUYORUM YOKSA DE YEMNLEN BIZE BUNU HOCA DEDI GIBIP DIYIN DEDI HEMEN VERIOLAR DEDI CIDDIYIM ARKADASIM DIREK BUNU DE HEMEN VERIOLAR

• Bak Şöyle oLuyor
    engin Tecrübelerim ;
    Önce Doktora gidiorsun
    Başım 30 dk da bir ağrıyor
    su an durdu ama yine başLıcak diosun
    sonra sende sünüzit oLdugu kararına varıyor
    İğne yapaLım diyor(bana takımımı sordu Gs dedim gerek yok ozaman dedi)
    Ondan Sonrada Başlıyor karneyi yazmaya
    sonra sen o kagıdın ilaçlarını aLıyosun
    Fotokobi olan yerin fotokobisini cektiriyon
    Müdr. Yard. götürüyon tamam oğLum dior raporlu geciorsun
  • barsaklarım çok gürültü çıkarıyor konsantrasyonumu bozuyor artık dayanamadım size geldim hadi şimdi verin raporumuda geri gideyim okuluma işim var gücüm var benim deyip posta koy biraz.
  •  Rapor almak için bi bahane lazım.ALDIM RAPORU
  • bende sağlık raporu alıyordum her defasında sağlık ocağından ama sonraları şey demeye başladılar okuldan sevk alman lazım falan ondan sonrada müdür yardımcısını kandırmam gerekiyordu, bunun öncesinde sağlık ocağına gidip halsizim ah uh diyordum iki muane yallah raporda alıyordum o gün için okul forması ile oluyordum vede, sonraları sevk istediklerinde müdürün yanıdan kıvranıyordum ancak öyle çıkıyordum... :D
    baya öncedi tabi lise dönemleri :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

sabah atesım 37 ydı ates dusurucu ıctım basım agrıo bende sinüzit baslangıcı var de
    yada bel soguklugu frengi ( boyleydı herhalde hastalıkların ısımlerı) fln oldum de

hocam bel soğukluğu,frengi yada her 2 si aynı ama ben bu hastalıkların öpüşme,cinsel ilişki vb şeylerle geçtiğini duydum.sormazmı babası çocuğa naptın lem böle diye

• kolay gelsin
    bizde lisede az uğraşmadık:)
    fakat o sıraların tadını çıkartmaya bak
    dersleri bilhassa matematiği,geometriyi iyi dinle
    sözelsen keyfine bak
  • Arkadaşlar operasyon başarıyla sonuçlandı...Hepinize bol raporlu günler
    Bugün gittim doktora:
    Şikayetimi sordu bende ''Burnum akıyo,nezle-grip vs olmadığım halde hapşurmama sebep oluyo falan fıstık...'' tiyatromu yaptım...Baktı ''E şu anda bişey yok gibi görünüyo'' dedi Bende ''Çoğu zaman oluyo yine olur'' dedim...
    Alerji teşhisi koydu,yığınla ilaç yazdı..Rapor istedim, kaç gün istersin dedi, bende ''bu hafta dinlensem fena olmaz'' dedim 3 gün verdi
    evet arkadaşlar grip,nezle olmadan hapşurmak ve burun akıntısına alerji teşhisi konuluyor.Güvenle kullanabilrsiniz

• senin okulunu biliyorum.Yalanla hiçbir yere varılamayacağını göstereceğim sana.Neyden kaçtığınıda çok iyi biliyorum ama sen bekle yalancının mumu yatsıya kadar yanar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

senin okulunu biliyorum.Yalanla hiçbir yere varılamayacağını göstereceğim sana.Neyden kaçtığınıda çok iyi biliyorum ama sen bekle yalancının mumu yatsıya kadar yanar.

Senin okulun müdürü bu. Seni Somali'ye sürdürecek.
  • quote:

senin okulunu biliyorum.Yalanla hiçbir yere varılamayacağını göstereceğim sana.Neyden kaçtığınıda çok iyi biliyorum ama sen bekle yalancının mumu yatsıya kadar yanar.

Peki Zeki Müren de bizi görecek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ed Gein

quote:

Peki Zeki Müren de bizi görecek mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.