Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm millet bu oyunu indiriyiim diyom 1.3gb bu oyunu tokatta oynayıpta cdsi olan varmı yoksa cnetten indiriyorum cok yavas hızlı indiren bi site varmııııı
  • soruma bir cvp alamadim ben :(
  • Oyunu simdi indirdim download.com dan ve zip hatalı cıktı bi sekilde exeyi cıkarttim ama yuklerken bircok datada hata verdi onuda yaptim busefer patch yaparken sacma sapan SDFEASF@@ß diye bi hata verio hicbirsey anlamıs degilim zaten boyle seyler hep beni bulur
  • bahamutta 4-5 kısımı dostum onlarca turk var fakat hepsi yabani asla sohbet etmıyorlar ilginc tabiki
  • selam arkadaşlar ben oyuna girdiğimde benim char bir baktım Abyss denilen bir yerde....auto Trap diye bir şeyler yazıyor..burdan nasıl çıkabilirim acaba ...yürümek istiyorum adam çok yavaş yürüyor...ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz....
    Bu arada ben crossbow kullanan bir char açtım fakat şehirde weapon satan npc de lvl 20 crossbow göremedim...ee ne kullanacağım ben lvl 20 olunca?....
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
  • diger sehirlere git mesela asurada lvl 20 ve lvl 50 crossbow var yavas yurumene gelınce belli bir agırlık limitin vasr onu asınca adamın yavslar cok asınca ıse adamın resmen yerde surunur o denlı yavaslar bu arada parasızlıktan delı olacam yahu 32 lvl oldum ama para mafiş nerdeyse sehrın gobegınde dılenecem tıcaret yapam dıyorum malların yada kısaca kartların fıyatlarını bılmıyorum en son care oturdum dun geceden bu yana gordugum tum kartların fıyatlarını aldım su ana kadar 76 tane kart oldu fıyatını aldıgım ve hızlada artıyor yahu bu oyunda kac cesıt kart var ya vede acimmmmmmmmmmmmmmmmmm bana para lazım yahu camıde yokki dilensek
  • ya bide arkadaslar bu resimde aslanın uzerindeki kadinin kullandıgı sılah ne ole mormor yanıyor bilen birisi acıklayabılırmı

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 27 Mart 2007; 2:13:39 >
  • ilk defa gordum ben S: silaha fire posionm falan eklendigi bilmiyorum sanmiyorumda belki +10 lvl 10 da bu sekli alıodur silah
  • yahu biraz akıl lutfen ben bu parasızlıgı nasıl asarım moonlightta kasıyorum sırf lak gelsinde para yapam dıye o bile yetmiyoır acayib canimi sikti bu durum bide bu pelerin maskenin felan dropu varmi yoksa illaki satinmi alicaz bir diger konuda yaratık kjartlari bu yeti orc veya npc de satilmayan bu diger yaratık kartlari sadece ust seviye yaratıklardan mi dusuyor yoksa oyunda her yaratıktan dusme olasılıgı varmi
  • Ne uptademiş kardesim yaa saat 4 e geliyo hala bitmedi..umarim değer.
  • arkadaslar lvl 10 olduktan sonra holy wairor cleric ve sernate (tam emin deilim) 3 class secenek sundular.ben m olmak istemistim ama o secenek cikmadi.?Cleric classini sectim bu ırk mage mı yoksa knıght agirlikli bir char?tskler..
  • clerickler priesttir arkadasim nereye gitsen party atarlar ama party atilacak kıvama gelene kadar kendi basına kasmak zorundasınki buda bayagi ugrastiriyor
  • alin size bir boss adi keroro namussuz feci vuruyor koskoca party yatirdi aslinda yatmazdıkta yanindaki diger yaratıklarda saldırınca ilk cleriki yatırdılar clerik yatincada healsiz kalan party i alasagi etmek keroro icin hicde zor olmadi

• Orjinalden alıntı: düş_man

Orjinalden alıntı: vethakan

clerickler priesttir arkadasim nereye gitsen party atarlar ama party atilacak kıvama gelene kadar kendi basına kasmak zorundasınki buda bayagi ugrastiriyor

Azura ırkını seçip DM oldum kardes.suan lvlim 15 hatta sizin guilddeyim.
    Saygılar... THEDARK
  • 5 saat sonra 21 lvl olarak geri dondum.oyuna gercekten ısınmaya basladım.Oyuna baslıcak arkadaslar mümkün oldugunca partylere girmelerini tavsiye ediyorum.özellikle 15ten sonra verilen questler benim gibi dm'seniz düşük hp niz yuzunden cok vakit kaybedebilirsiniz.bunun yerine partylerde stringer gibi str agirlikli charla birlikte kasarak daha hızlı exp ve questleri tamamlama imkanınız olur.Benim izlenimlerim böyle...

Benimde bir sorum olacak:Stringer olan bir arakdasım war dagger kullanıyor ancak 2 daggeri aynı ana kullanamiyor.nedeni nedir?İyi oyunlar
  • ya aklıma takılan bişey var bn oyunu yeni indiriom ama ırk lardan bahsettiginixzi görmedim 3 ırk 3 meslek demişsiniz bunlar neler ? vede 2 hand wepon warsa ölünce düşer demiş bu her lvl için geçerlimi yoksa belli bir lvlden sonrami geçerli ? stat point varmi hangi class hangi pointleri ister cvplarsaniz sevinirim
  • pff download.com dan indirdim zip hatalı cıktı lanet olsun boyle siteye birde guzel die bilirdim.sans yok zati bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

ya aklıma takılan bişey var bn oyunu yeni indiriom ama ırk lardan bahsettiginixzi görmedim 3 ırk 3 meslek demişsiniz bunlar neler ? vede 2 hand wepon warsa ölünce düşer demiş bu her lvl için geçerlimi yoksa belli bir lvlden sonrami geçerli ? stat point varmi hangi class hangi pointleri ister cvplarsaniz sevinirim

düşer demekle kesin olduunu belirtmemiş
    ben two handedla çok öldüm ama hiç düşmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

ya aklıma takılan bişey var bn oyunu yeni indiriom ama ırk lardan bahsettiginixzi görmedim 3 ırk 3 meslek demişsiniz bunlar neler ? stat point varmi hangi class hangi pointleri ister cvplarsaniz sevinirim

oyuna ilk girdiginde karakterini secerken sagda görüldüğü gibi Deva,Gala,Asura irklarından birini seciyorsun.Ayrıca lvl 10 oldugunda her irkin kendine özgü 3 meslegi war.Onlardan birini seçerek yoluna dewam ediyorsun.

Oyunda stat pointler yok sectigin karaktere göre lvl atladikca şekilleniyor.Her mob kestiginde belli bir exp ve Jp denilen skillerini acmana yarayan puanlar geliyor.Bu puanlar yardımıyla da istedigin skilleri açiyorsun.Umarım yardimci olabilmisimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş_man -- 2 Nisan 2007; 3:26:16 >

• Arkadaşlar lvl 20 oldum..Char sınıfı Azure- sprider.silah olarak da Crossbow kullanıyorum. Fakat lvl 20 armor giymek için Azure hunter yazan Armordan aldım fakat giyemiyorum kabul etmiyor.Zaten para kıtlığında 21.5K saydım armora ben şimdi hangi armoru almam gerek giyebilmek için yada bu aldığım armoru giyebilmem için ne yapmam lazım....
    Fırsat bulursam ss koyarım buraya....
    Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.