Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hehe yeni akrakterein elinde +3 crossbow var ^^

yerde oyurup bisi satan adamlara nasıl bakılıor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaliBoy -- 2 Aralık 2006; 18:43:56 >
  • fighter okcu da olabiliyo diye biliyodum ben ama
  • hayır skillerinde okcu özellgi yok hep yakın silah ları ile kulanılıor
    kalunga gibi bisi var onu kastım simdi super bisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaliBoy

Ok saolasın buldum
    ya evcil hayvan oalyı nasıl olacak ? her keşde bitane var

Hmm.. Bu iş biraz karışık gibi görünsede olayı kavradığında ve mantıkla çok rahat denebilir. Şimdi ilk önce eğer evcil hayvandan kastın milletin üstüne bindiği ORNİTHO lar ise o kolay iş.

Ornitho: Lama tarzında milletin üstüne binip gittiği petlerdir. Bunlara lvl atlatamazsın (diye biliyorum. yanlışsa özür dilerim). Bi yerden bi yere, haritaların büyüklüğü göz önüne alınırsa rahatlıkla gitmeni sağlarlar. Bu ornithoları her bölgenin merkezinde bulunan "Guide" ile başlayan her yerde adı deişir npclerden alabilirsin (arkadaşlar adını tam hatırlayamadım npc nin oyuna girdiğimde bakacam eğer yanlışsa düzeltecem.). İlk başda adadayken bi görevden sonra sana veriliyodu zaten. Çantana bakarsan eğer kullanmadıysan görürsün. Ama bunların bi zamanı var. İlk başta görev sonucu aldığın kartın süresi 59 dk dır. Bu card çantanda iken summon creature skill i ile aktif hale getirebilirsin. Daha sonra süresi bittiğinde yeniden bi ornitho almak istersen yukarda bahsettiğim NPC ye gidip 1000R karşılığında (sanırım 5 saatlikti) ornitho alabilirsin. Yine aynı şekilde çıkartacaksın.

Atak petleri ile ilgili detaylı bilgim henüz yok. Nasıl yapıldığını bilen arkadaşlar banada yardımcı olurlarsa sevinirim. Ben bulursamda buraya detaylı bi açıklama koyacam

NOT: Yanlışlarım varsa kusura bakmayın arkadaşlar.

• guide ile baslayan npc den alınıyo dogru lvl atlamıyo dogru ama 5 saatlik deilde 6 saatlikler
  • Cok saolun beyler

yeni serverda oynayan yokmu beyler aranizda

benim yeni nicim KaBeRe
  • Sta siseleri en ise yarıor stamina ne ise yaror???
  • Hmm... Stamina sana bonus exp ve jop kazandırır. Mesela exp çubuğun şuanda büyük ihtimalle kırmızı yada tonlarında bi renktir. Çubuğun üstüne geldiğinde altta stamina 5/5000 (salladım =)) yazar mesela. sta şişeleri bu stamina nı yükseltmeye yarar. ayrıca belirli bi süre hareketsiz kaldığında da stamina yükselir. oyunda olmadığın zamanlarda da stamina yükselir.. Unutma stamina ne kadar yüksek olursa okadar çok bonus exp ve jop kazanırsın

Gereksiz not : Stamina 5000 e yaklaştığında exp çubuğu beyaz yada gri ye dönmeye başlar. Neden öyle oluyor yada bi faydası varmı bende bilmiyorum

• Ya Shop acan admaların sattıgı itemelre nasıl bakıyoruz tıklıyorum tıklıyorum acılmıo...
    farklı bir sekildemi bakılıor?
  • cvp veren yok mu?
  • Shop açmış birinin sattığı itemler bakman için adamın yazı yazdığı yere tıklaman lazım yani card,armor,cheap fln yazıyolar ya ne sattığını fln belirtmek için o yazıya basacaksın mavi bi çerçeve içinde yazıyor o yazı , sarı çerçeve içinde yazanlar ise adamın buying yani satın almak için o pazarı açtığını belirtir sen ona satarsın parasını alırsın.Umarım yardımıcı olmuşumdur Bu arada aranızda yeniyim hepinize selamlar
  • Bütün mesajları okuyamadım. Fakat diyeceğim şudur, oyun tek kelime ile harika. Sürekli ekşın var. Questler,pvp,guild vb olaylar. Tortus serverında oynuyorum, 26 lvl kahunayım. :) Oyunda görebildiğim tek türk SerkanDevil. Bakalım belki ileride Türk guild yaparız :)
  • Tesadüf işte oyunda gördüğün tek türk dediğin kişi benim galiba bende tortus server ındayım Asura ırkında Strider im lvl 28 oyun bencede mütişh benim için tek sorun çok fazla türk olmaması tortus server ında oynayan türk arkadaşlarımla türk guildi kurmak isterim oyunla ilgili sorularınıza elimden geldiğin kadarıyla yardımıcı olurum
  • ya herkez tortusda herhal bendemi tortusa gecsem ??

Oyundaki nicin nedir bende tortusa geciorum ^^

Nickim Kabere
  • Oyundaki nick im SerkanDevil diğer serverlarda ne kadar türk var bilmiyoum ama tortus ta bzn türk görüyorum sende geçersen türk guildi kurmak için bi adam daha gemiş olur daha iyi olur
  • Ben Asura Dark magi oldum lvl 11 im suan adadan cıkmama azkaldı ^^ pm atarım sana
  • ya abi ben bu oyuna geri döndüm bu oyun neden bu kadar çok update yapıo yaa
    ayrıca denetleme mi yapıo yoksa patch mi patch se kötü olur kota nedeniyle
  • ha bide şimdi benim bu oyunu bırakmamın sebebi oyunun çok yavaş olması ve potların kullanışlı olmaması sizce seri ve daha az pot kullanarak kasmak için hangi ırktan hangi class tan bi char açmalıyım
  • Oyunu uzun süre bırakmışsan o arada biçok patch çıkmıştır ondan o kadar update yapmıştır bide yeni server geldi onun içinde bayağı bi update yapmıştı ama sürekli o şekilde update yapmıyor merak etme.Yavaş oynama meselesine gelince ondan herkez sıkıntı çekiyor hem oyun daha yeni ,serverlar dolu , bide oyunun grafikleri çok detaylı olduğu için takılıyo eğer sen ayarları minimuma getirirsen o kadar kasmaz pot meselesine ise birşey diyemem çünkü bu oyunda potlar bi acayip yavaş yavaş dolduruyo enerjiyi hemen doldurmasını istiyorsan turuncu potlardan almalısın ama bu sana biraz daha pahalıya patlar . Class değiştirerek daha az pot kullanacağını sanmıyorum ancak mage gibi uzaktan vuran bi class açabilirsin çünkü oyunda dkt ettiğim darkmageler fln uzaktan vuruyor ve kaçıyor sora gene vuruyor ama mageninde defancesi az , seri olan class ise bence strider ama oda yakından vurduğu için daha çok darbe yiyor. Umarım yardımıcı olmuşumdur

• Kahuna larda heal neredeyse gitmio bide su 3 uncu ırk varya ismini unutum hani sut beyaz oalnlar ^^
    onların tankı var kankanlı felan ileri lvllerde bayıltma tarzı seyler gelio tahminimce ondanda heal pek az gider ama tabi tma oalrka bilemicem ^^
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.