Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni update. Forumu okuyorum şu an açılması gerkiyordu serverların ama bir bilgi yok yine bir bakayım. bu arada silah ve zırh artısı için dediğin doğru olabilir upgrade te ben onları min-ve max vurşular olarak düşünüyordum. Sonuçta hala bende noob um :D Artı second job için jlvl50 olması gerekiyor falan ama evet ya oyunda second jobların olmadığını ben dün öğrendim mesela. Epic 4 update inin sonuncusu sanırım 2nd joblar olacak.
  • arkadaslar second joblvl 50 degil 40 tır maalesef epic 4 geldıgınde aktıf hale gelecektır unutmadan hayvanlarınız su an ıcın bı halta yaramasada ılerıkı lvllarda sızın buffer larınız olacaktır mesela benım 27 lvl panthera hunterım var ve lvl 2 atack bufferı var yanı benım atackımı %10 arttırıyor hemde 20 dakıka boyunca sonra tekrar buff verıyorum bolece atack buff ıcın clerık e ıhtıyacım yok ha suda bır gercek her hayvan farklı bufflar verıyor benımkı panthera evo2 lvl 27
  • şimdi arkadaşlar benim anladığım kadarıyla oyunu oynayacak bayağı bi türk var eğer faydası olursa hepimiz aynı ırkı seçelim farklı olup birbirimize düşmeyelim ben oyunu daha yeni indiriyorum kayıt falan aldım iner inmez başlıcam ama diğer oynadığım bi kaç oyunda bayağı bayağı bi türk düşmanlığı gördüm buda yeni bi oyun herkesin lwl i yükselmeden ortak bi yerde buluşursak bence iyi olur en azından
  • ya ben breeder ım ve hayatım hayvanlar onlarsız bir şey yapamadığım bir gerçek. jp50 lvl master ve benim 46 şu anda. Fakat epic 4 ile indirilmiş olabilir çünkü tüm sistem değişiyor. Ve de bir kez daha deniyeyim serverlar açılmış olabilir.
  • serverlar açık arkadaslar rahata dalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 2 Mayıs 2007; 20:24:24 >
  • ulan bu ne ya belkı 10 sefer dc oldum lanet olsun yemın ederım ko yu gecti iyice zıvanadan cıktı oyun bıde bu yetmezmı gıbı ıkıde bır kore hatası cıkıyor 2moons cıksın kesın bırakacam bu ne yahu bole ısmı olur herıfler 20 kere yamaladılar bı bu kore ve dc e cozum bulamadılar bu arada bahamut ta oynayanlar kımler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

9 char var. hangi char iyidir ? hangi skill gereklidir bunları bilsek. jp geldikçe açıyoz bişeyler karambole oynuyoruz. oyunun tuşları çok karışık. yaratığa saldıracan bi ton tuşa basıyon. panter aldık CTRL ye basılı tutup tıklarsan hedefe saldırıyomuş. ee ben chiplicem belki onu. skilller çok saçma archerlarda bi skill var 15 saniye critical veriyo. 5-6 dakika cooldown var ne anladım ben ondan. diğer bi skill 10 saniye bekliyo saldırmak için ulan yaratık öldürdü at artık diyosun bi yerden sonra.

Skiller sacma demısın neye gore degerlendırıyosun bunu mrk ettım ılla senın sevdıgın sıstemde oyun yapacak degiller.Bıraz yenılıklere acık olun bu kafayla bısı olmaz bole dusunenlerden...

Not:Nedır yani o caglarda mı yasadınız da eskıden bole bısı yoktu bune sımdı sacmalık gıbısıne konusuyonuz anlamadım gıttı.Bunu bı bılgısayar yada baska bı teknolojk bısı gıbı dusunun dvmlı gelısıyo buyuyo buyuyo en guzelı ortaya cıkıyo bırakın artık eskıden oyndıgınız oyunlara gore oyunları yargılamayı sacma bı dusunce yanı.

• canim arkadasim atack with pet diye bir tus var gormedıysen oyuna bıdaha bak derim hah işte bu tusla atack yapınca hayvanını ctrl ıle saldırtmana gerek yok hayvanın senınle bırlıkte saldırıyor adamlar o kadarda kerız degıller senı ctrl ıle hayvan saldırtmaya ugrastıracak kadar ok gozum
  • beyler once merhaba benim bir sorum vardı da
    ben 13 lvl dark mage yim pantare pvp serverındayım nick im THEeONE arkadaslar ben bu mavi potu bulamadım nerden alınıyo bunu sorucaktım yardım ederseniz sevinirim
  • Bilinen npclerde mana pot yok belki hidden village de satılıyordur pass ım yok hiç olmadıda^^ ama dark mage skillerini biliyorum mana pot la işin olmayacak fazla(olsada bulduklarınla idare et) aqua staff ve watery soul skilleri oldukça yararlı + bir sürüde hızlı magic regen. pasif skilleri de bulunmakta dark magi lerin.
  • mavi potlar npc lerde satılmıyor bıldıgım kadarıyla hidden villagedede satılmıyor orda npc ıtemları daha ucuz bıde lydian denen binilebilir hayvanlar var onlarıda hıdden villageden satın alabılıyorsun hidden village nin avantaji bunlar diye biliyorum ama emin degilim
  • Benimde bildiğim hidden village ilgili vethakan'la aynı birde Hidden village nin en önemli olayı ise hızlı stamina dolumu. Bildiğim kadarıyla normal şehirlerdekinin 2 katı buda %220 ediyor. Bir ara cute pig eventından tent ödülü almıştım. Herzaman stamina recorvery i %120 tutuyor ve max stamina 24000 oluyor + oyunu kapadığınızdada stamina recorvery yapıyor tam tatil zamanlarında kullanılacak item^^
    Arkadaşlar red pixie kartımı buldum solei'yi(kendisi bahamut serverının +6 kartlı master tamerı) bekliyorum tame için, yeni hedefim blue pixie summonerlar epic 4 te double summon yapabilecekmiş iki tür pixie ile dolaşmak oldukça havalı olacak^^
  • arkadaşlar guıld için resim nasıl koyacaz bilen varmı guıld options diye bişey bulamadım npc lerde falanmı var bole bişey bilgisi olan varsa yardım pls

SERVER =TORTUS
    NİCK =CRAZYTURK
  • kardeşim para sıkıntısı çekiyom diyonda düşen lak ları paraya çevirsene ben 20 lwl oldum ama para sıkıntısı çekmedim hiç görevler de veriyo para ile jp sen 40 lwl olmuşun daha iyi bilirsin benden oyunu laklarla 50000 rupee yaptım elbiseleri falan aldım lwl lerinide yükselttim artıda bastım falan
    quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

en son lvl 40 oldum biraktım yahu parasızlık deli etti beni yahu hayır oynayacamda bıraz daha kafamı dınlemek istiyorum malum parasızlıga alısma ıdmanı

lvl40
    strider
    dual dagger
    pet evo2 lvl22 poultry
  • alt+g guild options'ı açar.
  • benim bir sorum olucak bu skill cooltime i filan gerçek zmn dilimine göre değil demi
  • Gerçek zamanlı yani 10 dakika diyorsa 10 dakikada soğuyor. Hatta oyundan çıksan bile son halinde kalıyor skiller, buffların ve onların soğuma zamanları, oyuna döndüğünde aynı yerden devam ediyor.
  • dostum ılk lvllarda laklar tamam guzel para verıyorda lvl arttıokca laklardan gelen para yetmez oluyor sana sole anlatam su an lvl 52 yım ve lvl 50 olduktan sonra kendımı dızmek ıcın harcadıgım para 7-8m yani ıleriki levellarda 50-100k senın ıcın onemlı bır rakam olmaktan cıkıyor ha dıyeceksınkı 7-8m nasıl yaptın lvl arttıkca dp lerden dusen r3 ıtemlar ve ozellıkle r3 cubeler ıyı para edıyor ha bırde nadır kartlar dıuserse o da ıyı para edıyorkı bana dun dustu clerıc rapid heal kartıu dustu hemen satıyım dedım 600k verdıler bende bekletıyorum cunku adamlar 800k dan tezgaha koyuyor bıde arada ıtem alısverısı yapıyorum mesela gecen gun butterfly mask aldım 1,3m a 1,8m sattım bunun gıbı ama yınede lvl arttıkca para ıcınden cıkılmaz bır hal alıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: lordofturks

kardeşim para sıkıntısı çekiyom diyonda düşen lak ları paraya çevirsene ben 20 lwl oldum ama para sıkıntısı çekmedim hiç görevler de veriyo para ile jp sen 40 lwl olmuşun daha iyi bilirsin benden oyunu laklarla 50000 rupee yaptım elbiseleri falan aldım lwl lerinide yükselttim artıda bastım falan
    quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

en son lvl 40 oldum biraktım yahu parasızlık deli etti beni yahu hayır oynayacamda bıraz daha kafamı dınlemek istiyorum malum parasızlıga alısma ıdmanı

lvl40
    strider
    dual dagger
    pet evo2 lvl22 poultry

• yuhh hacı nerden dusurdun red pixy yahu ben bı dusuremedım common kart neyseki evo 2 pantheram varda rahatım ama pixy harıka olurdu dropmu aldın yoksa satınmı aldın eger drop ıse nerde ve hangı yaratıklardan dusurdun
    quote:

Orjinalden alıntı: noxel

Benimde bildiğim hidden village ilgili vethakan'la aynı birde Hidden village nin en önemli olayı ise hızlı stamina dolumu. Bildiğim kadarıyla normal şehirlerdekinin 2 katı buda %220 ediyor. Bir ara cute pig eventından tent ödülü almıştım. Herzaman stamina recorvery i %120 tutuyor ve max stamina 24000 oluyor + oyunu kapadığınızdada stamina recorvery yapıyor tam tatil zamanlarında kullanılacak item^^
    Arkadaşlar red pixie kartımı buldum solei'yi(kendisi bahamut serverının +6 kartlı master tamerı) bekliyorum tame için, yeni hedefim blue pixie summonerlar epic 4 te double summon yapabilecekmiş iki tür pixie ile dolaşmak oldukça havalı olacak^^

ve işte size benden bırkac resim

http://img519.imageshack.us/my.php?image=darkstrikeir4.jpg

http://img73.imageshack.us/my.php?image=dfff5.jpg

http://img465.imageshack.us/my.php?image=fdsfri7.jpg

http://img73.imageshack.us/my.php?image=hgjhgcx2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 6 Mayıs 2007; 16:26:14 >

• lvlin 52 ise git firefly avla red pixie için. en iyi yer orası(43-45 silent island north area)) ama düşürecekleri r2 itemlar olacak fakat kolay hunting. yeri.. -10>seninlvlin>+10 gibi bir baraj mevcut.biliyorsundur bu aradaki moblar xp iyi verir ve para ve item düşürür. aslında buraya petler konusunda bişeyler yazmayı düşündüm ama cidden çok uzun olacak ^^
    Fakat bu yazıyı yazdığımda 53 olduysan tabiki fairy wood ama maalesef onları yeteri kadar hızlı kesemezsin bu lvlde yani çok vakit kaybettirir bir cleric gerektirir buff lar için yani. Tavsiyem farming yerin en az senden 3-4 lvl düşük moblar olsun. Çünkü tame card drop rate çok düşük ve o şansı yakalamak için bir sürü mob temizlemelisin.(lvl gap arasında drop ratingi değişmiyor bence benden 9lvl düşük moblardan bir sürü küp ve cleric kartları bulduğum oldu :D)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.