Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hmm. Arkadaşım questleri ihmal etmezsen eğer zaten questler seni kasman gereken yere yöneltiyolar. Hem kasarken quest yapıyorsun, yaptığın questten exp,JOP,heal pot vs vs alıyorsun hemde questi yaparken lvl kasmış oluyorsun. Bu yüzden muhakkak questleri yapın
  • arkadasim tmm da ben lvl 5 den soran o bilmemne kamp var o kampa gittikten sora devamını getiremedim...
    soyal chaos stone mi ne istior 5 tane nerden bulacam peki bunu butun mobları kestım 1 tane dusmedi anlayamadım bi türlü
  • acıklamasını oku orda hangi mob lardan cıktıgını soyler zaten birde dediği gibi lvl 25 e kadar verilen questleri harfiyyen yap daha sonra diger sehirlerdeki gorevleri al cok karlı cıkarsın
  • alt+Q yap quest penceresi açılır. ordan aldığın questin üstüne bi kere tıkla sonra details e tıkla orda yazar hangi yaratıklardan düşeceği.
  • oo cok saolun ^^

ya beyler bu cerature ne dirya buna baglı busuru skilllim var ama almaya cekiniorum ya ise yaramazza die cunku
    kulanacak busuru skill var

oyundaki nicklerinizi verseniz ^^
    bide rank i force chip ne ise yarıor

Benim nickim KaBeReXar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaliBoy -- 2 Aralık 2006; 15:19:49 >
  • Dostum eğer bahsettiğin summon creatur ise onunla pet çağırırsın. recall creatur (tam hatırlamıyorum bunun gibi bişidi) ile petini geri gönderirsin. creatur taming ile de pet yakalarsın. ama pet yakalama biraz karışık ve biraz uzun.

rank force chip az bi zaman içinde yaratığın imanını gevretmene yarar yani force chip ile yaratığı chiplersen ona karşı vereceğin dmg epey bi artar. örneğin rooster lara 100 vuruyosan chiplediğinde 150-200 vurursun (sadece örnek gerçeklik payı yok kafamdan uydurdum şuanda =) ) aynı şekilde rank soul chip vardır. buda skill dmg nı aynı şekilde yükseltir. benim nick Gilraen, Tortus serverındayım. lvl henüz 18 dark mage yim

• ben yenide basladım l ile baslayan serverde..
    kötümü yapmısm sizindediginiz hatalar yok mu serverde

bide lamp gibi bisis var lap daoalbilir adabir gelio üzerimde bisielr cıkıo nedir o...

bide bu rankınasıl kulanırım 40 tane var ole cantada duruo satmadımda
  • Bahsettiğin şey sanırım "lak" lakları bulunduğun yerdeki lak trader a satabilirsin. her 1 lak 250R yapar. istersen rupie isstersende rank chip alabilirsin. şuanlık herhangi bi hata ile karşılaşmadım Tortusta. sadece bugün katanda öldüm başka bi yerda doğdum teleporter ile geri döndüm sonra. ranklarıda skill bar a ekleyerek kullanabilirsin. nasıl skillerini ekliyorsan aynı şekilde oraya koy yaratıkla savaşırken hangi tuşa koyduysan ona bastığında chiplenmiş olur. imanını gevretebilirsin
  • obaaaa ciden feci bisiymsi ya haha ^^
  • Sialhlar artılanırken hangi yüzdelerler atacları artıor bide patlıyabiliormu?
  • duyduğuma gore +4 e kadar boyle bir risk yok bende +4 bi silah yaptım zaten sonrasında az bi ihtimalde olsa patlayabilirmis blacksmith den lvl basma olayında ise boyle bir risk yok bunlarla yine 25+ levellerde ugras sınıfın ne soyle sana hangi skilleri acman konusunda yardımcı olabilirim
    ayrıca giysi ve silahlarını npc den alma neden dersen tezgahlarda daha ucuza buluyorsun mesela r2 staff npc de 48k iken tezgah fiyatı 30-35k arası ben 30k ya almıstım mesela cıkan cardları cok ii degerlendir benim gibi sakın degerini tam bilmeden satma benim bu konuda bi zararım varda..
    zaten cogu seyide oynayarak ogrenirsin
    Benden sana altın bir ipucu alt+z > option > minumum detail islemini gerceklestirirsen lag diye bi sorunun kalmaz
  • baba lvl 10 oldun job alcakmsım denpmidir nedir ondan nerden bulacam ben bu denepi daha ilk adadayım...
  • oda ilk adada zaten seni isinlamadımı tristana oyleyse soyle yap adadaki kasabadan kuzeye dogru git epey bi gittikten sonra bi yol ayrımı gelecek karsına ordan da sola don ve biraz daha git ve yolun solunda karsına cıkar
  • ya kardes bulamdım ben nerde bu bi resim ceksen valla süper olur lancelotu felan buldum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaliBoy -- 2 Aralık 2006; 16:54:19 >

• Ana sehre nasil gidilio?
  • return scroll diye bi kağıt olması lazım ona iki kere tıkla o şekilde gidebilirsin. eğer yoksa sende maalesef yürüyceksin
  • Tmm da bu denep nerde ben lvl 10 um jobumu nerdne alacagım bulamdım admaı
  • Hmm. lvl 10 ve Jlv 10 olduğunda ada daki ana şehirde yüksek bi yerde olması lazım. haritadan sarı noktaların üstüne mouse ile geldiğinde biraz bekle orda adı yazar o şekilde teker teker bakarak bulabilirsin. Eğer rocky mountain anathema görevini yapmadıysan ondan da bahsedeyim. denep e gittiğinde seni bi yere ışınlar hemen arkanda bi npc vardır ondan görevi alacaksın. senden 3 tane rocky mountain anathema öldürmeni ister. dikkatli ol çok güçlüdürlergörevi alınca kuzeye doru ilerle ginko ya geliceksin ordan da devam et biraz ilerden sola dön yukarda görürsün anathemaları. bunu yaptıktan sonra tekrar görevi aldığın yere git. seni tekrar denep e yollaması lazım. git denep i bul mesleğini seç eğer bunları yaptıysan da haritadaki noktaların üstünde mouse ile teker teker bekle isimleri yazar o şekilde denep i bulursun. ana meydan da ama orası kesin

• Ok saolasın buldum
    ya evcil hayvan oalyı nasıl olacak ? her keşde bitane var
  • Tüh ya fighter okcu degilmis =(

Baştan akscma simdi :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaliBoy -- 2 Aralık 2006; 18:17:28 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.