Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasLar ben oyundayım tortus sserverındayım karakterim LvL 13 nick sokakkedisi o serverda oLan varsa haberLeseLim saygıLar...
  • 9 char var. hangi char iyidir ? hangi skill gereklidir bunları bilsek. jp geldikçe açıyoz bişeyler karambole oynuyoruz. oyunun tuşları çok karışık. yaratığa saldıracan bi ton tuşa basıyon. panter aldık CTRL ye basılı tutup tıklarsan hedefe saldırıyomuş. ee ben chiplicem belki onu. skilller çok saçma archerlarda bi skill var 15 saniye critical veriyo. 5-6 dakika cooldown var ne anladım ben ondan. diğer bi skill 10 saniye bekliyo saldırmak için ulan yaratık öldürdü at artık diyosun bi yerden sonra.
  • arkadasım her characterin kendine has bi stili var ben holy basladım simdi darkmageye dondum cok memnunum
    lvl 25 soul chiple 1k vuruyorum yaratıklara pvp de ise 250-300 arası oyunu baya bi cozdum

tortusda baslayanlar panteraya geçin oyun asıl panterada ana sehirler dısında heryerde pvp yapılabiliyo geceleri pvp çeteleri :D saglam bi charın varsa 3-4 kişiyi önüne katıp kovalıyosun oyun gercekten cok zevkli

sorusu olan yardım isteyen anilcagin@hotmail den beni bulsun listenize eklerken rappelz yazında size kötü muamele yapmıyım

KingOfTurks nerelerdesin sesin solugun cıkmıyo bi mesaj at be kanka yoksa oyunu mu braktın
  • ben bu oyuna bayılmıştım zaten ama geçen ay kotam dolduğu için indirememiştim şimdi indircem ama bişey sormak istiyorum indirmeyle ilgili problem çıkıyomu yani az değil 1gb kotanın 3 de 1 i gitcek sorunsuz indirmem lazım?
  • bide ben indirmeyi aşağıdaki adresten yapıyorum

http://www.download.com/Rappelz/3000-7541_4-10588393.html?tag=lst-0-1

eğer indirdiğim open beta değilse bunu patch larla open beta(OP) yapabiliozmu yoksa baştan OP indirmek zorundamıyız
  • Dostum bende download.comdan indirdim ama oyun indikten sonra baya bi update yapıyo bastan soyliyim eger ankaradaysan sana oyunun cdsini verebilirim kızılaydayım uygun oldugun bi zaman alırsın benden oyun bence giderek zevklenen bi oyun neden bu kadar az insan oynuyo anlamadım

oyunda dungeonlar basladı wow'da oldugu gibi ve profesyonel guildler kurulmaya baslandı bende biraz daha kasabilirsem bi tanesine giricem ayrıca bos bi zamanımda ayrıntılı darkmage rehberi hazırlıycam baska charlarla oynayan arkadaslar varsa onlarda kendi charlarının guide larını hazırlasınlar boylece oyunu tanıtma fırsatımız olur
  • bende yine gpatato yapımı oyun oynuyorum yeni basladım flyff hangisi daha iyi sizce flyff mı bumu?
  • bide ss koyarsanız bi denicem ve bunda uçmak varmı? gercekten soruyom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bufferking

Dostum bende download.comdan indirdim ama oyun indikten sonra baya bi update yapıyo bastan soyliyim eger ankaradaysan sana oyunun cdsini verebilirim kızılaydayım uygun oldugun bi zaman alırsın benden oyun bence giderek zevklenen bi oyun neden bu kadar az insan oynuyo anlamadım

oyunda dungeonlar basladı wow'da oldugu gibi ve profesyonel guildler kurulmaya baslandı bende biraz daha kasabilirsem bi tanesine giricem ayrıca bos bi zamanımda ayrıntılı darkmage rehberi hazırlıycam baska charlarla oynayan arkadaslar varsa onlarda kendi charlarının guide larını hazırlasınlar boylece oyunu tanıtma fırsatımız olur

valla çok iyi olurdu ama ben denizlide oturuyorum mecbur update yapcaz artık ama çok yavaş yapıyo yaa

bide ben duble sword cu olmak istiyorum hangi ırk olmam lazım statları nasıl vermeliyim anlatabilirmisin

• bide bu oyun final sürüm olduğu zaman bütün oynayanlar toplanalım ayrı bölüm açılmasını isteyelim bence adına bölüm açılmış gunz,hero,kinght gibi oyunlardan güzel hem ayrı bölüm olunca oynayan sayısı artar hem rahat rahat konuşma ortamı buluruz
  • Bende indirip geleyim ya L2'nin cd yi bulana kadar ^^ Bilgiler için sağol işime yarıyacak...
  • ya benim bi sorunum var oyunu açıp id pw yazıyorum ekran donup kalıyo imleç oynuyo fakat simge durumunda da küçültemiyorum öle beklio reset atmak zorunda kalıyorum bunun sebebini bilen varmı acil yardım lazım

Sorun hallaoldu yeni gelecek arkadaşların hevesini kırmamak için belirtmek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _battal_ -- 8 Kasım 2006; 9:13:08 >
  • double sword kullanmak için strider olman lazım oyun statları kendisi veriyo sen sadece jop pointlere etki edebiliyosun ayrıca dual dagger da kullanabilirsin strider cok eglenceli bi char hele lvl 30 dan sonra head breakerı actınmı senlik baslıyo ne demek istediğimi acınca gorursun

oyun FLYF in baya bi geliştirilmiş hali.benim uzun süredir oynadıgım en iyi oyun tabi bazı eksiklikleri var ama her gün update geliyo oyunda cok fazla turk yok bence bu bi avantaj (KO deneyimlerim) ortalama ingilizceniz yoksa hiç kasmayın oyun baya bi zulüm olur size.bu arada voice server varmıs ben daha çözemedim ama butun partyle kulaklıkla konusabiliyosun wowda oldugu gibi.

jp leri verirken bi strateji belirlemeniz lazım skillerin lvlları arttıkca cok mana yemeye baslıyo OYUNDA MANA POT SATILMIYOR aklınızda bulunsun sonra ben ne yaptım demeyin

• Battal oyunu 3 makinaya kurdum dandik onboard ekran kartlı bilgisayarda dahil hiç hata vermedi belki oyunla cakısan bi program vardır sorunun cok ilginc oyunun exesi duruyosa bi temiz format cek bi daha yükle
  • Ekran kartı sürücülerinde bir sorun olabilir. Büyük ihtimal öyle görünüyor.

Double Sword çok iyi, force çakıp bide skil bastınmı adam neye uğradığını şaşırıyor. :D
  • dün gece dual swordlu lvl 34 bi arkadasla deneme amaclı pvp yaptık benim yeni kastıgım lvl28 dark mageyle
    ben ilk 2 atakda 5*85 üstüne 1*280 vurdum toplam toplam 780 damage verdim o bana 50-80 vurdu

burda önemli olan 2 nokta var pvp yaptıgım oyuncu bütün job pointlerini jlevıla vermiş jlvl 30 du
    bense bütün jpoinlerimi skillere verdim jlvlım 20 skill lvlım 5-8 arası degişiyor

karsımdaki oyuncu yüksek seviye düşük lvl skillerle bana az dmg verirken ben düşük seviye yüksek lvl skillerimle yüksek dmg verdim oyunda bu dengeyi cok iyi kurmak lazım her zaman jlvlınızla exlvlınız aynı olmak zorunda diil.

önemli olan yararlı ve oyun taktiginize göre önemli olan skillerinize cok lvl verip yavas yavas jlvl almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bufferking -- 3 Kasım 2006; 11:26:33 >
  • bir kaç ss koyabilirmisiniz?
  • http://rappelz.gpotato.com adresinden ssleri alabilirsin
  • quote:

2.sini acıklayım senin hangi sınıfı sectigini bilmiyorum ama ben holy wariorum ve skillerim 10 sn fln suruyo senin sectigin ırktan oturu bu sorunun zannedersem bu sorun dark mage lerde var ama unutmaki o sınıfta cok deli dmg veriyo bu da avantajı

burda üstünde durulmesı gereken bi konu var Dark magenin en zun cool timelı büyüsü darkness arrow yaklasık 1.5 dakika ct ama lvl 5 de siz sikil basına 500 dmg verirken 7*500 = 3500 dmg veriyo buda ortalama 7 skillik dmg demekki 7 tane 10sn skill gibi vuryo buda aslında okadar uzun olmadıgını gösteriyo

ayrıca dm lerin premiun skilli slap fire ın cool time ı 1 sn

oyunda en cok dmg veren char tartısmasız dark mage ama dogru düzgün zırh yok buff yok hp yok tam bi kamikaze pvpde ilk 30 sn de adamı dagıtamassan meydan dayagı yiyosun ama stun ve debuff konusunda oldukca basarılı 4 sn lik stunlar ve 12 sn lik debufflar var ki hakkaten yedinmi oyundan sogutacak cinsden hemde %50 lere varan şansla vuruyosun sonucta ilk 30 lvl cok rahat geldim ama bundan sonrası ne olur bilmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: bufferking

http://rappelz.gpotato.com adresinden ssleri alabilirsin

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.