Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: düş_man

quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

ya aklıma takılan bişey var bn oyunu yeni indiriom ama ırk lardan bahsettiginixzi görmedim 3 ırk 3 meslek demişsiniz bunlar neler ? stat point varmi hangi class hangi pointleri ister cvplarsaniz sevinirim

oyuna ilk girdiginde karakterini secerken sagda görüldüğü gibi Deva,Gala,Asura irklarından birini seciyorsun.Ayrıca lvl 10 oldugunda her irkin kendine özgü 3 meslegi war.Onlardan birini seçerek yoluna dewam ediyorsun.
     RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE

Oyunda stat pointler yok sectigin karaktere göre lvl atladikca şekilleniyor.Her mob kestiginde belli bir exp ve Jp denilen skillerini acmana yarayan puanlar geliyor.Bu puanlar yardımıyla da istedigin skilleri açiyorsun.Umarım yardimci olabilmisimdir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: düş_man

quote:

ya aklıma takılan bişey var bn oyunu yeni indiriom ama ırk lardan bahsettiginixzi görmedim 3 ırk 3 meslek demişsiniz bunlar neler ? stat point varmi hangi class hangi pointleri ister cvplarsaniz sevinirim

oyuna ilk girdiginde karakterini secerken sagda görüldüğü gibi Deva,Gala,Asura irklarından birini seciyorsun.Ayrıca lvl 10 oldugunda her irkin kendine özgü 3 meslegi war.Onlardan birini seçerek yoluna dewam ediyorsun.

Oyunda stat pointler yok sectigin karaktere göre lvl atladikca şekilleniyor.Her mob kestiginde belli bir exp ve Jp denilen skillerini acmana yarayan puanlar geliyor.Bu puanlar yardımıyla da istedigin skilleri açiyorsun.Umarım yardimci olabilmisimdir

onu bnde bilomda hangi ırk hangi classlari seçebilo bunlarin kullanabildikleri şeyler ne yazarsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

Orjinalden alıntı: düş_man

quote:

onu bnde bilomda hangi ırk hangi classlari seçebilo bunlarin kullanabildikleri şeyler ne yazarsaniz sevinirim

Alıntıları Göster
    IRKLAR VE CLASSLARI

DEVA

GAIA

ASURA

NICK:THE DARK
    LEVEL:26
    CLASS: ASURA DM
    GUILD: ChaoS
    SERVER:BAHAMUT

• quote:

Orijinalden alıntı: düş_man

IRKLAR VE CLASSLARI

DEVA

GAIA

ASURA

NICK:THE DARK
    LEVEL:26
    CLASS: ASURA DM
    GUILD: ChaoS
    SERVER:BAHAMUT

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar lütfen yardımcı olacak kimse yokmu.....

Arkadaşlar lvl 20 oldum..Char sınıfı Asura- strider...Silah olarak da Crossbow kullanıyorum. Fakat lvl 20 armor giymek için Asura hunter yazan Armordan aldım fakat giyemiyorum kabul etmiyor.Zaten para kıtlığında 21.5K saydım armora ben şimdi hangi armoru almam gerek giyebilmek için yada bu aldığım armoru giyebilmem için ne yapmam lazım.... Armor mercanta baktığınızda 20 lvl Asura armor bir kaçtane var hangisini almam gerek...?
    Fırsat bulursam ss koyarım buraya....
    Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: erolbey

Arkadaşlar lütfen yardımcı olacak kimse yokmu.....

Arkadaşlar lvl 20 oldum..Char sınıfı Asura- strider...Silah olarak da Crossbow kullanıyorum. Fakat lvl 20 armor giymek için Asura hunter yazan Armordan aldım fakat giyemiyorum kabul etmiyor.Zaten para kıtlığında 21.5K saydım armora ben şimdi hangi armoru almam gerek giyebilmek için yada bu aldığım armoru giyebilmem için ne yapmam lazım.... Armor mercanta baktığınızda 20 lvl Asura armor bir kaçtane var hangisini almam gerek...?

Alıntıları Göster
    bu oyun çok güzel miş neden ilgi bukadar az up up up
    ben şu anda oyunu indiriyorum hangi karakteri seçmeliyim sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt522

bu oyun çok güzel miş neden ilgi bukadar az up up up
    ben şu anda oyunu indiriyorum hangi karakteri seçmeliyim sizce

Alıntıları Göster
    pantera serverindayim lvl 18 strider nick 3riha lütfen panterada olanlarla buluşalım tabi benimle party yapabiliceklerle

bu arada bence healer ol yani cleric fln tabi senin bilicegin is ama sahsen ben party yapcaksam ilk alcagim siniftir cünki healersiz bi party hem cok zor kasar hemde kolay yok edilir
    ama tabi bi party e girebilcek kadar iiyi olmak icin kendin kasman lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 17 Nisan 2007; 20:10:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: silov

pantera serverindayim lvl 18 strider nick 3riha lütfen panterada olanlarla buluşalım tabi benimle party yapabiliceklerle

bu arada bence healer ol yani cleric fln tabi senin bilicegin is ama sahsen ben party yapcaksam ilk alcagim siniftir cünki healersiz bi party hem cok zor kasar hemde kolay yok edilir
    ama tabi bi party e girebilcek kadar iiyi olmak icin kendin kasman lazim

Alıntıları Göster
    Ben skill sistemini sevdim. Aynı classtan farklı şekilde karakterler çıkarabiliosun. Bahamut serverındayım Rank3 olacağım bi kaç gün içinde. Bence oldukca ince düşünülmüş bir oyun yani solo veya parti takılabilirsin dengeyi oldukça iyi kurmuşlar. Birde Siren'im olsa başka bi şey düşünemiyorum. Sabah akşam silent lake de avlanıyorum.
    Arado lvl46 breeder-(petler:lvl37pant/lvl30poult-silah:tek el kılıç ve kalkan) guild TheCore bahamut server
    Baldflear lvl32 spellsinger-(silah: crossbow/2h balta) guild Revolution bahamut server
    Lonely90 lvl37 darkmagi silah:2h staff guild TheCore bahamut server(bu karakter aslında kardeşimin fakat arada bende oynuyorum^^)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 20 Nisan 2007; 1:44:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: noxel

Ben skill sistemini sevdim. Aynı classtan farklı şekilde karakterler çıkarabiliosun. Bahamut serverındayım Rank3 olacağım bi kaç gün içinde. Bence oldukca ince düşünülmüş bir oyun yani solo veya parti takılabilirsin dengeyi oldukça iyi kurmuşlar. Birde Siren'im olsa başka bi şey düşünemiyorum. Sabah akşam silent lake de avlanıyorum.
    Arado lvl46 breeder-(petler:lvl37pant/lvl30poult-silah:tek el kılıç ve kalkan) guild TheCore bahamut server
    Baldflear lvl32 spellsinger-(silah: crossbow/2h balta) guild Revolution bahamut server
    Lonely90 lvl37 darkmagi silah:2h staff guild TheCore bahamut server(bu karakter aslında kardeşimin fakat arada bende oynuyorum^^)

Alıntıları Göster
    en son lvl 40 oldum biraktım yahu parasızlık deli etti beni yahu hayır oynayacamda bıraz daha kafamı dınlemek istiyorum malum parasızlıga alısma ıdmanı

lvl40
    strider
    dual dagger
    pet evo2 lvl22 poultry

• quote:

Orijinalden alıntı: vethakan

en son lvl 40 oldum biraktım yahu parasızlık deli etti beni yahu hayır oynayacamda bıraz daha kafamı dınlemek istiyorum malum parasızlıga alısma ıdmanı

lvl40
    strider
    dual dagger
    pet evo2 lvl22 poultry

Alıntıları Göster
    Bugün itibari ile Epic4 update i başlıyor olduğunu haber aldık. Sonunda beklenen gün. Fakat update bir defada yapılmayacakmış. İlk olarak bugün gelen update te
    Duel sistemi ekleniyor. İlk olarak Rondoya eklenicekmiş daha sonraki updatelerde tüm şehirlerde bir duel arena bulunacakmış. Ayrıca parti duel desteği bulunuyor.
    Alliance guild sistemi ekleniyor.
    Yeni malzemeler ekleniyor. Kanatlar, dekarasyon amaçlı malzemeler.

Sitede yeni joblarında ekleneceğini fakat hala test aşamasında olduğundan bahsetmiş. Bunların arasında archer mesleği olduğunu biliyorum.
    Epic 4 le ilgili baya detaylı araştıran bir forum buldum isterseniz bir göz atın.
    http://forum.alizarinhq.com/viewforum.php?f=50&sid=620fb17ebeb81338c9ebb1fb10caa49e

Edit: Bugün beklediğimiz update olmadı birsürü oyuncu oyuna girdiğinde şaşkındı. :p hatta guildde büyük bir gündem yarattı. Daha bekleyeceğiz. :/ anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 25 Nisan 2007; 17:29:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erolbey

Arkadaşlar lvl 20 oldum..Char sınıfı Azure- sprider.silah olarak da Crossbow kullanıyorum. Fakat lvl 20 armor giymek için Azure hunter yazan Armordan aldım fakat giyemiyorum kabul etmiyor.Zaten para kıtlığında 21.5K saydım armora ben şimdi hangi armoru almam gerek giyebilmek için yada bu aldığım armoru giyebilmem için ne yapmam lazım....

Alıntıları Göster
    dıstum anladıgım kadarıyla sen strider oolmussun strider hunter armor gıyebılmesı ıcın ılerıkı jlvl 25 deydı sanırsam hunter armor wearing dıye passive bır skıllı var o acılınca gıyebılıyorsun mesela ben ole yaptim su an ustumde +9lvl8 hunter armor var bende strider im lvl 45 oldum

• quote:

dıstum anladıgım kadarıyla sen strider oolmussun strider hunter armor gıyebılmesı ıcın ılerıkı jlvl 25 deydı sanırsam hunter armor wearing dıye passive bır skıllı var o acılınca gıyebılıyorsun mesela ben ole yaptim su an ustumde +9lvl8 hunter armor var bende strider im lvl 45 oldum

Alıntıları Göster
    ya lütfen yardım edin

ben devaların ana şehrine gittim,ama ordan traniee islanda gidemiyorum
    teleporterların hiçbirinde traniee ye ışınlanma yok :(

nasıl gidicem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fdaslan

ya lütfen yardım edin

nasıl gidicem ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fdeniz_93

ya lütfen yardım edin

nasıl gidicem ?
    lvl 15+ olanlar traine islanda gidemio

• quote:

Orijinalden alıntı: silov

quote:

Orjinalden alıntı: fdeniz_93

ya lütfen yardım edin

nasıl gidicem ?
    lvl 15+ olanlar traine islanda gidemio

Alıntıları Göster
    :( ben nası tame yapacam :(

neyse saol yardım için

• quote:

:( ben nası tame yapacam :(

neyse saol yardım için

Alıntıları Göster
    Aslında daha önce açıklandı sanırım ama bende bir tekrarlayayım.
    İlk olarak tame skillini açmalısın. Daha sonra boş bir tame kart edinmelisin. Merchantlardan Basic Tame kartaları 8000R. a satılıyor. Basic petler üç type tortus,pantera ve poultry. Daha sonra hangi type tame kartı aldıysan o tarzda bir mob bulacaksın. Tüm hp si full olmalı. Ve tame skillini dök ve işlem bitince karta o mobu seal ediyorsun(bazen iptal olabliyor ve kart yok olabilir) ve tame ettiğin mob sana saldıracak onu öldür. Ve artık tame edilmiş bir kartın var. Bu kartı tamer a götür ve boş bir pet slotuna yerleştir. Bütün basic mobları horizende bulabilirsin tame etmek için.

• quote:

Aslında daha önce açıklandı sanırım ama bende bir tekrarlayayım.
    İlk olarak tame skillini açmalısın. Daha sonra boş bir tame kart edinmelisin. Merchantlardan Basic Tame kartaları 8000R. a satılıyor. Basic petler üç type tortus,pantera ve poultry. Daha sonra hangi type tame kartı aldıysan o tarzda bir mob bulacaksın. Tüm hp si full olmalı. Ve tame skillini dök ve işlem bitince karta o mobu seal ediyorsun(bazen iptal olabliyor ve kart yok olabilir) ve tame ettiğin mob sana saldıracak onu öldür. Ve artık tame edilmiş bir kartın var. Bu kartı tamer a götür ve boş bir pet slotuna yerleştir. Bütün basic mobları horizende bulabilirsin tame etmek için.

Alıntıları Göster
    biliyorum onu yaptım,ama devalılar bulamıyor tame için hayvan ana yerlerinde,15 lvl olunca da gidemiyorsun traniee islanda.ama ben 2. karakter açtım onla hallettim

• quote:

biliyorum onu yaptım,ama devalılar bulamıyor tame için hayvan ana yerlerinde,15 lvl olunca da gidemiyorsun traniee islanda.ama ben 2. karakter açtım onla hallettim

Alıntıları Göster
    İkinci karakter açmana gerek yoktu ama herneyse. Yani bi devalı olarak horizene gidip tame edebilirdin. ^^
  • quote:

İkinci karakter açmana gerek yoktu ama herneyse. Yani bi devalı olarak horizene gidip tame edebilirdin. ^^

Alıntıları Göster
    ulan lanet olsun yahu lvl 50 olup 2nci klass transferimi yapayım dedim lvl 50 jlvl 40 oldum gittim ama olamadım meger daha 2nci klass transferleri acilmamıs işmi bu yahu sinir oldum 50 olacam dıye zindanlarda habire party ile kastım neyse bari hayvani evo3 yapak
  • quote:

ulan lanet olsun yahu lvl 50 olup 2nci klass transferimi yapayım dedim lvl 50 jlvl 40 oldum gittim ama olamadım meger daha 2nci klass transferleri acilmamıs işmi bu yahu sinir oldum 50 olacam dıye zindanlarda habire party ile kastım neyse bari hayvani evo3 yapak

Alıntıları Göster
    job lvl 46 için gereken jp yi görünce daha bi için açılacak.80k kusurdan-120k kusur gibi bir rakama atlıyor birden ben jlvl50 yi merak ettim. 1m istiyormu acaba :P job değiştirmek için jlvl ın 50 olmalı, yani master.
  • quote:

job lvl 46 için gereken jp yi görünce daha bi için açılacak.80k kusurdan-120k kusur gibi bir rakama atlıyor birden ben jlvl50 yi merak ettim. 1m istiyormu acaba :P job değiştirmek için jlvl ın 50 olmalı, yani master.

Alıntıları Göster
    Ben Lydian serverındayım oyunda inanılmaz lagg oluyor. Sizde var mı lagg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takaji

Ben Lydian serverındayım oyunda inanılmaz lagg oluyor. Sizde var mı lagg.

Alıntıları Göster
    Şehirler berbat durumda ama diğer yerlerde öyle bir sorunum yok genel olarak fakat bazen oyun geneli herkeste lag oluşuyor özellikle hafta sonları, sanırım serverın fazla dolu olması nedeniyle. Bu arada hep lag oluşuyorsa görüntü ayarlarını aşağı seviye kaydır ekran kartı ilede alakalı olablir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 30 Nisan 2007; 11:22:39 >
  • quote:

Şehirler berbat durumda ama diğer yerlerde öyle bir sorunum yok genel olarak fakat bazen oyun geneli herkeste lag oluşuyor özellikle hafta sonları, sanırım serverın fazla dolu olması nedeniyle. Bu arada hep lag oluşuyorsa görüntü ayarlarını aşağı seviye kaydır ekran kartı ilede alakalı olablir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar itemler konusunda bilgi verecek arkadaşlar var mı acaba...? Örneğin elimde bazı cube ler var bunlar tam olarak ne işe yaradığı , bazılarında defans yazıyor bazılarında skill cart yazıyor ...sanırım bunlar armor a,silahlara ve skill cartlara + basmak için diye düşünüyorum...bu + ları nasıl basabiliyoruz gibi konularda detaylı olarak anlatabilirseniz oyun benim ve benim gibi bilmeden oynayan arkadaşlar için daha zevkli olacağını düşünüyorum..bunları bilmeden lvl 28 fighter(longbow kullanıyorum bu arada) a kadar geldim...şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler........

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.