Şimdi Ara

Rapor sistemi harika farkında mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Riot un harika rapor sistemi çok güzel çalışıyor maşaallah.
    Daha şimdi terfi ettim, takımıma gelen adam, bronz 3 ve son oyunlarının hepsi feed.
    Rapor sistemi çalışıyorsa bu adamın nasıl oluyor da bu kadar feed i oluyor Riot yetkililerinden birisi açıklasın bana Allah için.

Öncelikle MeCReS nickli bu adamı kesin blocklayın aman oyununuza gelmesin. (Gerçi block sistemi de çalışmıyor sanırım.)

BENİM MAÇIMDAKİ SKORU

http://i.hizliresim.com/6RJnRv.png

PROFİLİ (Bu ne a..)

http://i.hizliresim.com/W27Y28.jpg

VE AKLIMDAKİ SORU: "BU ADAM NEDEN BRONZ V DEĞİL?" DAHA 2 GALİBİYETİ VAR.

Alın size adalet meydanı.

Edit: Linkleri tıklanabilir hale getirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgunUz -- 15 Mayıs 2014; 21:19:14 >

• bu raporlar bir harika dostum
  • westte bile 8aydır tribunal kapalı, ne bekliyorsunuz ki?
  • Bu rapovlar bir havika dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blocklayınca takımına gelmiyor diye bişey yok ki .

• Rapor Sistemi artık bitti nerdeyse okumuyorlar zaten daha ne olsun.
  • Hayır onu bırak maç boyu küfür edenler benim canımı sıkıyor ulan lig düşeyim ama seviyeli oyunlar olsun razıyım maç kazansam da zevk alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cleyear -- 15 Mayıs 2014; 21:32:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cleyear kullanıcısına yanıt
    Haklısın zaten takım ne kadar iyi oynarsa oynasın, biri dır dır etmeye başlayınca bütün takımın morali bozuluyor, alacağın oyunu veriyosun. Berbat bir durum.
  • Oyun sonu rapor diyenlerin %90 ı rapor etmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • knight online oynayanlar bilir gamefirst şirket'inde iken koxperlar'dan geçilmezdi(kendimde koxp kullanırım) taki şirket el değiştirince şuanki knight online %1 de olsa yenilikçi davranıp koxper görünce banlayabiliyolar ve kendi düşünce (düşünebildiğim kadarı ile) oyun riot games ait olabilir fakat yönetimi değişebilir o zaman oyunda yenilik görebilir ve sinirimizi raporlayarak çıkarabiliriz
  • Oyunun kimyasında olması lazım aslında, keyif alanlar kadar kaybeden başına değişik şeyler gelen insanlar da olması lazım, zaten o yüzden lig sistemi diye bir şey var o yüzden bronze liginde daha çok rastlanıyor bunlara; olması gereken şeyler bunlar her lig kaliteli olursa her oyuncu harika oynarsa diye bi kavram yok maalesef, ha report sisteminde haklisin bi numarası yok şu an böyle adamlar rahat rahat barınıyor ama dedigim gibi bi nebze de olmak zorunda böyle şeyler, kast sistemi gibi düşün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.