Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya silah masterlığı kısmında iki silahta ustalaşırsın skill leri sıfırlaman bence gereksiz inan lvl50 üzerinde öyle fazla skill point alıosun ki o verdiğin skiller için harcadığın jp bişi ifade etmiyor amasanırım ikinci job açılınca istiyeceği skill pointler 20k gibi geliyor başlangıç olarak, Ve çoğu kimse çift silah mastery kullanıyor oyunda yerine görede değiştiriyor. Silahlarını ve equipmentları quick slotlara yerleştirebiliorsun. Ve ok kullanırken düşman yakına gelince yakın dövüşe geçiyorlar falan. Tabi bileceğin iş. Eğer bir skili beğenmediseniz onun üzerinde masterlığa gitmeyin. Mesela ilk açtığınız 100jp verirken masterlığa gittikçe o skille 25k verdiğiniz oluyor lvl 10 hali. Artı skiller sıfırlanabiliyor fakat sadece siteden alabildiğiniz bir item ile.
    petlerin ilk hali evo1 olarak geçiyor. lvl40 yaptığında evo1 peti tamera götürüp evo2 yapabiliyorsun. evo1 pet max lvl60 evo2 için 80 ve evo3 için 100.

• sizce silkroad mı yoksa rappelz mi__??
  • sorduğun soru çok saçma bişe bu konuda ki herşeyi okumuş olsaydın buna karar verirdin ama bence sen sro ya devam et sevmessin skillerin kullanım süreleri çok uzun
  • bence silkroad daha iyi
  • Bu soruya epic4 ten sonra cevap vermek daha mantıklı tabiki bu başlık altında değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

UNUTMADAN ILLAKI HAYVAN KASACAM DIYORSAN SPELLSINGERDA OLABILIRSIN CUNKU SPELLSINGERDADA HAYVAN KASMAYA YONELIK BIR CHAR VE BREEDERDAKI SKILLERIN BENZERI ONDADA VAR MESELA HAYVANIN EXP VE JP POİNT TOPLAÖMA KAPASITESINI ARTTIRMA YADA HAYVAN BUFFLARI GIBI OK DOSTUM

Bunu nasıl okumadıdım ben Ya bence spellsinger açarsan pet kasmak için değil direkt spellsinger oyna bence oyunun en iyi karakterlerinden. Fakat pet exp ve jp mastery breederlar kadar yüksek lvle çıkmıyor. Fakat creature mastery ve creature item expert skilleri bize basıyor tabi her türlü skilleriyle breederlardan iyiler şu anda. Umarım epic4 te biraz breederlara özen gösterip tatmin edici skiller koyarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 16 Mayıs 2007; 10:04:27 >

• ben pet imi satmak istiyorum ama satamazsın ve trade edemezsin diye mesaj veriyor, kasayada koyamıyorum. bi yardım lütfen.
  • Arkadaşlar ölen pet i tekrar nasıl diriltebilirim...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

ben pet imi satmak istiyorum ama satamazsın ve trade edemezsin diye mesaj veriyor, kasayada koyamıyorum. bi yardım lütfen.

bunun için önce summoner ya da tamer a gidiosun haritadaki sonra peti bölümden alıosun ve öle trade listene koyabiliosun

quote:

Arkadaşlar ölen pet i tekrar nasıl diriltebilirim...?

resurrection scroll satılıor merchantlarda onlardan bu kağıdı alıosun sonra ölen peti çağırıosun ve petin özerine shift+sol mouse ile tıklıosun sonra da kağıdı kullanıosun

ya da ress yeteneği olan sınıflar seni diriltebiliolar
  • saol cevap için, 1 sorum daha olcak. pete set silah giydirebiliomuşuz, bunu nasıl yapıyoruz ?

ben unit card aldım merchnttan r1 ellik ile combine yaptım ama bi turlu giydiremedim pete bunu.
  • giydirmek için pette unit card parsive skill i var skill i açıosun daha sonra summoner ya da tamer a gidiosun pet yerleştirme yerini açarak combine ettiğin card i pete yerleştiriosun ancak bu taktıkların ın özellikleri petde işe yarıo balta takarsan yavaş ama güçlü vurur , dagger(hançer) takarsan hızlı ama güçsüz vurur , eldiven takarasn daha çok isabet ettirir

ben dagger taktım ama çıkarabiliosak armor takıcam kolay ölmemesi için ve daha sonra balta ve eldiven takıcam
  • arkadaşlar relic of arid moon lıght nere bilgisi olan varmı world map ta yok yazmıyo görev var 18000 jp verecek bulamadım dolana dolana deli dana gibi oldum bilen varsa bi tarif edin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordofturks

arkadaşlar relic of arid moon lıght nere bilgisi olan varmı world map ta yok yazmıyo görev var 18000 jp verecek bulamadım dolana dolana deli dana gibi oldum bilen varsa bi tarif edin lütfen

bu hangi gorev ve hangi şehirden aldın???
  • dungeon işte ora....
  • arid moon light horizon da batıda ama bayagi uzqak yol uzerinde grey bridge diye kopru var ordan geciyorsun bolece arid moonlight topraklarındasın 2 tane dungeon var istedıgın bırısıne gır
  • görevi laksyden aldım 34 lwl de açıldı orayada gittim ama boss muş hepsi nasıl yapacaz bilmiyom 50 lwl olursam anca sanırım 5 sefer yattım haybeye
  • combine kartlar açılıyo bilader merchantta açık mavi bi zımbırtı var combinationa kartını koyuyon o zımbırtıyıda koyuyon geri bozuluyo ben pete şansa arttıran takı taktım işe yararmı bilmiyom ama belki iyyi bişey düşer
    quote:

Orjinalden alıntı: silov

giydirmek için pette unit card parsive skill i var skill i açıosun daha sonra summoner ya da tamer a gidiosun pet yerleştirme yerini açarak combine ettiğin card i pete yerleştiriosun ancak bu taktıkların ın özellikleri petde işe yarıo balta takarsan yavaş ama güçlü vurur , dagger(hançer) takarsan hızlı ama güçsüz vurur , eldiven takarasn daha çok isabet ettirir

ben dagger taktım ama çıkarabiliosak armor takıcam kolay ölmemesi için ve daha sonra balta ve eldiven takıcam
  • kardeşim bu nebiçim oyun ya 35 lwl de 43/45 lwl mob kesiyom bişeyler düşer diye return scrooldan başka bi halt düşmüyo kendi lwlimdeki bossu kesiyom oda sadece fazla exp le lak veriyo bunun formulü varsa soleyin ya
  • evet arkaslar yeni mmorpg arayisi icerisindeydim bu oyunu gozume kestirdim.youtubeden ve forumdan gerkli bilgileri edindim ama oynamadan bilinmez bu yuzden oynayanlardan yardim istiorum.nedir ne deildir.grafikler ve oynanabilirlik nasildir.yardimci olursaniz sevinirim/
  • dostum bireysel olarak mob kestiginde item dusme olasıulıgı az bu yuzden dplere yani dungeon party lere katıl sen 35 lvl sin yani arid moonlight 1 veya 2 deki partylere katılıp cok hızlı sekılde lvl atladıgın gıbı aynı zamanda cok guzel ıtemların duıstugunede sahıt olacaksın ve tabıkı bol mıktarda lak
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.