Bildirim
rapora bak hizaya gel :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: unsal2003
ba rapor ne demek istiyo acaba
filo komutanımı tam rapor yazarkenmi vurdular acaba
bırsye cıkmamıs kardes :)) nerd rapor
-
hayır birşey çıkmama değil sanırım biri oraya 9. sömürgeyi almaya çalışmış. zaten galaksidede NI şeklinde görünür -
onun sebebi şu
ogamer kullanıyorsun : ))
senin gemiler tam gezegeni dikizlerken
sen "mesajları al" diyorsun o ara rapor tam gelmiyor bu gibi durumlarda gemileri bi daha casusluga göndermelisin
eskiden bana da olurdu :) -
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetmetingülcan
onun sebebi şu
ogamer kullanıyorsun : ))
senin gemiler tam gezegeni dikizlerken
sen "mesajları al" diyorsun o ara rapor tam gelmiyor bu gibi durumlarda gemileri bi daha casusluga göndermelisin
eskiden bana da olurdu :)
eee ben ogamer kullanmıyorum bende neden çıkıyor. dikkat edilirse bu simge 2 gün kalır ve sonda raporu hep aynı olur. bunun anlamı birisinin açgözlülük yapıp 9. sömürgeyi almaya çalışması diye hatırlıyorum ama kesinlikle ogamerle alakası yok
-
quote:
Orjinalden alıntı: ozbayram
hayır birşey çıkmama değil sanırım biri oraya 9. sömürgeyi almaya çalışmış. zaten galaksidede NI şeklinde görünür
+1 aynen arkadaşın dediği gibi 9. sömürgeyi almak için adam koloni yollamış doğal olarak da oluşmayınca öyle söylemiş hatta gezegen ismide planet tir -
ne koloni nede ogamer değil arkadaşlar.. sadece casusu sondası yolladım ve gelen rapor bu...
dediğim gibi sanırım filo komutanım tam raporunu yazarken arkadan bıçaklanarak öldürüldü
-
quote:
ne koloni nede ogamer değil arkadaşlar.. sadece casusu sondası yolladım ve gelen rapor bu...
dediğim gibi sanırım filo komutanım tam raporunu yazarken arkadan bıçaklanarak öldürüldü
Koloniyi sen attın demiyorlar başka bir oyuncu 9.söm almaya çalışmış olabilir ve bunun sonucunda böyle bir yer oluşmuştur
-
quote:
-
quote:
Allah iyiliğini versin Ünsal
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X