Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guildten çıkmak istemiyorum çünkü henüz bi guildim olmadı tortus server ında türk guildi kurucaktık ama bi tane arkadaş dışında kimseye ulaşamadım onlada guildin adına karar veremedik tortus serverındakiler fikir verebilir be bana ulaşabilirlerse türk serverı kurarız guild isminin ise türk olduğumuzu belli etmesini istiyoruz TURK_TIM düşünmüştük biz. Bide 'res bug' nedir tam olarak ne işe yarar ve nasıl yapılır bi bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca o kadar para nasıl yaptın sen benim hiç o kadar param olmadıda
  • ya baba ben sana pm atıom atıom gitmio oyunda bende tortustayım lydian da bir kac turk gordum ama bizim serverda daha rastlamadım ve bizim server cidden kasıo =(

Lvl 19 HolyWarrior Nick: KabereQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaliBoy -- 8 Aralık 2006; 21:24:07 >
  • valla haklısın bizim server kasıyo ama o kadar emeğimi heba edemem serverımı değiştiremem ama ben akşamları oyunda oluyorum msl birazdan giricem nickim SerkanDevil ben bi kaç türkle bi guild kursam o bana yeter bisürü türk olmasada idare ederim muhabbet çıksın yeter yardımlaşma olsun 30 lvl zor yaptım sıfırdan başlasam çok uzun iş olcak sonuçta ben zevkine oynuyorum bu oyunu sıfırdan başlasam canım sıkılır tortusta guild kurucam girmek istiyen olursa beklerim bana pm atabilirler akşamları
  • res bug su: diyelim öldün nooluyo confirme basıyon town a ışınlanıyon bunda dediklerimi yapınca öldüğün yerde hemde Hp ve Mp full olarak baslıyosun
  • arkadaslar +8 lvl 8 robe umu upgrade ederken failed olunca karar verdim oyunu bırakmaya ama hep aklımdaki seyide elbette yapmadan bırakmıyacaktım yaklasık 10 dk once herseyi satıp ustumu fulledim hersey full upgrade yaptım zaten b.. gibi para vardı hepsini bu yolda harcadım ve sonunda hazırdım gittim bi yere baktım party var ama yalan yok lvl leri 20-25 arası ben de tabi 33 bi de deli itemler 7 sini birden indirdim assaga
    ardından digerleri ve digerleri su an 8685 immoralitim var devil moduna gectim 46 kere kapısmamın hepsini kazandım yani 46 leşim var ve wrath lvl im 3 oldu ona ragmen indirdim milleti ne kadar zevkli bir sey oldugunu anlatamam server ın en meshur adamı su an benim herkes beni konuyo
    artık wrath lvl 3 oldu benim chardan sıksan adam olmaz bundan sonra oyunu silmicem de bole oyuna girip girip katliam yapacam anlatılmaz yasanır 3 yıldır bu tarz oyunları oynuyom toplasan bu günkü aldığım kadar zevk almadım
    valla hepinize tavsiye ederim kas kas nereye kadar hadi sıkı charınız varsa siz de benim gibi yapın oyunun tadını cıkarın

• +8 lvl 8 i upgrade ederken yanması gayet doğal ben +4 ten +5 e geçirmeye korkuyorum eğer bilgin varsa + kaçta ve lvl kaçta yanma riski var sölermisin armorun veya silahın lvl ini arttırırken yanma ihtimali kaç lvl den sonra , yada + basarken yanma ihtimali + kaçtan sora sölermisin senin yaptığın hatayı biz bari yapmayalım... .Bide lydan mı ne adını tam hatırlamıyorum aslan gibi bişeye biniyolar onları nerden nasıl buluruz birisi bana yak ları tame ederek yapıyolar dedi horizonda yak farmda yaklar varya öküze benzeyen şeyler ama vurulmuyo onlarmış die duydum nerden bulururz o aslanları....Bazılarınında ornitho ları sarı gibi olmuş anladığım kadarıyla lvl atlatmışlar ornitho lar nasıl lvl atlıyo ben saldır diyorum saldırmıyo hayvan ama lvl ve jp si yazıyo lvl 1 jp 0 demekki atlıyo ama nasıl? Saygılar yardımıcı olursanız sevinirim...

• birincisi ben +11 armor gordum ona guvenerek bastım yani bu upgrade sans isi ama duyduğum kadarıyla yeni patch lerden sonra bu upgrade de yanma sansını artırmıslar dogru cunku eskiden mesela card lar +3 e kadar garantiydi ben 2-3 gün önce +2 yaparken yandı yani bence upgrade edilmis itemleri alın kendiiniz yapmayın ben bide bugün +6 robe da yaktım +7 ye gecirirken gerci yanmıyo failed oluyo onun icin bir kac islem yapınca birkac 'cube' geliyo ben o +8 de failed olan robe a yaptım 3 def cube kazandım yarıdan az 8 tane kullanmıstım o is de bence bos cunku bu islemi yapmak icin 100k lık bi tool bide 11k kusurde reduce cube alıyosun yani her yonden zarar
    diger konuya gelince sarı ornitoymus lydian mıs bunlar bos isler ya dediğim gibi yapın yada kasmanıza bakın
  • ewt ya saten mmorpg lerde oledir yani...yüksek adam gibi bi lvl e gelirsin item para aksarsın üstünü döşersin adam gibi set silah alırsın sonra git paso adam kescen...oyunların zevki saten pvp dir pk lıkdır...

yani ben asla kasmaktan zevk almam ama kasarım kasarım güçlenince pvp yaparım paso yani pvp için kasarım...kasmak kolaysa binekle pet le fln da uraşmayın...direk kas döşe üstünü kes herkesi...
  • Yeni başlayacaklara Dark Mage öneririm. Gerçekten çok güçlüler. Tek başınıza 25. lvl deyken lvl 31* yaratığı kesebiliyorsunuz. ::D
  • ben de DM yim zaten
    lvl 33 üm lvl 53 canavarı kestim biraz sürdü ama..

ama ben bir de kahuna yı öneririm sonu 'water' la biten bi skilli var kullanınca oldurmek gercekten güc hemde iyi damage veriyolar pvp de hatta eger ii bakmıssa kendine esit leveller de dm yle kapısırlar ama kahuna yine de üstün cıkar tabi durum su anlık böyle 2. job acılcak bir müddet sonra VGG soledi onları nasıl ayarlarlar bilemem ama lvl 50 jlvl 40 olması gerekiyo bu 2. jobunu acabilmek icin
    ha su da var kasması en kolay ve zevkli sınıf tartışmasız DM

• Hepiniz haklısınız en zevklisi pvp ama onu yapmak için önce lvl atlaman lzm sora item almanlazım güçlü itemler yapman lzm onun içinde para lzm oda bende yok o yüzden şimdilik adamımı kasıyorum para kasmasıda çok zor iş para kassan bile pot ve force chip lere gidiyo laklarlada force chip alıyosun ama artık bana çok fazla lak gelmiyor gelse bile force chip çok kullanıyorum çünkü striderim dm gibi uzaktan vurma şansım yok yaratığın biran önce ölmesi için force chip kullanıyorum yoksa o benim enerjimi zaltıyor buda pot demek potta para demek ztn potlar acayip bişi bu oyunda yavaş yavaş dolduruyo madem öyle siz en iisi para nasl kasıyorsunuz onu anlatırsanız sevinirim bide şu var adam kasmayın pvp yapın diyosunuz ama 50 lvl olman lzmki daha ii item alasın hatta 80 lvl olup daha ii armor alman lzm ayrıca skillerinide adamını kasarak açabilirsin işte o zmn karşında kimse duramaz

• ya bu konuda sende haklısın ama ben birazda bu oyunu bırakacağım için yaptım dediğin gibi mesela ben 2moons da bole birsey asla yapmam 'hedef sınır lvl'
    hatta item mall olursa da dayanacam ne de olsa kredi kartı var
    ama ben size aslında onun zevkini anlatmak istedim senin bu oyunla ilgili daha büyük planların varsa ileriyi zorlayacaksan tabiki kasmana devam etmelisin ha arada yine ks cileri de yerleri öptürcen o da arada tadı tuzu olcak.
    ama benim yaptığımı mutlaka yapmalısınız ne zaman olcağı size kalmıs

• İŞte bunda çok haklısın kredi kartın varmış ondan bi bende yok ztn olsa bende neler neler yapıcamda olmadığı için bu tür bedava oyunları koşturuyorum oynamadığım oyun kalmadı en son durak bu oyun bakalım daha ii bi beleş oyun çıkarsa onada geçebilirim ama oynadığım beleş oyunların en iisi bu oyun diyebilirim gerek grafik bakımından gerekse oyun akışı bakımından bence mükemmel oyunda görevleri yapmak bile çok zevkli kinght ı çok oynardım bir zamanlar 61 lvl assasine vardı ama oda pralı oldu o andan itibaren beleş oyun koşturmaya başladım.Ama bu oyunu oynamayan arkadaşlara tavsiye ederim bu oyunu bi denesinler
  • Arkadaşlar Tortus server ında guild kurmuş bulunmaktayım guild tamamıyla türk guildi olacaktır tortusta olan arkadaşları beklerim lvl leri hiç önemli değil maksat beraberlik olsun muhabbet olsun yardımlaşma olsun bana tortus server ında SerkanDevil nickiyle ulaşabilirsiniz Guildin adı ise Justice For All , guildin adını türkey yada türkle ilgili birşey yapacaktım ama turkey hindi anlamınada geldiği için ve oyunda turkey diye bi item bulunduğu için ( bu item kızarmış bi hindi pot gibi birşey enerji veriyo ) bi kaç arkadaşım daha ii bişi yapalım dedi bunu buldum anlamını bilmeyenler için Justice For All = Her Şey Adalet İçin umarım beğenirsiniz ve guile katılırsınız saygılar...
  • her şey adalet için = ''all is for justice''

deil mi.. böyle olması lazım ya
  • epic 3 clienti çıktı oyun daha da güzelleşti bence ben daha lwl 14üm ama bayaa zevk alıyorum inş biyerde karşılaşırızz...
  • Oyuna yeni başladım pvp serverında lvl 17 strider ve lvl 15 rogue karakterim var ve oyun gayet iyi ama fazla sistem istemesi kötü bende gayet iyi çalışıyor ama arkadaşların bazılarında oyunu açabildik ama oynarken berbat bi ağırlık oluşturuyor. oyunda mumkun oldugunca joblvl leriniz lvlinizden fazla olsun birde xp çubugunun rengine göre kondisyonunuzu görebilirsiniz bu sizin stamaninızı gösteriyor tahminimce bu değerin artması gelen xp ları ve vurus gücünüzde yada birinde etki yaratabiliyor kendi fikrim pet olayına hiç girmedim skillere gelince çok karışık bir skill ağacı var neyi seçib ilerliyebileceğimi bilmiyorum internettede tüm skilleri bulamadım skiller bu konuda kötü karambole yöneliyor insan ama oyunun gayet pvp tarzına uygun bir havası var hp mp dolumları gayet iyi diger oyunlar gibi basınca full olmuyor yavas yavas dolması saatlerce sürecek dövüşlerden kurtulmuş oluyor insan map sistemi biraz kötü şimdilik ama geliştirileceği anlaşılıyor birde yama olayı kötü manuel olmaması ilk yukleyen insana biraz sabır gerektiriyor daha yeniiyim oyunda bir çok şey var ilerliyen vakitlerde çözdüklerimi paylaşırım ve yorumlarımı bi artısıda oyunu knight gibi olmaması knightın ortamı beni kas item para yok su bu olayları yok

• arkadaşlar job seçicem yalnız bilen birisi şu kahuna, fighter , ve spell singer hakkında bilgi verebilirmi biraz.. gelişimi ve ilerde nasıl olacağı hakkında..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bufferking

Cyperda Volkan_79 ve Bufferking

volkan nbr yaw ben thunderburner :D (lvl70 mage)

ne kops partyler yapardık beee, sabahlara kadar hergün

rapplezi kurmuyştum ben daha önce bi sorumun var, çözemedim.

lvl 10 yaptım ve adada mahsur kaldım çıkamıyorum teleport olamıyorum.

ama ondan önce bi chardaha kasmıştım onunla heryere teleport olabiliyodum, sildim o charı baştan bilinçli kasıyım dedim, ama son durum char hala ada da hapis..

volkan bilisen söle

• Merhaba arkadaşım

Training Island dan çıkmak için önceliklelevelin ve job levelin ikiside lvl 10 olmalı...Bunu questleri tamamlayarak yada yaratık keserek yapabilirsin.Daha sonra Townda bulunan Job Supportera gidip Class Transfer görevi aıyosun.O seni biyere ışınlıyor.Oradaki NPC den görevi alıp tamamlıyorsun.NPC ye geri dönüp görevi tamamladığını söylüyorsun.O seni tekrar Job Supporter a yönlendiriyor.Sende oradan Class ını seçiyorsun.Yalnız iyice araştır öyle seç çünkü geri dönüşü yok.Bu işlem bitince artık adadan çıkabilirsin.Bunun için Teleporter ı bulman lazım.Yeni başlayan arkadaşlar genellikle bulmakta zorluk çekiyor.Öncelikle Town'da Lak Trader ı bulun, onu bulması kolay.Lak traderın yakında olduğu yolu takip edin daın tepesine giden bir patika göreceksiniz.Tepeye vardığınızda Teleporter ı göreceksiniz.Burdan sana bağlı olduğun ırkın şehrine gidebilirsin...Kolay gelsin...

quote:

Orjinalden alıntı: Datamaniazz

quote:

Orjinalden alıntı: bufferking

Cyperda Volkan_79 ve Bufferking

volkan nbr yaw ben thunderburner :D (lvl70 mage)

ne kops partyler yapardık beee, sabahlara kadar hergün

rapplezi kurmuyştum ben daha önce bi sorumun var, çözemedim.

lvl 10 yaptım ve adada mahsur kaldım çıkamıyorum teleport olamıyorum.

ama ondan önce bi chardaha kasmıştım onunla heryere teleport olabiliyodum, sildim o charı baştan bilinçli kasıyım dedim, ama son durum char hala ada da hapis..

volkan bilisen söle

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.