Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Job Level 1:

Basic Weapon Mastery +Attack Speed for Rank 1 Weapons, Passive

Job Level 3:

Smite Melee Attack

Defense Training +Defense, Passive, Prereq: Basic Weapon Mastery 1

Body Training +Max HP, Passive, Prereq: Basic Weapon Mastery 1

Job Level 5:

Summon Creature Summons a Pet

Mind Training +Max MP, Passive, Prereq: Defense Training 1

Creature Control Adds Pet form slots, Passive

Job Level 8:

Minor Healing Self Healing Spell

Recall Creature Unsummons a pet, Prereq: Summon Creature 1

Max Weight Increase Increase Carry Weight, Passive

Creature Mastery +Pet attack power, Passive, Prereq: Creature Control 1

Job Level 10:

Taming Lets you tame a pet, Prereq: Recall Creature 1

Item Combination Lets you use the combination screen (enchanting), Passive, Prereq: Max Weight Increase 1

Creature Item Expert Increases effectiveness of pets equippped items, Passive, Prereq: Creature Mastery 1
    View user's profile Send private message
    tanda

PostPosted: 12 Oct 2006 17:36 Post subject: Reply with quote
    Deva Holy Warrior (Fighter Class)

Job Level 1:

Divine Smash Melee Attack + Light Damage

Grow HP +Max HP, Passive

Expert Weapon Mastery +Attack Speed with Rank 2+ Weapons, Passive

Job Level 5:

Active Guard Buff: +Block while wearing shield

Mace Mastery +Attack power with maces, Passive, Prereq: Expert Weapon Mastey 1

Armor Mastery +Defense power with armor, Passive, Prereq: Grow HP 3

Job Level 10:

Stun Mace Mace Melee Attack + Stun, Prereq:Divine Smash 3

Shield SmashProvoke monster with shield, Prereq: Active Guard 3

Sword Mastery +Attack power with swords, Passive, Prereq: Mace Mastery 1

Spear Mastery +Attack power with spears, Passive, Prereq: Mace Mastery 1

Shield Mastery +Block with shields, Passive, Prereq: Armor Mastery 3

Job Level 15:

Divine Cross Melee Attack, 2 Hits, Prereq:Divine Smash 5

Offense Breaker Melee Attack, Debuff offense

Grow MP +Max MP, Passive, Prereq: Shield Mastery 3

Job Level 20:

Mental Blade Melee Attack + Mana Leech, Prereq: Divine Cross 5

Shield Charge Rush target, knockback, stun, Prereq: Shield Smash 5

Defense Breaker Melee Attack, Debuff defense, Prereq: Offense Breaker 1

Two Handed Sword Expert +Attack Speed with 2 handed swords, Passive, Prereq: Sword Mastery 5

Spear Expert +Attack Speed with spears, Passive, Prereq: Spear Mastery 5

Grow Regeneration +HP/MP Regen, Passive, Prereq: Grow MP 3

Job Level 25:

Critical Smash Melee Attack, always Crits, Prereq: Mental Blade 1

Stun Mace Perfection Mace Melee Attack, +Stun, High Threat, Prereq: Stun Mace 5

Divine Flame Melee Attack +DOT, Prereq: Minor Healing 3

Job Level 30:

Brandish Spear Spear Melee Attack, 3 Hits, Prereq: Critical Smash 1

Mental Breaker Melee Attack, Debuff magic defense, Prereq: Defense Breaker 1

Dual Sword Expert Can use dual swords, +attack speed, power, accuracy, Pasive, Prereq: Two Handed Sword Expert 1

Job Level 35:

Minor Shining Cluster Self Buff: Adds light damage to attack skills, Prereq: Divine Flare 5

• ya arkadaşlar açtım strider 10 lwl yaptım ama çok sıkıldım biliorum bu oyun yüksek olunca keyifli o yüzden fazladan charı olan warsa PM yoluyla wersin bana ama lütfen kızmayın şu anda içim kararmış durumda bütün oyunlardan sıkıldım
  • heheh aynı durum dayız valla dayanamıyorum oyunlara...
    fighter 12
    kahuna 16
    sitriter 17
    darkmagi 14
    son olarak tank actım iste yukarda verdigim karakter kasıodum sıkıldım ama sonra devam etcem ^^
  • Arkadaşlar karar verdim oyunu bırakmadan önceki charımı silkroad veya rappelz charı karşılığı takas ediyorum ilgilenenler PM atsın
    CHARACTER
    NICK:Wave
    IRK:ASURA
    SINIF:STRİDER
    LEVEL:20
    MAL VARLIĞI:20 LEVEL ARMOR,20 LEVEL DAGGER,GUİLD SAHİBİ,CHARDAKİ LAK LAR DA SATILIRSA 10k PARA,BAŞLIK(dışardan bakınca gözükmüo),12 LEVEL PET GERİSİNE RESİMDEN BAKIN

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE

NOT:VERECEĞİNİZ SROVEYA RAPPELZ CHARI EN AZ 20 LEVEL OLSUN

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artix -- 5 Aralık 2006; 21:43:54 >

• hayvanı nasıl cıkartın bendede kaplumbağa var ama kagıttan cıakramıyorum
    para iel satın aldım ama cıkmıor nasıl cıkardın acil cvp bekliyorum ^^

Nie takaslıon ? bide hangi serverda karakter*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaliBoy -- 5 Aralık 2006; 22:04:39 >
  • ilk önce tame skill i ile kaplumbağa türünden bi hayvan tamelicen sonra da summon skill i ile çağırcan böyleydi sanırım en son
    server:Pantera
    Takas sebebim deişiklik olsun 20 ye kadar bunu kasmak zor ve sıkıcı oldu biraz çünkü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artix -- 6 Aralık 2006; 8:23:41 >
  • baba ben turtus dayım ama ben para ile kaplumbağa aldım cantamda kaplumbağa kağıdı var ama üstüne bindigmiz mob gibi cagırıorum gelmior..
  • yaratıgı sne tamelediysen nasıl ypatıgını anlatsan hangi mobları tameleye biliriz sen akc lvlde hengi mobu tame ledin mobun lvlli kactı ^^ bi yardımcı olsan super olacak ^^
  • hic pet kullanmadım ama sanırım ornitoyla aynı

alt+r ye bas sonra summon creating skilini kullan ve petin ortaya cıkar sonra alt+t den hayvanın ayarlarını yapcaksın cok kolay bas anlarsın hemen
  • dostum bana sorarsan hiç uğraşma derim. npclerde satılan pet card ları 8k ydı sanırım. biraz dolaşırsan oyuncular satıyo zaten. bugün lvl3 politary satan birisini gördüm laksy de 9000 rupie istiyodu. ben anlatmak isterdim ama bende karambola yaptım. herşeyi denedim. pek anlaşılır anlatabileceğimi sanmıyorum. hatalarımda olabilir ama yinede bi deneyim anlatmayı^^ hatalarım olursa şimdiden özür dilerim.

örnek vererek anlatmayı deniyim: mesela elimizde pantera kartı olduğunu varsayalım. şimdi pantera kartına hapsedebileceğimiz hayvan OPUD lardır. opudların olduğu bi yere gidiyoruz ve CREATURE TAMİNG skill i ile ilk önce opuda saldırıyoruz. daha sonrasın da da opudu öldürdüğümüzde cartımızın içine hapsoluyor. sonra adventure guide yada summoner yada tamer bunlardan birisiyle başlayan npclerden birine gidip CREATUR INFORMATİON diyoruz (yada başka bi şecenek de olabilir. aklımda böyle kalmış. siz hepsini deneyin) doğru olana tıkladığımızda bi yer açılır. sonra çantamızı açarak pantera kartımızı en baştaki kutucuğa koyalım. confirm diyip kapatalım. sonra SUMMON CREATURE skill i ile panteramızı çıkarabiliriz. arkadaşlar aktif ve pasif skill lerinizde creature ile ilgili bütün skillleri açın. bunlardan birisi yada bir kaçı pet i çıkartmak için gerekli. hangisi olduğunu bilmiyorum. bu kadar umarım atladığım bi yer yoktur. yanlışım varsa ÖZÜR DİLERİM.

bu arada SerkanDevil guild işinden bahsetmiş. bende Tortus server ındayım. Nick: Gilraen, Asura Dark Magi, Lvl: 22 yim. eğer guild kurulacaksa bende katılmayı isterim. Herkese iyi oyunlar.

Saygılar

• ya bisi oldu ornito yu da cıkaramıyorum hic bir hayvanı cıkrıp kulanamıoyurm delirecem
  • evt yeni bir patch geldi herhalde bende cıkaramadım ama sonra anladım alt+r ye bastıktan sonra cıkan ornito resimli kutucuga bi kere bas sonra o skili kullan
  • sakın bi card ı upgrade etmeye calısmayın ben daha +2 yapmaya calısırken yandı ve tam 500k param gitti millet +4 yaptı ben +2 yapamadım bole sansa ne denir siz de bence kalkısmayın
  • Bende bi kaç ss isteyecem açıklama güzel ellerine sağlıkta ss koysanız oyun içi felan tam süper olacak
  • ya beyler biriniz söylesin bu oyun knight a benziyo mu?
  • yok benzemio

ya beyler ben bu taming skillini deniyorum ama hic bisi yapmio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaliBoy -- 8 Aralık 2006; 12:55:42 >
  • taming skilinin işe yaraması için hangi hayvanı tame ediceksen o kartın çantanda bulunması lzm örneğin pantera card aldın sonra pantera türünden bi hayvanı tame ediceksin altta bi çubuk dolacak , dolunca tame ettiğin hayvanı öldürüceksin hayvan kartın içine girmiş oluyo.Senin hayvanı çağırıp kullanman için Horizonda tamer..... diye başlayan , Katanda summoner.... diye başlayan npc ye gideceksin.Ordan birinci yada ikinci yeri seçiceksin tam hatırlamıyorum karşına bi menü gibi bişi çıkacak 3 tane alt alta içi boş kutular fln var tame ettiğin hayvanın kartını oraya koyacaksın ok diyeceksin.sonra menüden creatureyi seçeceksin yada kısa yolu Alt+r ye basacksın hayvanın resmi çıkacak onun üstüne bir kere basarak hayvan çağırma skiliyle hayvanını çağıracaksın bunlar sarı yuvarlak bişiye benzeyen skiller adını tam hatırlamıyorum biri hayvanı çağırıyo ötekisi ile yolluyo

• heheh basardım
  • sonunda yani

ek bir bilgi veriyim eger guildden cıkmak istiyosanız sol chat kutusuna ' TYPE ' sağ tarafada ' /GLEAVE ' yazcaksınız tırnaklar yok

bir de su 'res bug' un nasıl yapıldığını bilen var mı ben ögrendim create ile confirm e aynı anda bascakmısız ama bu imkansız biri nerde oteki nerde birine bastıgın anda farklı pencere acılıyo ne yaptıysam olmadı atladığım bir sey var herhalde bir bilgisi olan var mı

birde yeti server ında olanınız varsa her turlu DM card ını satın alırım para konusunda da her turlu yardımı yaparım ayıptır solemesi 2m param varda

• ooooooo olmaz ki abi bana tortusa gec dediler.

ama kimse yok oalna pm atıgımda hic cvp vermior. bide bu serverda lydain serverında cok cok daha fazal lag var
    ama 19 oldum 20 olacam ilk defe ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaliBoy -- 8 Aralık 2006; 21:06:39 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.